58

ЗКПЧ

преди 10 години

И ква стана накрая.Тия дето са били верни на БКП и варшавския договор и пазили границите на СССР ще взимат тавана.А тия дето се пекаха като пушечно месо в Арабия ще ядът среден пръст.

57

ВВС

преди 10 години

Няма спиране на реформата в Българската армия. За съжаление, досега тя се е изразявала само в съкращаване на личен състав, а не в придобиване на възможности и модернизация, заяви министърът на отбраната Ангел Найденов".А бе Найденов,нали нямаше да съкращавате хора?Ти изобщо не си запознат с реалното положение в БА!!Я ни кажи,например,защо нямаме за 23г,поне една съвременна бойна ескадрила-изтребители?Ами,кога ще закупите електронното оборудване за стандартите на НАТО,за авиацията??

56

ds

преди 10 години

Кво стана ве ? Комунистите щели да открият 250 000 работни места ? Къде в бюрата по труда ли ? Ми че аз последната седмица чувам само - съкращения в здравеопазване, в армия, в образование; вдигане цената на здравени осигуровки, на енергия и крадене на 1 милиард. Затва ли идвахте с рейсовете ? Съсипахте държвата колко повече искате ? Смешна държава махам се!

55

Анонимен

преди 10 години

Някакво число 250000 чух, ама за какво се отнасяше? Някой може ли да ми подскаже?

54

СС

преди 10 години

Съкратете 1000-дата "генерали" и не им давайте пенсии,те добре са се нагушили шушумигите комунистически !!! Затова те ви върви реформата !!!

53

Анонимен

преди 10 години

голяма работа щели да ги съкращават ако питат мен не ни трябва армия с нея и без нея все тая само харчим за пари търтей които искат хубави заплати да се пенсионират на 45 да взимат 20 заплати накуп хубава пенсия и повечето се хващат да работят пак а ние баламурниците ще бачкаме до 65 та да ги издържаме

52

брб

преди 10 години

До ГошоЛовците в България отдавна са повече от армията. Към момента са 400 000 с малко. По Татово време армията беше 300 К.

51

вътре в нещата

преди 10 години

Поздравления г-н министре за уволнението на един от най-корумпираните пенсионирани военни-Петър Манолов.Затвор за този наглец.Дано ДАНС го разследва,да видят за какво става дума,най-вече и секретарката му,която му е и любовница.

50

Българин

преди 10 години

Впечетлението ми е че няма ясна визия как трябва да изглежда нашата армия. Моля да ме извинят министрите, основните задачи на армията не са да гаси пожари е да плаши и да брани.

49

Анонимен

преди 10 години

Моля,по темата да коментират само хора носели поне веднъж,,пълно бойно снаражение,,На чипосаните от Холивуд ги съветвам да си пуснат поредния екшън и да светнат лампата....

48

UK

преди 10 години

OSTAVKA !!!!!

47

UK

преди 10 години

Tova pravitelstvo shteshe da vzeme merki za bezraboticata :D

46

Анонимен

преди 10 години

,,Оставих ви 200-на армия въоражена до зъби,а сега имате 200-пенсионера който не може да изхраните,,Държава без армия я пиши бегала,разграден двор,който ще премине в ръцете на някой *** до няколко години!

45

А-С

преди 10 години

... та да държът тама едно десетина хилки народ за паради, почетна рота, салюти и подобни мероприятия и другото вън. Да намерят на хората свястна работа и да се свършват мъките. Техниката дълбоко консервирана-демек намазана с грес. Да имат там 4мил. пушки(от най-хубавите) ако се налжи да раздават. танкове и самолети са в окаяно състояние.. сигур полувината техника не става за битка - на скрап. И така.

44

Гошо...Тъпото

преди 10 години

В Гърция,въпреки кризата,не се пипат разходите за армията и не се правят никакви...съкращения,като тя поддържа 160 хил.редовна армия.Включително и по границата с...нас,гарнизоните си стоят,поделенията...също.Защо ли е...така,мили наши лакоми и продажни...политици,ами питайте гръцките си...колеги,нали и те са в НАТО.

43

А–С

преди 10 години

... та в този ред на мисли защо ти е да воюваш: идваш в БГ - нахранваш ББ.Станифеф, Доган, Костов(навремето)..да не изпусна някой? А, Симо - той си ядеше постоянно къде гори, къде дворци:))) и почваш - да копаеш злато, да дупчиш за газ и т.н. Затова армията не ни трябва - от 65г. не сме я използвали ние(иначе за някой и друг контингент навън, за наша сметка, има). .Но место да търкат столовете и да мислят стратегии никога не приложими, да инвестираме малко в ноу хау, техника, производство...

42

Смях голям

преди 10 години

До 26."Сега и 1 милиард ще теглят за социални помощи.А кой ще ги връща??????"Хе-хе ***,тебе 24г.все са те питали колко заем да се тегли,къде да се троши държавната пара,кое предприятие да се подари и на кой.Ще плащаш и ще си натискаш парцалите или лъжа??????????

41

ален мак

преди 10 години

Давайте със същото темпо - има още много до 250 000.

40

Смях голям

преди 10 години

Който не храни собствена армия,храни чужда.Който има какво да пази се нуждае от оръжие-китайска поговорка.

39

Ясен

преди 10 години

Ама последно Ангелов ли каза или Найденов? Днес.бг, айде малко по-сериозно...Аню вече го няма