194

Морски

преди 10 години

И какви са толкова тези шушумиги, че да дават акъл кой де да оди! Кой и ги е чувал- григороци тицици и алабалисти ... Споко, до 5-6 дни няма да има никой по улиците, шоплуко почва евакуация на изток, а от морето по-важно за шопа нема!

193

анонимен

преди 10 години

За съжаление нищо няма да излезе от тези протести. Нито комунистите, нито Олигарски се канят да си подават оставките. Ще стане както е казала народната приказка "като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша". Щом Манолова пише нов избирателен закон заедно с "протестиращите",работата е ясна. Ето така ще протакат нещата и неусетно ще мине година, две. Така мисля аз, защото наглостта на *** няма край и те не разбират от мирни протести.

192

Анонимен

преди 10 години

Извинявам се 10 млрдера и 900 млнера

191

@

преди 10 години

Стига с това "по-малко зло".Всичките от 24 години насам съд!

190

diadko50

преди 10 години

Младежите имали добри обноски.А "червени ***" ,"фесове" ,"***" добри обноски ли са?От това по-голямо лицемерие няма.

189

С !

преди 10 години

Колкото повече плюете по АТАКА толкова сте по жалки гербаджийски гъзоблизци !!!!!!!!

188

Анонимен

преди 10 години

800 хил бсп 1 100 хил герб 900 хил партии под 4% 400 хил за дпс = 50% другите 50% от имащите право на глас не са гласували въобще Олигархията са 1- ви и 2- ри ешалон на бкп/бсп малко от грб малко от сините един от атака приблизително 1000 човека максимум и то 100 млрдера и 900 млнера. Кой ще победи ако ги подгоним по списък, а как мислиш

187

ataka.tv

преди 10 години

гледайте кой по кой мята камъни и как медиите изопачават истината.

186

!!!

преди 10 години

До всички протестиращи,които четат тук-след като искате промяна,не подминавайте и герб,иначе излиза,че си е чисто и просто режисура цялата работа.Това ще докаже,че хората наистина искат смяна на статуквото и ще излязат още повече по улиците.А на всички платени,които дават минусчета тук-праскайте на воля,това ще ви е,може и да не е сега,но края на тези партии наближава!

185

Анонимен

преди 10 години

Всеки местен идиоте за Волен първи патриот

184

Анонимен

преди 10 години

Кви яйца бе бате,нека клечи цяла вечер под масата в очакване.

183

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров отново показва истината на българския народ, както направи и предишните дни. Първо разкри как се покрива убийство, после поиска и предложи доста смислени неща за нас като народ, а сега иска да ни покаже как няколко партии продължават да купуват гласа на българина. ГЕРБ настройват българин срещу българин, плащат за " протести" и какво ще постигнат: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ясно се вижда, че г-н Борисов не може да си седне на гъ.. от яд, че не е във властта и е готов на всичко, за да я постигне, дори да ни настройва един срещу друг??!!!

182

Анонимен

преди 10 години

Ако ми цапате фасадата с яйца ще е чистите с език после!

181

МИРО

преди 10 години

СТИГА ГЛУПОСТИ,ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ С ПО ЕДНА ТОРБА ЯЙЦА-ПО ВЪЗМОЖНОСТ РАЗВАЛЕНИ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА АТАКА,ПРОДАЖНИТЕ БАШИБОЗУЦИ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ

180

Диян

преди 10 години

Ние изобщо не трябва да минаваме днес по Раковска, със сигурност ще има провокации и то още по големи. Ясно е че играта на Сидеров е точно това да прави провокации и да отвлича вниманието. Така че нека го оставим на тишина под масата,ха ха

179

млад менийжей

преди 10 години

Протестора против *** дето незнаят къде се намират...

178

Илия

преди 10 години

Призовавам всички медии да игнорират изявленията на г-н Сидеров и да не подклаждат инфантилните му действия. Бъдете поне малко солидарни с колегите си от Канал 3 и Радио К2, които не бяха допуснати на пресконференцията на атака вчера. Трябваше да напуснете всички. Не ходете на "пресконференциите" му и не го снимайте, не пишете за него - просяците на улуцата заслужават повече вашето време и внимание. Покажете му, че е НИКОЙ, НИКОЙ не го взима на сериозно и НИКОЙ не се интересува от него.

177

diadko50

преди 10 години

Сидеров е свят човек който защитава трудещите се.Не заслужава обиите които се сипят върху него.Всяко живо същество се брани от нападки.

176

ст.з

преди 10 години

на 59 години съм и участвах на снощния митинг тръгнах си точно когато децата се отправиха към Атака. С тези младежи прекосих за 3 часа цяла София и съм възхитена от добрите им обноски и възпитание . Не знам какво се е случило пред централата на Атака, но не мога да повярвам , че същите млади хора са започнали провокациите. И имам въпрос към всички журналисти - защо никой не попита Волен Сидеров срещу какво е протеста му. Защото от думите му става ясно, че протестира срещу протестиращите!!!!

175

Анонимен

преди 10 години

Разбрахме сега,Сидер паша блокира улици без разрешение,плаща на разни *** да създава напрежение насъскван от Лютиф Бостан за да измества насоката на протеста,не сме толкова прости...