109

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата обслужват гея и бея. Оставки и нов избор на главен прокурор че този е много зависим от мафията.

108

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата да си подава оставката заедно с олигарски. Цаца ама кит като се налапа с милионите от пеевски. Стана същия *** и главния прокурор.

107

steeefan

преди 10 години

До GaribaldiЧакаме прокуратурата да разследва полетите и преди 2009 год ,хохегер,загубените секретни доклади от станишев,аец белене, оставаме с впечетление че прокуратурата обслужва бсп и станишев.

106

Анонимен

преди 10 години

Ако се търси обективност се гледа 10 години назад, а не избирателно, като се гледа от август 2009 е ясно че не се търси обективност, а реваншизъм. Онези две гнусни се хилят от плажа във Виетнам, стойността само на тази екскурзия е над 2 млн лв, което е целия бюджет на авиоторяда за 2 години, но това не е проблем за платените червенотиквеници във форума, нали така?

105

Фаща мъ страха

преди 10 години

Бълвочи се леят из зурлите на ГЕРБ-иите.Ша съ задавят, ша умрът и няма да е весело.

104

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата няма как да падне по-ниско, нека узаконят проституцията за да могат прокурорите законно да си изпълняват професията...Ще ми гледат периода август 2009 до сега. Абе ***, вие не схванахте ли че народа не търпи тъпия ви комуноиден реваншизъм? Хванете се с реални проблеми, защото наесен като излязат гладните ще ви свалят главите от раменете!

103

Garibaldi

преди 10 години

Тези ,които със сегашните протести обслужват престъпното управление на Герб,да видят какви са ги вършели идолите им. Всъщност тези и много други престъпления изплуваха,много преди да се сезира прокуратурата. Но защитниците на герб вярваха на ББ и ЦЦ,че с тези самолети може да прави всичко,включително да гледа на държавата като на бащиния.Да но НЕ,понеже не са на баща му такситата. Сега защитниците на Герб ще плюят по прокуратурата ,понеже си върши работата. Никога прокуратурата ншма да си сложи таралеж в гащите като действа по политически подбуди. Дори нещо да не издържи в съда,това не значи

102

аман

преди 10 години

До КараконджулФАКТА Е ЧЕ ПОТУЛИХА СЛУЧАЯ С БЮЛЕТИНИТЕ !!!

101

Караконджул

преди 10 години

Законът си е закон, престъленията са престъпления. Нека привържениците на ГЕРБ, а и не само те просто да си кажат - когато има факти, и боговете мълчат. А факти има ......

100

До ВВВ

преди 10 години

До ВВВМного е рано, моля вземи си хапчетата.

99

da

преди 10 години

Ало балоните, къде са ти екзотичните места? От кога рилските езера или шумен са вече екзотични.Стига сте се занимавали със трошички, то вие вместо да разследвате реалните престъпления, ще изхарчите повече пари за разследване на Авиоотряда, от колкото са били похарчени.

98

Анонимен

преди 10 години

До ВВВИскате война-ще ви я дадем!

97

ВВВ

преди 10 години

РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МАФИОТА БОРИСОВ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА АКО ТРЯБВА КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ

96

ВВВ

преди 10 години

КОЙТО ИСКА ГЕРБ НА ВАЛАСТ ИСКА ВОЙНА

95

бай Петко

преди 10 години

"...Прокуратурата погна воаяжите..." Да бе, прокуратурата грабнала една тояга и и погнала. Драги журналисти, ако държите на авторитета си не използвайте този махленски език. Ние, четящите не сме на Вашето ученическо държане.

94

Анонимен

преди 10 години

Цацаров, какво стана с бюлетините, с договорите за газта и т.н.?

93

бинакватрис

преди 10 години

А с Белене какво става? Кога? Нали имате документите от Държавната финансова инспекция!

92

ВВВ

преди 10 години

ДОКАТО ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА БЕДНОТИЯТА РАЗСИПИЯТА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ СРИВА НА ИКОНОМИКАТА СРИВА НА ЕНЕРГЕТИКАТА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЯЛАТА ПАСТМИНА ОТ ГЕРБ НЕ ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА ВЕДНАГА И ЗАДЪЛГО АНАРХИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ИЗКАРАХА ТОЧНО 1 МЕСЕЦ БЕЗ ВЛАСТ И ОСВИРЕПЯХА ВРЕМЕ Е ЗА КОНТРАПРОТЕСТ И АКО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ПОЗВОЛИМ ТИКВАТА МУТРА ОТ ИПОН ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ТОВА МИНАВА САМО ПРЕЗ ВОЙНА

91

Анонимен

преди 10 години

ЦАЦАРОВ, ПРАСЕ ГНУСНО, КАЖИ КАКВО СТАНА С БЮЛЕТИНИТЕ! СТИГА ПРАХ В ОЧИТЕ С ТЕЗИ САМОЛЕТИ, ТО СЕ ВИДЯ ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛИЦА, НАРЕДЕНА ТИ ОТ ДРУГАРИТЕ ОТ МОСКВА! ПРОДАЖНА ***!

90

Dido

преди 10 години

Това ли са ти спешните мерки за възстановяване на страната бе Олиграски?!?!??! Айде аут!!!!