28

предсказано

преди 11 години

Да не забравяме голямата картина,целта е световно луциферианско правителство и всички правителства знаят това,сега само виждаме част от индивидуалните приноси на този,онзи.

27

XAXAXA

преди 11 години

АКО ЕВРЕИСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ НЕ ГИ ЗАКРИЛЯХА АМЕРИКАНСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ,ТО СЕГА ЕВРЕИТЕ ЩЯХА ДА АКТИВИРАТ ПАМПЕРСИТЕ ЗА НАСИРАЩА СЕ ОТБРАНА .

26

бой по терористите

преди 11 години

А междувременно сирийската армия гони яко терористите ,ами като ...терористи,ха,ха,ха,докато страхливците се обграждат с куполи.

25

координация

преди 11 години

САНА прави изявление,че има координация между чуждите терористи и ционистките,защото след "израелското"нападение над Сирия,около засегнатите райони са се активизирали терористите на земята,обстрелвайки населени места.

24

до 33

преди 11 години

Дявола си е на земята и си е във всеки човек!Злото и алчноста са вкоренени и които не го разбира и му се подава ...За 10 000 години човешка история е нямало точка на земята кадето да не се воюва!

23

Анонимен

преди 11 години

I kade izceznaha prehvalenite ruski C-300?

22

Анонимен

преди 11 години

Честито Възкресение Христово,пазете вярата,няма вече международно право,всичко може да се обърне на 180 градуса и ще се обърне.

21

Анонимен

преди 11 години

Иранците са отрекли,че са изпращали такива ракети,но нито дума за това,идеята е ясна-фанатично-маниакална религиозна омраза и завист към иранците,които трябва да бъдат унищожени даже с цената на трета световна война.Не случайно дяволът си е заплюл това местенце от което ще унищожи по-голяма част от човечеството.

20

Анонимен

преди 11 години

Има страшно голяма ирония в Купола!Може да издържи огромни натоварвания от външни сили ,но отвътре е изключително слаб.Така ,че да не се излюпе пиленце !

19

Анонимен

преди 11 години

11 пропусна най-важното11.после идва ред на християните

18

1984

преди 11 години

Забележете обвиненията,има само тезе на агресора,трябва да приемем само каквото тези лъжливи терористи поднесат в контролираната си медия,никога другата страна,пък и да отрекат,ще има ли разлика?Е,сега е официално,знаем ако избухне трета световна,коя е сатанистката подкваса.Навръх Възкресение Христово да бомбардират суверенна Сирия,тази платена *** да убива и руши няма да спре там,така лъжците ще имат "поводи"да бомбардират и другаде,докато се сбъднат предсказанията.

17

Анонимен

преди 11 години

Рано или късно Израел ще си намери майсторите....

16

Анонимен

преди 11 години

Знаменитият равин Бен Сира се намирал във Вавилонския плен и се ползвал от голямата дружба на Навуходоносора. Царят му оказвал всевъзможно внимание и един път му предложил да се ожени за дъщеря му. Бен Сира казал на царя : Знай , царю , че аз съм човешко дете , а не животинско /Sepher Ben Sira , fol.8./. Дъщерята на царя , по такъв начин , от гледището на Талмуда , е била не повече от кученце , и бракът с нея би могъл да унижи евреина.

15

ето диригента

преди 11 години

Сирийците са направили изявление,че този терористични , агресивни актове на война от ционистката единица срещу суверенна република Сирия се дължат на успеха на сирийската армия в неутрализирането на терористичните групировки биещи се за разпадането на страната".Тази агресия е опит да се повдигне морала"на платените терористи,защото на много места се е осигурила стабилност и сигурност за сирийското население.

14

до 11/12

преди 11 години

Прочети "Моралът на Талмуда" и виж какво мислят евреите за гоите (неевреите, тоест всички останали).

13

Хайнрих Химлер

преди 11 години

Евреите са единствено годни да поддържат огъня в пещите, колкото повече толкова по-добре

12

boza

преди 11 години

Ako bjah na mjastoto na Siriicite bih izpolzval himichesko oruzhie srestu evreite, te i bez tova sa sviknali s nego !

11

Анонимен

преди 11 години

До момента всички новини от Сирия се поднасят на света и се редактират главно от подчинените на САЩ и Израел медии, само отбелязвам, по- умните сами ще се досетят какво имам предвид.

10

Анонимен

преди 11 години

6. На мен са ми много по симпатични хора, които научавайки за флирт на дъщеря си, се хващат за сърцето а не за ножа.7. Аз мисля че е много по-правилно да похарча много пари за развод с жена си, вместо за да си купя жена.8. Без съмнение, по-добре разбирам онези, които погребат своите убити деца, а не тези, които размахват техните телца пред телевизионните камери.9. Имам повече уважение към общество, което обменя стотици врагове за един пленен свой, вместо такова, заменящо хиляди свои за един враг.10. Аз искам да живея в свят, в който не убиват жени и деца. Но ако това все-пак се случи,

9

Анонимен

преди 11 години

Десетте причини, поради които в арабско-израелският конфликт, аз съм на страната на Израел:1. В борбата между пиещи и непиeщи/алкохол/, взимам страната на пиещите.2. На мен повече ми харесват режими, при които лидерите могат да бъдат осъдени, вместо единстево убити.3. Взимам странат на хора, които обичат вицове за себе си, пред онези, които са готови да убиват за шега или карикатура.4. Аз предпочитам жени във военна униформа, пред жени в черен чувал.5. Не искам хора будещи се от воя на ходжа да победят такива, които знаят как се навива будилник.6. На мен са ми много по симпатични