167

Анонимен

преди 11 години

"Ако не дай боже имаш рак, диабет, СПИН, потрошени органи след катастрофа, не забравяй пак да бухаш ракииката и да се пазиш от гадовете лекари."Явно лекарите много се радвате на рака, катастрофите, потрошените органи, диабета и спина - хората страдат и идват при вас, няма къде да ходят, а вие добри печалби правите от това. Жалко, че други болести както казва човека може да се избегнат- здрава и чиста храна, плодове, ядки, ракийка - иначе още по-големи печалби можеше да правите.

166

Анонимен

преди 11 години

"Е докторите какво биха помогнали на човек в такива ситуации дето ти ги изброяваш? Нищо. Затова укрепването на имунната система не пречи, само помага."При диабет има инсулин (действа по-добре от ракията... )При СПИН -> Високо Активна Антиретровирусна Терапия (HAART)Рак -> операции, химио и лъчетерапия.Най-малкото докторите са разработили силни обезболяващи (мофин и т.н.), за да прекараш останалото време що годе добре, а не да се гърчиш в нечовешки болки с години преди да умреш.

165

Анонимен

преди 11 години

Ежегодно близо 10 милиона деца умират, преди да навършат 5 години.Милион и четиристотин хиляди от тях са имали заболявания, които биха могли да се предотвратят чрез ваксини" А от какво умират останалите 8,6 милиона?

164

КАК...

преди 11 години

ЩЕ ГЛОБЯТ *** ЗА ТОВА. АЙДЕ ДНЕС.БГ ПУБЛИКУВАЙТЕ ЕДИН СЛУЧАЙ С ДОКАЗАТЕЛСТВО-КОПИЕ НА ФИША И ПЛАТЕЖНОТО.

163

До 233

преди 11 години

Е докторите какво биха помогнали на човек в такива ситуации дето ти ги изброяваш? Нищо. Затова укрепването на имунната система не пречи, само помага.

162

лора

преди 11 години

еми растът нивата ..как няма от ядрената радиация...

161

Анонимен

преди 11 години

"Аз бухам силна храна - месо, ядки, мед, пия зелен чай и ракийка и цяла зима не разбрах какво е това грип. По-добра защита от собствената ни имунна система няма. Но гадовете искат да ни направят слаби, безволеви, болни, роби на безумните им амбиции."Ако не дай боже имаш рак, диабет, СПИН, потрошени органи след катастрофа, не забравяй пак да бухаш ракииката и да се пазиш от гадовете лекари.

160

До 226 продължение

преди 11 години

Във Япония спират изцяло използването на въпросната комбинирана MMR ваксина, но нивата на аутизъм продължават да растът без никаква връзка със спряната ваксина.

159

До 226

преди 11 години

Можеш да пишеш че ъв ваксината има и*на,така или иначе лъжеш. Едно отваряне на уикипедиа дори ще ти даде садържание и как точно се произвеждат щамовете за ваксината (MMR).Фактите са:Преди публикуване на доказаното грешно изследване във Великобитания са ваксинирани 92% от населението, след настъпилата паника процента е 80%.Резултатът на този 12% спад е 1998 -> 56 случая на морбили. 2008ма -> 1348 случая и 2 потвърдени смъртоносни.

158

Анонимен

преди 11 години

А най-голямата простотя са протвивогрипните ваксини. Сестра ми има глупостта една зима да се ваксинира с таква (да я бия по главата!) и после цяла зима смърка и не може да се оправи. Аз бухам силна храна - месо, ядки, мед, пия зелен чай и ракийка и цяла зима не разбрах какво е това грип. По-добра защита от собствената ни имунна система няма. Но гадовете искат да ни направят слаби, безволеви, болни, роби на безумните им амбиции.

157

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е, че ок, някои ще избере да не ваксинира детето си, но Фарамцевтичните компании, като най-страшната и голяма мафия в света със 7 милиарда потенциални клиенти, няма да се поколебае да разпръска даден вирус с цел "ВИДЯХТЕ ЛИ!!!! А СЕГА СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!!!". Почти всички вируси ги имат в лабораториите си. Начело на света стоят безскрупулни хора, които са готови да жертват милиони за постигане на целите си, без да им мигне окото, правят го с войни, храни, лекарства и какво ли още не.

156

Анонимен

преди 11 години

а къде е контрола над призводителите на ваксини

155

Анонимен

преди 11 години

Физиономията на "умни" родители чиито дете току що е умрело от морбили, защото са отказали ваксинация... безценно :-))).

154

До Дарвин се подсмих

преди 11 години

продължава от 224Телешка кожаАбортирани фетални тъкани (човешки диплоидни клетки)Бъбречна тъкан от лабораторни маймуниМозък от лабораторни мишкивече има достатъчно информация. въпрос на избор и лични разбирания е дали ще я потърсим и как ще я осмислим. нека всеки има правото да избира сам за себе си, а не като на стадо да се инжектират ***!

153

До Дарвин се подсмих

преди 11 години

вече е доказано, че ваксината наистина причинява аутизъм. миналата година и италианско семейство спечели дело срещу създателите. английският доктор, който даде информация за ваксината е уволнен и повече от година не може да си намери работа. прочети какво точно съдържат ваксините:Алуминиев хидроксид (токсичен тежък метал, поразяващ нервната система)Яйчен протеин (може да предизвика алергии)Формалдехид (карциногенен токсинФетален телешки серум Тимеросал -токсичен тежък метал...

152

Анонимен

преди 11 години

Намаляването на болестите не е основно в следствие на ваксините, а в следствие на промяната на качеството на живот. Ваксините са мелачка за пари и лост за контрол над населението. Смъртността при децата е била голяма, защото не са имали антибиотици, били са недохранение и са си хвърляли *** през прозореца на улицата. В днешно време светът е различен, но практиките за смучене на пари и всяване на страх, както и алчността остават и дори се развиват.Трябва сериозно преразглеждане на системата

151

До 217

преди 11 години

"Чета и не вярвам на очите си...как може да агитирате ЗА ваксините? Само благодарение на ваксина например вече над 1% от децата страдат от аутизъм, а след 5-10 години ще са около 10%."За разлика от теб съм прочел въпросното проучване за връзката ваксина MMR и аутизъм. Прочел съм обаче и как го опровергават самите хора публикували го, заради огромните грешки в него които опровергават "откритието".И сега всички четем новините за множество смъртни случаи в европа от морбили на неваксинирани.

150

???

преди 11 години

Хубаво слагат глоби. Ама познайте от кого ще ги събират тия глоби. *** може ли да се глоби ?

149

Антон

преди 11 години

Еййййй ЗОМБИТААААА стига сте гледали телевизия.Не ваксинирайте децата си нито себе си,нито за шарка,сезонен вирус или против рак на матучната шийка.Всеки умен не би отхвърлил ,а потърсил информация..Гони се стерилност и отслабване на имунната система с цел контрол и намляне на трезво мислеща популация...НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

148

LEO

преди 11 години

Скоро глоба и за това че на искате да ви сложат чип в тялото за да ви следят. Ще ви излъжат че е най-нова технология за откриване на болестите по-рано още преди да се е зародила, а всъщност ще ви следят денонощно. Хора и без ваксини се живее....