62

Сергей Станишев

преди 10 години

" С широка усмивка и радостен трепет приемам това че според всички социологически агенции имам по- висок рейтинг от престъпника Борисов и моята партия вече убедително изпреварва Герб ! Ако не мислех за България,на момента отивах на избори,смазвахме Герб окончателно и ще направим ново правителство с абсолютно мнозинство ! Да,можем да отидем на избори,но не искаме да даваме средства за тях от парите на данъкоплатците ! Ако някоя партия реши да ги плати отиваме"

61

АХА ХА ХААААААААА

преди 10 години

Тиквун Банкянски се мята като риба на сухо!Времето, когато всичко зависеше от него свърши, а сега и никой освен жалката му мутромилиционерска банда ГЕРБ не се интерусва от мнението му.Тиквуняка прилича на Хитлер в последите дни на световна война - мести на картата несъществуващи армии, заканва се как ще победи и размаже всички и плюска като обезумял, превръщайки се в жалка лоена топка! Ясное ,че без власт тази застаряла мутра ще бъде сполетяна от психично разсройство...... и бегом на 4 км!

60

ГРОБ- УМРЯ

преди 10 години

Невъзможно е ГЕРБ някога да се върне на власт. В момента господин Орешарски е с най-висок рейтинг и БСП води убедително пред ГЕРБ според всички проучвания. Българският народ мрази ГЕРБ, мутрите ГЕРБ бяха пометени от народа през Великата Февруарска Революция 2013 и народа никога повече няма да гласуваме за ГЕРБ. Почти сигурно е, че ако сега се проведат избори, ГЕРБ няма да мине 4 процентната бариера, българският народ мрази ГЕРБ и Бойко Борисов.

59

optimist

преди 10 години

За ГЕРБ не знам, но тройката БСП-ДПС-АТАКА няма да има повече от 15% общо. Даже и това им е много на фона на 6 месеца протести и грандиозни поразии, и гафове.

58

NORM

преди 10 години

И вие ли от "Днес" припознавате Кольо Колев като социолог.На мен повече ми прилича на партиен агитатор.

57

Анонимен

преди 10 години

шарлатанин

56

До 59

преди 10 години

Я, си пий хапчето и си лягай. Че точно заради такива, като теб, проституткит- е ни имат за леки жени. Айде, лягай, че и и без това положението е зян. Абе, като гледам, за пари всички са едни и същи..

55

!

преди 10 години

с т ъ к м и с т и к а

54

до герб

преди 10 години

Ей гербери , отивайте да лягате, че утре пак трябва да крякате и квичите. Парите ви се дават затова, през целия ден да сте свежи и да крещите силно а не да сте сънливи и недоспали.

53

ужас

преди 10 години

Фандъкова е най-одобряваният български политик, ....може ли една *** детска учителка да бъде върха на нашите въжделенилтернатива- Мафиот-***,...***, доносник-хидроинженер.....Господи пази България!

52

Необяснимо

преди 10 години

От няколко месеца социологическите агенции дават убедителна победа на БСП при едни предсрочни избори и въпреки това всички привърженици на столетницата твърдят,че Борисов щял да се върне на власт,ако има избори.Ей това не мога да си го обясня.

51

Анонимен

преди 10 години

Ако това проучване е вярно.- Абе народе много си търпелив.То да си търпелив не е лошо, стига да не прекаляваш.Да си търпелив значи да си добър.Ама прекалено добричките по принцип не свършват добре...Ако проучването пък не е вярно, те що пък да го правят като няма да е вярно.Абе не мога да ги разбера тия неща.Ама на Кольо Колев мажеше ли да му се вярва?Само накрая искам да ви питам нещо, че не разбирам.*** ли е този, който прави едно и също нещо постоянно,и очаква различни резултати?

50

Наблюдател

преди 10 години

Въобще ни ми слагайте новина произведена от боклучавите фалшиви платени измислени проучвания на *** от медиана (която соц агенция с подставени лица е собственост на БКП.....аааа БСП де :D)

49

someone

преди 10 години

Прочинайки, че Сергей Станишев се ползва с доверието на цели 32% от анкетираните, и аз се наредих между песимистите за бъдещето на страната...

48

Анонимен

преди 10 години

Абе тази банда ГРАБ още ли я слагате в класациите? Не е ли вече поставена на топло в затвора?! Боката насрочил ли си е операция от наглост и идиотизъм? То само с колянце политика не се прави! То пък и един футболист!

47

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Кви изброри, какъв парламент ? 24 години крадоха, още 240 години ще крадат ако не сменим политическата система и не се направят кардинални реформи в съдебната система, така че да почне да работи !

46

ИСТИНАТА

преди 10 години

Преди изборите през месец май МЕДИАНА даваше преднина за Герб само 2 процента а те спечелиха с 3,5 процента. ГАЛЪП даваше 1 процент за Герб, а МБМД на Мира Радева която вече не смее да дава прогнози даваше 9-10 процента повече за Герб. Сега ГАЛЪП дава 3,4 процента преднина за БСП, МЕДИАНА дава 6 процента, Сова Харис 4,7 процента повече за БСП а само агенцията на Сорос и "Отворено общество"- Центъра за модерна политика дава равен резултат. Това говори че дори да има статистическа грешка БСП води

45

ognyanz

преди 10 години

До 46: "Като опре до избори ще се убедиш за пореден път колко си ***! " Това е направо за теб. Времето на ГЕРБ изтича, и който очаква нещо друго е далеч от истината. Необходимо е още време за да се види разликата в резултатите от управлението на ГЕРБ и правителството на Орешарски.

44

ГЕРБер

преди 10 години

Скъпи наш Президенте Плевнелиев!!!!!!!!!!! Защо ти трябваше да вземаш страна още в началото на това правителство,още дори нямаха зам.министри! Защо Росене? А колко лесно можеше да е за теб- да си харчиш спокойно крадените милиончета без никой да знае за тях! Ти си деларирал влог 74 млн.,жена ти Юлиана 17 млн.,имате си достатъчно крадени пари и в офшорките,защо се набута сам в шамарите,кой те подучи? Сега да гориш на бавен огън и да имаш доверие 31 процента и 66 неодобрение!

43

Да им благодари !

преди 10 години

Тази тумба от простаци, която се търкаля по паветата повече от 150 дни е на път да вкара в следващото НС най малко 140 депутати от БСП. Тези въшльовци не можаха да разберат колко голяма става омразата срещу тях с всеки изминал ден. Само днес те бяха напъдени от таксиджиите, Бареков, КНСБ. Станишев да отиде при тях и да им благодари. А до следващите избори през 2017 г. БСП може да има и 200 депутати, стига ранобудните да не спират да цвилят по площада пред парламента.