72

Мариян

преди 10 години

СРАМ за думата полиция са българските им представители - това да биеш със злоба собствения си народ няма оправдание! Сега гледах по бТВ как налагаха протестиращи и то в гръб между Народното събрание и Софийския университет някъде около/след 3 през нощта - потресен съм от дивашкото и напълно съзнателно насилие над протестиращи и журналисти! СРАМ за полицията, СРАМ за управляващите, СРАМ за държавата! Добре, че цял свят ще види тези кадри на брутално насилие и ще знае какво става през 2013-та година в държава от ЕС!!!

71

Ззз

преди 10 години

Всичко е направино с цел от партия ГРОБ за да се покаже че народа протестира и е недоволен пред евродепутатката и глупавите българи се хванаха на въдицата на Боко и Цецо кой знае колко криминални лица дължат услуги на Цецо полицая

70

Анонимен

преди 10 години

Не знам що за българи биха защитавали турци и комунисти,замазаха им очите с малко пари и вече станаха техни защитници,такива защитници да се изселят в анадола.

69

2.800

преди 10 години

До ТракторА 3-те милиарда на Боко. Къде беше ти тогва?

68

Анонимен

преди 10 години

Само да не спират атаката срещу гадните комунисти и турци,не ги искаме въобще в парламента,да изметат този *** един път завинаги от парламента.

67

кети

преди 10 години

Мръсни платени гамени Махнете се от жълтите плочки ! Ще дойдем и ще ви размажем като *** !Оставете правителството да работи !

66

Анонимен

преди 10 години

Тоталитарният режим смаза протеста. Толкова кръв не бях виждал!

65

Анонимен

преди 10 години

Кои са депутатите в АВТОБУСА?

64

Do 50

преди 10 години

Отговора е защото всички депутати са за трепане който ги гъкне ще е новия Левски в учебниците по история.

63

Анонимен

преди 10 години

Ако се арестуват ББ иЦЦ всичко ще се оправи

62

Смешки

преди 10 години

Какво видях вчера - образът на платената неомутра - мъже с голи глави, бермудки, джапанки, пияни, друсани, агресивни.11. Стари лелки - пияни до безпаметност, самонаранили се от отваряне на бутилки с алкохол и падащи по тротоарите от пиянство.12. Платените журналисти на БТВ и платените провокатори.Това видяха очите ми.Милиционерския сценарий на ГЕРБ се сбъдна, свършват парите да предизвикаме сблъсаци. Рано е да се радвате гербери, рано е!,,Пригрезится, будто он пришел,\NНо этот мираж к утру растает...

61

Смешки

преди 10 години

50 човека направеха цялата простотия! Има един въпрос към "мирните" протестиращи!1. Кво правите пред автобуса?2. Защо спирате автобуса?3. Защо се опитахте да спрете линейка?4. Защо цял ден се носите раници?5. Какво има в тези раници?6. Кой ви даваше нарежданията къде да застанете?7. Кой ви плати да замервате с камъни автобуса?8. Кой ви плати да чупите павета и тротоари?9. За какво са ви павета и камъни?10. Защо носихте бутилки с алкохол и бяхте пияни?Какво видях вчера - образът на платената неомутра - мъже с голи глави, бермудки, джапанки, пияни, друсани, агресивни.11.

60

гого

преди 10 години

до 47ти ли ще го биеш бе ***?

59

мартин

преди 10 години

какво ли ще е зимата? Бастуните тук, които наричат протестиращите платени що не идат на доктор с болен.опс забравих за *** лечение няма

58

1212

преди 10 години

Така и не разбрах защо не ги изведоха по тунелите отдолу на народното събрание, а трябваше да провокират хората с този автобус.Всички правителствени сгради по света имат тунели отдолу.

57

българин

преди 10 години

След като за четвърт век са ни избягали четвърт от хората няма как народът да е доволен.Хората са прави да протестират и това каза и еврокомисарката Вивиан Рединг,както и много европейски посланици.А за посегналите да бият мирно протестиращи хора полицаи-съд и присъда.Това не са полицаи,а престъпници!

56

Анонимен

преди 10 години

Софиенчетата, като сте толкоз ербап ,елате да берете довати на село, да видите как става бе! Баси *** и тия били "целия народ"

55

Анонимен

преди 10 години

Смяната свърши.Да сяда другия платен форумен провокатор в червено.Приятна работа сладур.

54

Йово

преди 10 години

До гражданинЯсна политика??? Каква, замразяване на заплати и пенсии, увеличение на ТОК-а и ГАЗ-та взимане на два заема един през 2010 от 2 милиарда и един от 800 милиона през този февруари. Защо не протестирахте за онзи заем през февруари който през Октомври трябва да се върне. Къде отиде тези близо 3 милиарда заем, никой не разбра. Вероятно сега с тези пари се плаща на протестиращите.

53

diadko50

преди 10 години

Нищо ново под слънцето.