113

Дон Кольо

преди 10 години

До АтакистТой може и кон да е търсил, ама те само крастави магарета е, те и през 10 планини се надушват.

112

Атакист

преди 10 години

до 147На кой кон се връща? На *** на Местан или на Атакисткия на Волен???Той затова ли 2 месеца го нямаше в парламента Тиквата??? Щото търсеше коня?

111

Дон Кольо

преди 10 години

Тиквата вече не е във Фейсбук, а дано скоро той и други "герои" от прехода си правят пандизбук в ЦСЗ!!! Само не ми се мисли Доган как ще ги ръчка. На Яне ще му викат "Яна Общата". Само Волен липсва в картинката, щото той ще е в едно друго заведение, с бели и меки стени и едни интересни бели ризи.

110

Атакист

преди 10 години

Въпросът е ще имате ли кураж вие герберастки *** септември- октомври да скачате на ченгетата и да ви пречукат за една нощ и да не си наумявате повече за никакви протести или вече идеята за мирните ви разходчици е избледняла до такава степен, че само 40-50 *** скапаняка от вас да крякат по площадите и да надуват свирчици.

109

Атакист

преди 10 години

6502При Тиквата ми беше замразена заплатата за 1 година от 2010-та до 2011. Сега се е увеличила минимално, но не ми е паднала, герберски ***.Друг въпрос?

108

атакистоонождач

преди 10 години

До АтакистВсичко за България приключи, ***. Запомни това, което ти казвам тука и след 2-3 години си го припомни.Не за друго, ами за да видиш, че тогава, когато вие простите пишман-патриотчета почнете да се изненадвате какво се случи - ние нормалните хора сме се опитвали да ви предупредим за това.Защото сте *** и не можете да виждате по-далече от носа си.

107

мишко-бирата

преди 10 години

Той не е грамотен да говори....чак пък и да пишеее

106

джаста-праста

преди 10 години

Кога ще ходи до тоалетната да пишат журналистите, че да си изключвам записващите устройства! Айде де, пишман станашме заради един чат-пожарникар.

105

Атакист

преди 10 години

Петко, как е без вазелин да ви го нахака Волен? Кажи ве, Петкооо!

104

Атакист

преди 10 години

do 121Аз ли да си купувам вазелина задето Атака пак е в парламента и си е опозиция, но с тази разлика, че Волен ви го нахака на всички герберасти до матката и ви изхвърли скапаната партийка от властта?Тъпан смешен герберастки, голяма е от Волен болката, а???Свиквааай , ***!

103

Анонимен

преди 10 години

Стига сте я показвали тая *** и гнусна Мутра!Мястото му е в затвора,а не в Парламента или по екраните на телевизорите и по страниците на вестниците!

102

Анонимен

преди 10 години

Това вече е гранде простотия. Искал да каже нещо на хората чрез най-модерния начин и вече цензурата трябва да се намеси. Абе *** нека СерГей да си направи профил и си коментира марксиЗъма и лениниЗъма с феновете, кой го спира, както се казва може да си размени картички с комсомолците прегръщащи "красивите" си съпруги. Защо ви беше това с профила на Бойко, не можете така да спрете хората. Вервайте ни Моника Станишева, няма по убава да стане от днеска за народа...

101

БоСимеонов

преди 10 години

"Профилът на Борисов изчезна от Facebook". Браво dnes.bg. Ето това е новината на годината. Докога ще ни занимавате с тоя? Утре що не напишете от магазина каква тоалетна хартия си е купил. И видите ли, пресцентърът на ГЕРБ щял да уточнявал...Нека ви кажа...ГЕРБ нямат интелектуален потенциал да уточняват каквото и да било. Дори политическата си ориентация.

100

Анонимен

преди 10 години

В сравнение със сегашните експерти, Тиквата си е като доктор на науките. Признайте, Станишевци, че по - жалки от вашите няма. Срам, не срам, кажете си поне, че се изпона*рахте тотално.

99

Атакист

преди 10 години

до 111Петко, Доган е бил осъден за Цанков Камък? Ти *** ли си? Доган беше оправдан за него и даже парламента му плати 300 кинта разноски по делото да си купи уиски и да се надсмива над Гроб и Тиквата. Що плямпаш тъпотии не мога да разбера? Виждам че си кух гербераст, ама да лъжеш така нагло само един гербераст като теб може да го свърши.Петко, Петкоооо за *** за зеле не ставаш! Даже и не умееш да лъжеш като гербераст мазно, мазно без да те усетят.

98

batimilcho

преди 10 години

edin get, za naroda nikoi ne misli, za nastiiata, za mladoto pokolenie, za ytreshniia den

97

Знаещи

преди 10 години

До moliНий знаем, че сте торби и айдуци! Те вече и другите го разбраха...

96

КОМУНИСТ

преди 10 години

На този *** не можаха ли да му обяснят функцията на командата DELETE?

95

Анонимен

преди 10 години

до 108Що не вкара тогава най-големият мафиот на тази държава Доган в затвора твоя идол Тиквата понеже така обещаваше 2009-та преди в предизборните си обещания? Що не вкара в затвора групата Килърите, за които се разбра че са убили десетки хора както в България така и извън граница???Ей ***, Тиквата -твоя идол е поръчител на Мишо Бирата, а подизпълнител му е приятелчето Цецко Шестака. Твоя идол Бойко Борисов трябва да лежи заедно с Цветан Цветанов за убийството доживотно на Мишо Бирата, ве

94

Анонимен

преди 10 години

ЦЯЛ ДЕН ГО ДЪРЖЪТ ТИКВАТА НАЙ ОТГОРЕ НА СТРАНИЦАТА. ПОНЕЖЕ Е МНОГО КРАСИВ ДА ИМ КРАСИ СТРАНИЦАТА НА ДРУГАРЕТЕ. ТОЯ НЕЗНАЕ ОТ КЪДЕ СЕ ПУСКА КОМПА ИМАЛ СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСА. ВИЕ НА ЛУДЙЛИ НИ ПРАВИТЕ ИЛИ НА ЛУД ШАПКАТА НОСИТЕ?