40

Оня от живота БГ-3

преди 10 години

Извода е че Мутрите-Бизнесмени си мислят че само за тях няма Закони.Наивно момчета...както когато ви застрелям и после на 100 процента се оправям така и живота ще ви прибере в черната земя заради простите ви неаналитични кратуни.Запомнете ЗАКОНИ като няма те са за всички и както се казва кой превари той завари.На слука и ако може се дръжте с уважение към околните около вас..3-*** ще набиете но ще се натъкнете на мен а там милост няма.А Армията са ме учили на чест и достойство което няма цена!

39

Анонимен

преди 10 години

Полицаят не носи ли оръжие да му пръсне черепа и да отърве хиляди граждани от този *** - бизнесмен.

38

Цвети

преди 10 години

нужни са по сериозни закони

37

Анонимен

преди 10 години

искам да се оженя за бизнесмена, искам да паркирам в него, тне паркинг

36

БГ

преди 10 години

КОГА ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ?

35

Оня от живота БГ-2

преди 10 години

С патрон в цевта на Аркуса си излязох внимателно от колата а тия мутирали *** бяха замръзнали.По принцип давам вид на лежерен но ума ми работи на 100 процента от там и действията ми а погледа ми казваше едно -ще ви убия.Не мърдат от мястото разперели ръце от стероиди...1 минута под дулото ми изглеждаше цяла вечност.Изкомандвах ги свободно и към Джипа им като им наредих да се махат да не отидем до края.Веднага отлетяха като лястовици.Аз служех в Специални Сили-Плд до преди няколко години.

34

Анонимен

преди 10 години

до оня от живота - трябвало е да им сцепиш мутренските *** сливки, те обичат

33

Алекс

преди 10 години

"Къв си ти бе, че да ми казваш къде да паркирам? От къде на къде ще ми държиш сметка? Да нямаш нотариален акт за асфалта?" - След забележка от мен за паркиране на забранена за паркиране улица със знак, табела и отбелязано върху асфалта, че е забранено паркирането.

32

Анонимен

преди 10 години

Бизнесмен!??..какво значи това!?Нещо като "недосегаем".?!..Ха,ха...това тук в Мiami USA,ako се случи,този щеше да е проснат на земята от няколко полицаи...А пък вариант да бяга...това обикновенно завършва фатално

31

Анонимен

преди 10 години

не до, а от 3г лишаване трябва да е, после цар киро бил виновен....

30

Оня от живота БГ-1

преди 10 години

Еее що така с човека бизнесмен де.Много сте гадни начи.Преди един месец карам си колата опел Вектра 1996 година тип Катър и хоп пред сфетофара ми се цопна един черен джип с 3-*** бизнесмени с стероиди по ръцете и аха да ме удари ...почнах да му свиря нон стоп заради наглоста и те слязоха да ме смажат по техни думи които си казваха един на друг за кураж.Пък аз какво 180 съм на 80 кг симпатичен младеж бих казал дори интелигентен и усмихнат с хората.По най бързия начин извадих пистолета и заредих..

29

Нели

преди 10 години

Представям си ако не беше полицай, а просто обикновен гражданин, който е направил забележка...

28

Анонимен

преди 10 години

КАКЪВ БИЗНЕСМЕН ,НЯМА ГРАМ ВЪСПИТАНИЕ , ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ КАТО ИМАШ ПАРИ СИ НЕЩО , НЯМАЛИ ГО БАГАЖНОТО В ГЛАВАТА ,НИЩО СИ

27

Ако не беше скапаната американска демокрация, тоя *** вече щеше да пътува за Белене и след няколко дена щяха да нахранят караулните кучета с него. Някой да си спомня при Бай Тошо *** или друга *** да е надигнала глава? Ама нали сега сме демокрация - значи всичко може! Ще ми пишат журналята, че "ЧЕНГЕТО го предизвикало"??? За такива писаници половината редакцията щеше да виси по ченгелите в мазето на ДС и то напълно заслужено. Да ви е честита демокрацията, българи!

26

Анонимен

преди 10 години

Определено всички трябва да се гордеем с този полицай, и ако всички са като него, то със сигурност нещата щяха да са доста по-красиви и лесни....но все пак рибата се вмирисва от към главата.....гл.сек...МВР министъра, трябва да вземат пример от този малък, ГОЛЯМ служител....а за бизнесмена, какво да кажа, определено трябва да е с обвинение за опит за убийство на полицай.....а лошото е че такива като него са най-вече в парламента...

25

възмутен

преди 10 години

В щатите наглецът щеше да е с куршум в тиквата вече...........

24

Социалист

преди 10 години

Всеки е гледал клипа как полицай троши Ферари и изкарва собственика през стъклото когато водачът се опита да мине през него. Е тук това няма да се случи защото във Варна на власт са ГЕРБ и Марешки

23

Венцислав Дорелов

преди 10 години

Тук чета психопатни писания.Не дай боже при Гражданска война питам Полицията ще ни защити ли от лудите-честни-бедни мизерници които се трудят за 500 лева на месец.Питам министъра на вътрешните работи Йовчев-Полицията на поста ли си е да ни защити от ***?А на останалите бедни мишоци ще кажа че тук е БГ не Америка и ако не сме ние бизнесмените на прехода ще изпукате от глад.Аз давам по 350 лева всеки месец на 40 човека които ми рабоятат по 12 часа на ден събота включително и малко от неделя.

22

Анонимен

преди 10 години

Zashto ne e nanesul po seriozna povreda na policaq, tova ne go razbiram!

21

663

преди 10 години

ако бяхме в нормална държава вече щяхме да говорим за вече покойният бизнесмен Дорелов.