167

ЖороПърви

преди 10 години

Хуманност да, но до тавана на нашите икономически възможности и при гаранции за националната сигурност

166

Анонимен

преди 10 години

Комунето ни мисли за бълъци. Типично за крадливата им партия..не вярвам и 58 милиона да сте похарчи ли за тях, а че 200 милиона сте откраднали това всички го знаем..Оставка бе ***!

165

Еми Грант

преди 10 години

Тези 258 милиона,дето сме ги дали за емигрантите,ако ги бяхме използвали за ограда на границата,щяхме да имаме поне три метров зид с бойни кули през 500 метра и нямаше да имаме проблеми с каквито и да било емигранти.Няма ли разумни хора в тази загубена държава?

164

ivan

преди 10 години

Do UPRAVLYAVASHTITE drujte bejancite po izkuso no za oniya im raboti instrumentite za razmnojavane zashtoto shte ostavyat i potomci.

163

БГ

преди 10 години

АМА КОГА УСПЯХТЕ ДА ГИ ОТКРАДНЕТЕ?АКО НЕ БЯХА БЕЖАНЦИТЕ С КОГО ЩЯХТЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ, НИТО АПАРТАМЕНТИ ИМ ПОСТРОИХТЕ,НИТО НА ПЕНСИОНЕРИ ДАДОХТЕ,НИТО ЗА БОЛНИЦИТЕ ОТПУСНАХТЕ "МНОГОТО" 30 МЛН.МАХАЙТЕ СЕ С ДОБРО......

162

Мазохиста

преди 10 години

Вчера се разпрах !Усещането беше невероятно.После пеках дреболийки до зори

161

Анонимен

преди 10 години

Що не им печатате паспорти и да ги пускате на запад, Те ги разбутаха да бягат насам, Те да си им сърбат попарата, да заминават в Румъния от там в Унгария и така до Франция и Германия, нали Те най-много искаха да арабска демокрация...поне в началото де, докато не изтропа Путин, а и те самите се усетиха!

160

Анонимен

преди 10 години

Заглавието трябва да е, политиците вече откраднаха 258 мил. от парите за бежанците

159

viki

преди 10 години

Плащай народе ,плащай! Плащай от продънения си джоб . Седи си в къщи и гледай как те яхват тези управляващи.*** пред пилоните на НДК и защити тези управляващи . Защитавай ги за това ,че децата ни бягат в чужбина . За това ,че ни товарят с нови заеми. За това ,че ни подхвърлят няколко гроша увеличение на пенсии докато те крадат на воля. Да наистина право е казал един Велик Българин -"Не народ а сме ***"

158

laura

преди 10 години

te za nas ne har4at tolkova ot kolkot za tezi pomiqri

157

ИСТИНАТА

преди 10 години

Охоооо.....тия нещастници опънаха вече четвърт милиард....даже малко отгоре...и то няма за 3-4 месеца....ами сега зимата като дойде?! Леле мале....то не му се види края....нищо оная плюнка на конци олигарски ще дръпне още някой милиард борч и сме готови. Така е....те са я подкарали в парламента на принципа: 'След нас и потоп'. Накупили са си гнидите имоти в чужбина, парите са в швейцарските банки....а глупаците да бухат тука и да плащат нечий бохемски живот. Ужас некакъв....некакъв ад се задава!

156

Нова Тракия

преди 10 години

Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция", е обявил Премянов по време на обявяване на идеята.В конференцията освен родните социалисти участват и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова. Значението й и официалният й характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.

155

Нова Тракия

преди 10 години

На 8 ноември, в столицата на Европейския съюз - Брюксел, на конференция Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион Тракия", най-официално от Делегацията на българските социалисти към европейския парламент са поискали премахване на границите в нашата географска област Тракия, чрез създаване на нов административен район в ЕС. Според скандалните патриоти от БСП и Съюза на тракийските дружества това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС.

154

Нова Тракия

преди 10 години

Бившият лидер в БСП по времето на Жан Виденов Красимир Премянов и настоящ шеф на Тракийските дружества в България, с посредничеството на евродепутати от БСП открито работи да отдели Тракия от България и да я превърне в придатък на някаква нова географска област, съставена с части от Турция.

153

сопол

преди 10 години

значи, аз като няма лична карта в мен и ме прибирате в управлението и то в собствената ми държава, а тия зомбита ми се разхождат без документи като принцеси и ще ми приказвате за равни права и толерантност, и расизъм. ще пробвам и аз така в САЩ, да видим как ще се разхождам там. пълни *** сте

152

Анонимен

преди 10 години

ако фактурите ги пуща Масларова , може и един милиард да похарчат крадливите ***. 250 милиона за 5хил. бежанци се пада по 50 000 на човек. да бяхте им купили по един апартамент? на семейство от 5 човека - 250 000. Представете си колко пари са откраднали до тук,

151

chuden_chudenov

преди 10 години

по 26 000 на човек е множко и се е изсилил министърът, но освен храна, дрехи, памперси лекарства, правим сгради , транспортираме ги, персонал се грижи за тях, пазим си границата (последното на шега) преводачи, адвокати, въобще намерихме работа за целия български народ да обгрижва както се разбра не бежанците от войната в Сирия, а бежанците от демокрацията в Авганистан и арабската пролет . Лошото е , че те явно не знаят , че и в БГ също е демокрация и са недоволни като видят .

150

сопол

преди 10 години

що лъжеш бе, държава отдавна няма. ВИЕ сте частна фирма. по турско не е имало такива изедници като вази.все едно да съм сутенъор на собствената си майка, така управлявате собствената си държава

149

Гражданин

преди 10 години

Да напрвим *** в парламента бежанци преди да ни превърнат нас в такива.Кдрадци!

148

Мартин

преди 10 години

Волен казва "Марш от България на тази *** и затваряне на границите за пришълците !" , а вие казвате "Волен е луд" ........ и дете би разбрало кой е лудия и психично болния ....