257

ДО 382

преди 11 години

ТИ КАТО НЕ СИ БЪЛГАРИН КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ БЕ АБОРИГЕН ***, МАРШ В АНАДОЛА КУЧЕ ПРОКЛЕТО

256

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ били дясна партия?! Че от кога? :) Може би БСП пък е лява партия? В едната се насъбрали голи милиционери, в другата, милиардери. Интересно защо партията с милиардерите е лява, а със заптиетата, физкултурниците и прочие - дясна.:))) Да, определено ще гласувам за ДПС! Те поне имат акъл в главите си и винаги са наясно какво искат. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРИН! Единствения начин да таковаме мамата на мутри и софиянци е да ни управляват турци.

255

ss

преди 11 години

нека гласуваме за герб.тъпия български народ това заслужава.нека мизерстват и мрът,щото боко имал харизма.и таяка до следващата зима.въпроса е че тогава вече ще се действа твърдо и управляващите ще разберат какво е въоръжен бунт

254

Човек

преди 11 години

Още един господинчо с лакирани нокти прави фе..цио публично. Пфу. Аман от предатели и ***. Братя Българи, никога повече да не допускаме АНТИБЪЛГАРСКОТО управление на ГЕРБ - "Групировката за Едноличен Рекет над Българите", чийто символ са Хората "Факли"!!!

253

те

преди 11 години

Да, ама ти си ляв....

252

Анонимен

преди 11 години

ако неможеш да си платиш тука, телефона, водата и интернета, работиш за около 200 евро на месец и едвам успяваш да свържеш двата края то ти не си десен човек. В България над 90% от хората живеят по този начин. Този какво ще постигне със спечелването на гласовете на останалите 10%?!?!?!?

251

51515515151515151515

преди 11 години

НАЙ СТАРАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА СЛЕД ВИЗАНТИЯ УНИЩОЖЕНА ОТ ГЕРБ И ББ ЗА 4 ГОДИНИ

250

страшния_съд

преди 11 години

DO ANONIMEN 274 ЗА КЛЕВЕТА ЗАТВОP 5GТрима бивши управители на БНБ са били сътрудници на Държавна сигурност. Това са Иван Драгневски, Тодор Вълчев и Любомир Филипов, обявиха вчера от Комисията по досиетата. Вълчев е бил агент Сотир, за него е открито писмо от 13 юни 1990 г. с искане "да бъдат заличени от всички картотеки данните за агент "Сотир". Няма данни кога е снет от отчет. Предшественикът му Драгневски е бил осведомител и секретен сътрудник. Любомир Филипов е бил агент с псевдоним Ровър до

249

Az

преди 11 години

И този се показа от нафталина.

248

ss

преди 11 години

утре ще се сбъдне една мечта на боко тиквата-ще отвори врати завода за преработка на отпадъци тоест зала армеец ще се напълни с отпадъци и трябва само да се намери кой да ги преработи.предупреждавам-всите там са токсични и гнусни

247

Хи-хи

преди 11 години

Колкото и да се прави на десен, ние знаем какъв е.

246

Тато

преди 11 години

Моля, не смесвайте и не петнете името на БКП с управлявалите през последните 23 години! Те са срам за народа ни. Всякакви *** и некадърници не се допускат в Партията.

245

60 годишен

преди 11 години

А бе пичове защо сте толкова ПРОСТИ?

244

pun

преди 11 години

АБЕ, НА ТОЯ *** С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ЗЕТЯ МУ, МИХАЙЛОВСКИ. СИГУРНО Е ПРИЛАПАЛ НЕЩО И СЕГА ГО ПАЗИ

243

ДО ДАНЧЕТО

преди 11 години

УТРЕ В ЗАЛА АРМЕЕЦ НА *** БОЙКО СЪБИРА ***- ОТИДИ И МУ ЦУНКАЙ ***, МОЖЕ И ДРУГО НЕЩО.

242

Анонимен

преди 11 години

Да подкрепяш едно престъпно управление или имаш някакви отклонения или или имаш зависимост. ББ се доказа, затвърди и се показа като унищожител на нацията. Само желание не е достатъчно, трябва и ум,които липсва. А болезнена самовлюбеност на този човек ще ни доунищожи. Дано го осъзнаят хората.

241

мечо пух

преди 11 години

"Десният" Соколов да ли си прави сметката, че след още едно управление /дори и кратко/ на ГЕРБ всички българи ще завият окончателно на ляво.

240

anys

преди 11 години

na toa drat zmei halkata my stiska li

239

Демократ

преди 11 години

Е как да са десни като е направена от бивши БКП-исти(ГЕРБ),До кога ще ни разиграват????

238

НФСБ

преди 11 години

Колебая се за НФСБ или някоя нова СКАТ опредемено ми харесват като ТВ . Доста хубави педамания има игостите са добри в тях компетентни хора