9

Анонимен

преди 11 години

Абе, то на сетава с министерство! А със създаване на нормални условия на живот. Като взимаш 400 лева и се чудиш дали утре ще имаш работа как да родиш? И как да си сигурен, че това дете утре ще има с какво да го храниш. А министерството какво? Само още ще раздуел администрацията и нищо! Какво ще правят? Ще ходят да агитират хората ли? Или ще пускат реклами от типа "Бъди патриот! Роди дете в България!" Смяяяях!

8

искаммм

преди 11 години

Пу, да съм министъра.

7

*

преди 11 години

Майките с 4 живородени деца преди ги пенсионираха на 45 години отменили са го . Това означава , че за едното майчинство никой няма да ражда и да гледа 20 години деца

6

Анонимен

преди 11 години

Не агенция или министерство, да излекуват социалната система и да въведат равнопоставеност! Знаем много добре кои се възползват сега от нея, няма нужда и министерство да им правят.

5

топ измама

преди 11 години

ПО ГОЛЯМА НАГЛОСТ НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТА НАЛИ ОГРОМНИЯ ЧИНОВНИЧЕСКИ АПАРАТ "ИЗПАПКВА" ПАРИТЕ ЗА БЕБЕТА и вдига данъците.Само закриването на министерства ще вдигне раждаемостта.

4

ЯСЕН

преди 11 години

КАТО Е БЕДЕН НАРОДА ,КАК ДА ГЛЕДА ДЕЦА !! САМО *** СЕ РОЯТ КАТО *** ,ЗАЩОТО НЯМА ОТГОВОРНОСТ КЪМ ДЕЦАТА !!! НИКАКВИ ПОМОЩИ ЗА *** БЕЗ ЗАВЪРШЕН 8 КЛАС ,ИЛИ ПО МАЛКА МАЙКА ОТ 18 ГОД !!

3

Анонимен

преди 11 години

Нуждата от адекватна политика за справяне с демографския проблем е крещяща, но трябва да бъде много добре обмислена, за да не се превърнем в развъдник на ***. Помощи само за майки над 18 години, само до второ дете, само ако детето ходи на училище и т.н.

2

Бебе

преди 11 години

Доктор Стаменов е изключителен специалист !!!Благодарни сме му за нашето бебче !!!

1

Една

преди 11 години

Още 1000 лапачи на държавната трапеза! Няма свършване на чиновническата лакомия!