16

1

преди 10 години

Аз използвам кредитна карта защото неми стигат парите.

15

цезар

преди 10 години

Попитали ходжата какво? е демокрация. Той казал- при демокрацията всички имат еднакви права ако аз се кача на минарето и ви напикая от горе.вия от долу имате също право да ме напикаете.

14

Анонимен

преди 10 години

тия дето мразят кредита са "кредитофоби", а тия дето го харесват са "садо-мазо". Тия дето го дават са "би", "гей" и "строги масажисти".

13

vesko02

преди 10 години

Движението е от кредит в кредит.

12

до 6

преди 10 години

ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ!!! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ ЗАЕМИ СРЕЩУ ЛИХВА!!! -- ти или си *** комунист или си мюсюлманин захласнат по шериата. Само шериата дава пари без лихва.

11

и даже

преди 10 години

Който има контрол върху печата на тия фърковати хартийки, той ни държи за м.ду.ите, ще държи и децата ни и тяхните деца.. Ако не искаме да оставим това наследство за тях .... дали трябва да псуваме юксел и Ореха всяка вечер ... дали това ще говорят за нас след време .. или ще ни се смеят какви будали сме били или ще ни мразят че сме завещали само дългове и руни..

10

Да да

преди 10 години

В момента в който умре банковата система (и финансовата дори) - народа ще си отддъхне и ще има нов Златен век за човечеството... Няма смисъл да се протестира срещу политиците, които така или иначе да собственост на банките и корпурациите .. трябва да се протестира срещу лихвите... и тази измамна схема на банките да пряват пари от въздух и да ни порбват с това си деание...

9

Истината

преди 10 години

Притеснени са щото, ако никой не тегли кредити се спира спиралата на измисляне на пари от лихвите - това е убийство за крадливите банки ... Ако питате - платете си всички задължения и никога не теглете повече - затова сме в Еврото и сме с валутен борд - това е застраховка за банките... банките са престъпници защитени от закона..

8

v

преди 10 години

Виждате ли сега къде е нашето величие като народ? На тия масончета и ковачи на новия световен ред българина ще му счупи системата, защото не се поддава на опитомяване като западняка - не тегли заеми, притежава жилището в което живее, отказва да купува стоки които не му трябват и да живее "на кредит" и си вари ракия, вместо да купува "марково" уиски. Изключвам хората които клъвнаха въдицата и си накупиха мерцедеси и "ново строителство" и сега се чудят как да връщат кредитите.

7

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

"БАН: Българите стават кредитофо би"А ЗАЩО ЛИ ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

seira

преди 10 години

НАРОДЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВЗЕМА КРЕДИТИ, А ДА ПОЛУЧАВА СТАБИЛНИ И АДЕКВАТНИ (НА ЦЕНИТЕ) ТРУДОВИ ДОХОДИ!!!ЗА ЦЕЛТА:ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ!!! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ ЗАЕМИ СРЕЩУ ЛИХВА!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Как да изтеглиш кредит? Взимаш 10К, връщаш 18К. Пладнешки грабеж.

4

rasateist doitsland

преди 10 години

Иван Костов и бежанците са виновни. Само Боян Расате и 15-те скинара от Люлин 8 могат да оправят България.

3

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е, че все повече хора се осъзнават и не теглят кредити. Това си е съвременно робство.

2

БЕЗРАБОТЕН

преди 10 години

а масонските лобита в Бг *** какви стават другарю минасян???банките не са ги измислили италиянци а генуезки еврей

1

Анонимен

преди 10 години

Да теглиш кредит тук е безумие - доживотна каторга и дамоклев меч над главата ти.