77

Анонимен

преди 10 години

И като стане 340лв хората които ще работят за тях ще станат едни щастливи,доволни,богати ище се чудят как да ги похарчат толкова много пари. Край на мизерията - започва ЖИВОТА!УЖАСССС !!!

76

Мистър Х

преди 10 години

реалон ако институциите работят монополите като ЧЕЗ и ЕЕОН трябав да се скъсват от глоба до глоба.ДКЕВР - трябавше да ги глобят за момчето (и за още поне 10 000 такива случая)ДАА трябавше ги глобят че си унищожват документите без да имат АКТ за унищожение, и без да спазват закона за националния архивен фондСъда трябавше да се намеси, че вече са осъдени да не прибират веднъж годишно парите, и продължават да го правят.Просот регулаторите не работят.

75

ЕГАТИ МАЙТАПА...

преди 10 години

Е ,КАТО ПОВИШАТ МИНИМАЛНИТЕ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ , ...РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЩЕ ИМАТ ЛИ ПАРИ ДА ГИ ПЛАЩАТ ИЛИ ЩЕ ПОЧНАТ СЪКРАЩЕНИЯ --ЗА ДА СЕ ВПИШАТ В ТИЯ РАМКИ НА ФОНДА "работна заплата"??!!!!НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ 80% от работодателите са частни фирми!!!!ТО И ДЪРЖАВНИ ДА СА -ДЪРЖАВАТА ,ПАК НЕМА ПАРИ !..и сега некой като "Горубсо " и ВМЗ си взимат заплатитге с клизма ...и кандърми--КВО ОСТАВА , АКО ИМ СЕ ВДИГНЕ СУМАТА НА ИЗПЛАЩАНИТЕ ЗАПЛАТИ??!!АМА , НЕМА СТРАШНО ---*** СА ПО ОБЕЩАНИЯТА!

74

Злопаметна

преди 10 години

До Kaleko Aleko 72Ясно ми е че не им пука, живяла съм в СССР по времето на "комунизма" - толкова съм наясно какво правят че повече няма накъде. И съм изненадана как може да има толкова прости хора които още им се водят по акъла на червените. На червените девиза им е "След нас и потоп да е"... Номенклатурата никога не се интересуваше от нищо, освен от собствения търбух. как така бързо го забравиха хората, които им сърбаха попарата? Не са ли извадили поука от цялата история?

73

are_kulata

преди 10 години

Последната актуализация на бюджета показа, че ГРОБ са взели заеми по време на управлението си в рамките на 2,3 и 2,3 млрд лева.Без значение, дали това обяснява за престъпното раздаване на бонуси по министерства, все още е неясно съдбата липсващите пари от фискалния резевр на държавата.Обяснението на д-р Борисов, че пенионерите са го изяли остава оригинално и ще продължава да се анализира за години напред.Така или иначе с толкова много пари ГРОБ дигнаха за 3.5г МРЗ с точно 70 лева.честито

72

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТО на всички, гласували за БСП, ДПС и АТАКА...то не бяха обещания, не беше чудо!! интелигентните Българи ПОМНЯТ и не посягат към техните бюлетини,но останаха малко. След като се отметнаха за данъка на лихвите, работните места сега буквално се подиграват с народа... та всички излъгани гласоподаватели ...марш при тези ,излъгани от ГЕРБ.. и другия път помислете, защото заради ВАС, продажните *** и турските автобуси, ВСИЧКИ сме "Европейци" с Африкански стандарт

71

Мистър Х

преди 10 години

Среща на потребителиет с ЧЕз ние искаем да се съхраняват данни поне една година - ЧЕз не бихемв могил да съхфраняваме повееч от едан седмица (сега съхраняваме 3 дена)БОЖЕ! Закона за националния архивен фонд задължава ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ в БЪЛГАРИЯ да пазят определен срок документите си и най-малкия срок е 5 години а най-големи постоянен (не се унищожават документи а се предават на Държавен архив) . за такова нарушение могат да отнесат яка глоба от Държаван агениця Архиви (Московска 5)

70

Kaleko Aleko

преди 10 години

Злопаметна,На тях изобщо не им пука за това, убеден съм. Стига да има кой да им вее червените знаменца срещу две кебапчета, те проблем нямат. Не ги интересуват ни младите, ни бизнеса, ни нищо. Важното е да са на власт с цената на всичко и да слушкат Кремъл.

