13

К.ми Янков

преди 10 години

''СЕМЕЙНИЯТ ''КАБИНЕТ ,РАБОТИ САМО ЗА СВОЕТО СЕМЕЙСТВО!В БЪЛГАРИЯ ---НОВИТЕ ЦЕННОСТИ,...***,ИСЛЯМИЗАЦИЯ И ***-ИЗАЦИЯ

12

Анонимен

преди 10 години

Ако сега Цеко Минев не го направят и Министър-председател, то няма кога да е и той и Георги Бобев за затвора.Къде сте бе михлюзи зелени, накли при кабинета Борисов протестирахте, ето сега излезте и протестирайте сега, не после.ПОсле природа ЙОК. Мръсни гадове от Зелени Балкани или още си броите делфинчетата за там не знам си колко стотици хиляди евро!Зелените на съд, а Цеко като може да строи искаме бетон после върху бетона искаме арматура и пепел, не искаме чист въздух и природа!

11

байуй

преди 10 години

това е много важно за момента у нас. браво юнаци с накривени калпаци! ще има още един лифт, но хора няма

10

Професори

преди 10 години

И на много загрижените за родната икономика, ще кажа че всичките приходи от туризма в България отиват в джобовете собствениците на хотели, заведения и т.н. Данъците който плащтат на държавата са минимални, всичко се укрива - това и децата го знаят. Дайте и 3ти лифт да се направи освен, та да може Репата и Компиро да забогатяват на гърба на родината. Крадци и продажници!!!

9

Анонимен

преди 10 години

РЕЗУЛТАТ:Бойко ще излезе ,..ПО-ЧИТАВ ,от ---ДПС/БСП!

8

Анонимен

преди 10 години

Цеко Минев със всяка власт. Цеко Минев - ПРЕЗИДЕНТ.Не искаме природа искаме Цеко МИнев искаме от всяко дърво хартия,а на всеки лист лика на Цеко Минев.Цеко МИнев - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ, Цеко Минев - Генералисимус, Цеко Минев - По голямо слънце от Вожда Винету.

7

Svilen Stoychev

преди 10 години

Стратегическо съсипване на българската природа от страна на бизнеса и подлогата на Цеко Минев - БСП.Тези хора разбират туризма на едно елементарно ниво.

6

Продажници

преди 10 години

Оставка бе!

5

Анонимен

преди 10 години

Какво стаА бре ?Нали бяхте против този проект...,когато ГЕРБ бяха на власт ,а сега ---ХОП !?!?!?

4

Skior

преди 10 години

Ne im li stignaha tiq pari koito specheliha, ta lamtqt za oshte i oshte d.m.e.p.m

3

Професори

преди 10 години

Мръсни Лобисти! Ски Туризма има потенциал ама на куково лято!! Ски курортите ни праличат на бунища а единствените туристи които идват тука са социално слаби и алкохолизирани Англета, търсещи нищо различно от евтини жени и пиячка! Банско е една ***, на светлинни години от европейските ски курорти. Само планината е хубава, но и това ще расипят..

2

Svilen Stoychev

преди 10 години

Стратегическо съсипване на българската природа от страна на бизнеса и БСП.

1

Анонимен

преди 10 години

Ха да видим къде са природозащитниците които по времето на Борисов крещяха и блокираха заради същия проект.