153

Анонимен

преди 11 години

Тая телевизия е маниполирана от всякъде в Пловдив нямаше звук 1час!

152

До наблюдател

преди 11 години

Елементарно, драги Уотсън, защото хвърлянето е организирано от Бареков и ТВ7, Бареков сам го каза. Да не мислиш, че Бареков ще си организира хвърляне по себе си?!

151

Анонимен

преди 11 години

Време беше герберите да усетят народната " любов " .

150

Анонимен

преди 11 години

Никога вече БСП и ДС на власт, никога руски башибозук!

149

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Този Бареков и той един циркаджия,до вчера прави фелацио на Бойко,а сега ми се прави на опозиция.

148

Медийната олигархия

преди 11 години

Но няма да ви мине номера просто. Точно на вас няма да простим. Защото ролята на "четвъртата власт" не е да е "четвъртия поробител", "четвъртия измамник", "четвъртия крадец". Призванието ви е да сте коректив, а не още един измамник. Жалки сте.

147

Анонимен

преди 11 години

199-ти ходи хапвай ла..на и са мажи по гърба! Тея глупости си разправяй на майка си!

146

Гошо Тъпото

преди 11 години

Бареков нали е...раздал каски на трибуната,защо не са си сложили...кандидатите за народната...либоф,предпазните средства.За мен Бареков е взел всички...мерки,за един спокоен дебат.Може би е пропуснал да даде и по едно...химическо наметало,както в казармата по време на...занятия по ОМП.

145

До медийната олигарх

преди 11 години

Ши*аната олигархия в лицето на собствениците на ТВ7 отново иска да изземе властта от ръцете на хората и да наложи това, което е в неин интерес. В момента в който след началото на протестите се видя, че ГЕРБ е готов да чуе исканията на хората, да работи съвместно с гражданските движения, да извади секретните договори и да осветли целия процес на вземане на решения в държавата, точно тогава тръгна и тази ТВ7-Барекова медийна война с ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 11 години

Боли *** швепса колко тий накипяло! Тея ше го отнесат-много и лошо! Другите да се стряскат кат се сетят!

143

СМ

преди 11 години

Как се нарича онова което е висяло 4 години на х** на Бойко Борисов ?Отговор: Бареков !

142

Народ - до 194

преди 11 години

Може ли хората с пачките на не ме наричат "гнил", защото от моя джоб са ги откраднали, но не защото съм невнимателен, а защото комунистите създадоха мътилката на прехода, в която парите потънаха в офшорките. По-полека с определенията, че ни е накипяло доста.-

141

Анонимен

преди 11 години

Всички на улицата с искане за сваляне имунитета на Цветанов. Кауна нема се крие много още-ще направи гражданска война. Дудуците дет ръсят акита тука срещу 2 лева, или без пари щото им е толкоз орехчето могат да поръсят още малко, че скоро ще стане кръвнина както върви,,,,, със здраве ;)

140

човек

преди 11 години

Гнил народ, журналистите му дават думата, застават в негова защита,а те вместо да наплюят откачените мутри съдират ризата на медиите..*** че разбери, да си изберат мутрите пак и да надянат хомота..ама до зимата, когат си получат сметките за тока. Итогавапак ще скочат, ама след дъжда качулка! Луд умора няма!

139

Монополи

преди 11 години

Олигархията в лицето на ТВ7 организира свалянето на ГЕРБ. Медиите-монополисти, за които ЕС предупреждаваше. Нека това не е иронията на съдбата, а просто добрия урок.

138

наблюдател

преди 11 години

Няма нищо за чудене тук! Като идваше Борисов на власт и аз гласувах за него, повярвахна думите му, но се разочаровах от арогантността му и от лекотата с която обрече хората на мизерия,а той самият стана двойно по-дебел, ояден и зъл - заплашва и се върти като звяр в клетка.Попари ни надеждите, сега ще си получи заслуженото!

137

босия

преди 11 години

Хайде сега, от ЦеЦОМОБИЛА , да изкочи някоя флашка за ***, давайте зрелища, хляба не стига ,

136

До 187 - наблюдател

преди 11 години

Защото просто е имало кой ДА ОРГАНИЗИРА обратното събитие, затова. Наистина ли не схващаш?!

135

Анонимен

преди 11 години

Бареков трябва да напусне веднага-той не е само един *** журналист и ***!Той е директор на тв7, допуснал в организирано от него предаване по време на предизбороно предаване да бъде ударен кандидат депутат!!Да го махат на секундата от тв7!

134

наблюдател

преди 11 години

Да попитам герберите, защо не хвърлиха от народа яйца по Бареков и останалите, амиоплескаха лъскавата мутра от Герб, и започна като коч да рита и да хвърля!Де да имаше късмет да извади нечие око, направо заминаваше за панделата!