69

otnesenite

преди 10 години

До АнонименВинаги България е 6 месеца след Европа, било за крида или ръст, затова се успокой малко

68

Мистър Х

преди 10 години

момеч настъпав жица в двора на училището, Репликата на Харитонова - "ами то ако трябав да наказваме за всеки смъртен случай ЧЕЗ трябав да фалира"! Е.ати наглоста. Ами да фалира. като не си изпълнява задълженията. Жицаат вици 65 месеца, от уличището ги уведомяват 2 пъти те не взимат отоншение преди да има обути човек. И каков се оказва - вината не е тяхан е е нещастно стечение на обстоятелствата . И ние искаме партиите да борят монополите. Бойко назнаич Харитонова, БСп я оставиха. Факт!

67

Злопаметна

преди 10 години

До Kaleko Aleko 65Да, ама пенсионерите ще умрат за съжаление, и до тогава всичко младо и на средна възраст ще се изнесе. Ще останат роми и сирийци. Ако продължават така и спечелят следващите избори, след 10 години ще управляват една държава "Старчески Дом".

66

Анонимен

преди 10 години

Докато в Европа бизнес климатът се повишава за пети пореден месец и е на най-високите си нива за последните две години, в България се случва точно обратното. Показателят за настроенията на мениджърите не е помръднал през септември и остава на нивото си от предходния месец. Подобрение в бизнес средата има обаче при промишлеността, докато анкетата сред мениджърите в строителството и услугите отчита влошаване. Това показват данните на Националния статистически институт (НСИ).

65

Мистър Х

преди 10 години

още нещо - питате откъде да се взимат пари. Ами ако държаваат рабоат в полза на гаржданиет си а не на монополиет мноог бъроз ще се намерят пари. Максмилана глоба на ЧЕЗ - 1 000 000 лева. нека всеки пенсинер разполагащ с време осъди ЧЕЗ (ЕОН,) , Нека ДКЕВР наложи глоба от оп 1 000 000 нека непсионерите са 2 000 000. 2 М по 1 М правят 2 милиарда- аз мисля че ще забогатем.Но ДКЕВР не исак да рабоит за нас...

64

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н are_kulata,Направете ме социален министър и ми изтеглете един хубав заем от 2-3 милиарда. Не 340, а 640 ще я направя МРЗ, обещавам Ви :D

63

Kaleko Aleko

преди 10 години

Злопаметна,Те го режат, ама все още имат подкрепата на меринджеите и пенсионерите и това ги крепи. Навсякъде е пълен хаос.

62

are_kulata

преди 10 години

За 3.5 години ГРОБ увеличиха МРЗ с точно 70 лв.Очертава се новото правителство(каквото и да е то) да вдигне за 6 месеца МРЗ със 30 лв.Не съм комунист, съответно не подкрепям БКП(ГЕРБ,БСП) но сметката е ясно.И само да отбележа на червените ***, хората не искат комунисти, за това сте минало, и че МРЗ се вдигна на 340 лева, а не пада. Защо тогава не си пиете хапчетата, вижте ЗЛОПАМЕТНА до къде се докарала милата.

61

Злопаметна

преди 10 години

До тато 61Ха, пари за първолаци ли? Има, как да няма. За роми. Да ходят децата им по селски училища, зада се водят фиктивно като ученици да не съкращават български учители от работа поради липса на паралелки. Ей за тях има.

60

Kaleko Aleko

преди 10 години

България заема осмо място в класацията на държавите с най-много полицаи на глава на населението, публикувана от агенция Блумбърг. На 100 000 души от населението в България се падат по 398 полицаи.Хехехе...

59

тато

преди 10 години

Кадеса днес париците за първолаците НЯМА ГИ ако има то не за всички отново делене на народа отново унижение имали някои платформата на обещанията им дами и господа оъснете я във нет пространството да я видят и сравнят хората

58

анонимен

преди 10 години

Не съм наясно със швейцарското правило, но ако имам изискваният трудов стаж например 37 г., трета категория за жена и съм на 57 години, защо да не се пенсионирам?! Така ще освободим работни места и тези, които нямат стаж и са безработни ще могат да работят. Защо да работя още 3 години?