561

Анонимен

преди 11 години

Трябва да протестираме! Не може да мачкат тези, които се опитват да си изпълняват задълженията и да насърчават престъпниците!

560

Анонимен

преди 11 години

Този полицай заслужава награда, защото се отнася сериозно към служебните си задължения, и не го е страх да поеме отговорност. Как неговите колеги ще спират римските противообществени прояви, бъде съден, за изпълнение на служебните задължения?

559

Judge Dredd

преди 11 години

Иван Лулеов за награда и повишаване в чин + по-висока заплата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Според регионалния сайт Е79 простреляният Иванов е баща на три деца, криминално проявен и е лежал в затвора за множество кражби."- Чий го дири на свобода?!?!?!?

558

qwer

преди 11 години

Малко европейска информация от Испания. 2006 г. полицай уби испански *** в гетото край Мадрид, нито една медия, нито един журналист не предложи микрофон на нито един ***.Какво е това в Б-я бе по сателитът гледам само *** се зъбят как щели да започнат и те да убиват, каква е тази скопена журналистика в тази държава, тези журналисти български изглежда са олигоферени или някакви магистрални *** ? А 2008 г. багери изринаха незаконни къщи на *** и пак никой не ги защити от медиите,

557

Анонимен

преди 11 години

Един *** по-малко. А това, че по линията пътуват хора и е застрашен живота им не се отчита. Браво на полицая, ама явно в БГ се стимулират крадците - те са защитени и техните права не бива да се нарушават. Мангаите не са хора, те са грешка на природата, която трябва да се коригира.

556

Алекс

преди 11 години

Пълна пародия. Ако наистина осъдят полицая, *** ще почнат да си крадат необезпокоявани. Кой нормален човек ще си затрие живота в затвора за да спаси чуждо имущество? Трява да му се даде похвала за добрата работа. Крумовите закони ни трябват за крадците. А кой как го хванат да ни съди в Страсбург. Вдигнете шум около делото хора че не останаха много съвестни служители в МВРто.

555

Анонимен

преди 11 години

Съдят полицая който се е опитал да предотврати кражба.На *** не им пука- (криминално проявен и е лежал в затвора за множество кражби) и продължава да разрушава и краде.Това е навсякъде по селата и малките градове.Нямат никакъв страх.Защото закона ги защитава като така нареченото МАЛЦИНСТВО.Ще спестя на хората думите с които бих използвал за тях.

554

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен684Правилно разсъждаваш,ама магистратите не мислят,като теб!

553

Димитров

преди 11 години

Всички престъпници трябва да знаят,че могат да бъдат убити,ако нарушават закона!Само тогава престъпленията ще намалеят!

552

Бойко Борисов

преди 11 години

Bravo na pilicaia .Naglite kradci trqva da badat izbivani.

551

XXL

преди 11 години

Браво на ченгето,само така..;)) Добре е гръмнал гадината,няма съд в БГ дето да го усъди на повече от 6мес. метене пред общината-подписка ;))

550

мария

преди 11 години

ЖП инфраструктурата е от стратегическо значение, полицаят е спасил живота на стотици пътници!Някои най сетне трябва да се научат,да не крадат,а трябва да се образоват и работят!Още крадат и с лека кола фолксваген,най-вероятно са безработни и как са я "купили"!Това е полицай,изпълнил своя служебен дълг, опитвал се е да ги спре, а ако бяха терористи, както правят през нощта на линиите и не изпълняват нарежданията на длъжностното лице!Браво на полицая!Пишете "крадци",а не "лица от ромски произход"!

549

Анонимен

преди 11 години

Станчо, а да беше взел и по едно кафе на ***! Нали "покорна главица сабя не я сече"

548

станчо

преди 11 години

да би мирно седяло не би чудо видяло.

547

Бо

преди 11 години

Полицаите трябва да вдигнат на простест да защитят колегата си - ние гражданите ще ги подкрепим. Вече се минават всякакви граници. Тази история ТРЯБВА да има справедлив край. Иначе ще си надигне СПРАВЕДЛИВИЯ НАРОДЕН ГНЯВ и помете тази *** наречена 'ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ'! Внимавайте 'управляващи'! На ред са Райков и Плевнелиев - лично! Гражданска война ли искате?!?!?

546

Анонимен

преди 11 години

Кой ги научи *** да живеят на гърба на държавата , тоест на наш гръб !?!2Кой ги научи *** че могат да крадат законно защото нямали какво да ядът !?!2Кой ги научи *** да правят нещастни деца , бъдещи престъпници нон стоп !?!2Кой ги научи *** да не плащат , ток , вода , данъци и прочие !?!?Политиците ги научиха , ето кой !! Същите тези политици нямат интерес в държавата да има работеща полиция , прокуратура и съдебна власт !! Резултата е, полицай в ареста , СРАМ за държава

545

Явор Тасев

преди 11 години

*** крад, служител на реда си върши работата, като се опитва да го спре без резултат, при което *** умира по собствена вина. Това е добра новина. От какъв зор обаче ще съдят полицая. Ами ако *** го беше нападнал и убие, както вече е се случвало толкова много пъти в това жалко подобение на държава. *** като крадат трябва да знаят, че като "берат" кабели и желязо ги чака справедлив куршум.

544

Бо

преди 11 години

За полицая - парична награда, орден "Стара планина" и една седмица почивка със семейството. За крадците - съд и ефективна присъда, за прокурора повдигнал обвинение - уволнение без право да робати пожизнено в съдебната система. За съда - ако въобще си помислят да допуснат делото - народен съд - при него грешки няма. Ето това е правилният подход!

543

4

преди 11 години

Това НЕ Е ДЪРЖАВА "БЪЛГАРИЯ", това е държава "МАНГУСТИЯ" - я да вземем да я прекръстим! Плюя на тая съдебната прогнила воняща система! Всички "законотворци" на тези безумия, които се случват в държавата ни - да останат тук да си живея с тая *** *** ***!

542

Анонимен

преди 11 години

Никаква интеграция на *** , незабавна сегрегация !!!На ченгето награда и охрана от държавата на която 20 години служи !!!