188

до 243

преди 11 години

Лъжеш като дърт ***. А богатия винаги го е било страх само от улицата. Ако му спретнат истински стачки, временно почва да чува... Иначе е глух и сляп и презира работниците си!!!

187

Анонимен

преди 11 години

да живеят олигарсите и техните слуги....партийците от всички партийни централи....ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ.....ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!!!

186

Анонимен

преди 11 години

Поредната жертва на убийците Борисов и палачите от ГЕРБ.

185

Иван

преди 11 години

Борисов , мутро живота на този *** , оставен без бъдеще и надежда е на твоята съвест, ако ти изобщо знаеш какво е съвест и морал. Само затвор за тебе и цветанов и всички други аругатни гейбераси.

184

до 239

преди 11 години

Пълни глупости, моето семейство имаме няколко предприятия и даваме работа на няколко стотин човека. Някои ни определят като богати, но това е друга тема. Сега да ти отговоря за страха - имали сме фалирали бизнеси поне 3-4 пъти и всеки път се оправяме, така че моля те не ми говори кой колко го е страх ...защото поне едно 30% от служителите ни са по - умни и кадъри от мен, но нямат топки да рискуват и да почнат свой бизнес, те искат друг да рискува и друг да носи отговорнист и затова са на заплати

183

мастит бизнесмен

преди 11 години

да *** бе - тия бездарници!! нали нас не ни пипат

182

Тиквун великолепни

преди 11 години

Да ходите да копате картофите, че ще пратя Цецо

181

до 220

преди 11 години

Богатите не се трогват, но не са и толкова *** да останат съвсем без рая. Срещу този вид неподчинение не могат да направят нищо...когато народа няма какво да губи и е склонен на саможертва...те имат какво да губят и ще се замислят по примера на западните си приятели да пуснат повече фъндък на хората....Не можете да си представите колко ги е страх богатите да не загубят влиянието си и парите си...

180

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Пиша като анонимен, да се похваля и защитя че няма кой.

179

Петър Костов

преди 11 години

За съжаление от коментарите си личи колко *** има в тая държава...Чак ме е срам от вас, господа... Ходете в кварталната кръчма да пиете три ракии на лизинг и не се опитвайте да разсъждавате за живота, щото той и без друго ви е убягнал...

178

скъпи 223

преди 11 години

Щом се чувстваш, че те третират зле и като овца, значи това е твоето самоопределение. И пак ти казвам ако ти е писано да живееш х- години Бог ще те сложи в такава ситуация, че да си идеш, а пък ти си мисли, за овци и палци. И всъщност ако това са глупости, не им обръщай внимание, иначе пак ще се чувстваш зле. Приятен ден.

177

Анонимен

преди 11 години

Не приемам самоубийството като форма на борба.Приемам себеотрицателни постъпки, с които, чувството, че можеш да бъдеш лидер и да оглавиш едно недоволство, трябва да те водят към действия за организация, а не демонстрации на жертвоготовност, без да е постигнато нещо в резултат на борбата.Мога да оправдая бащата на 5 деца за отчаянието му в бита, но на човек с широки възможности и възгледи, самозапалването е израз на незрелост и егоистична самоизолираща се некомуникативност и неудовлетвореност.

176

Анонимен

преди 11 години

Роби сме-това е. Гърците се смляха от протести и няма да спрат докато не получат каквото искат.Тука най бедните в ЕС и на 124-то място в света се правят на културни интелектуалци и от два домата се уплашиха да не станело гражданска война. Роби.

175

Анонимен

преди 11 години

До АТАНАС ПЕТРОС -Гръцката армия , ще напои с мръсната си кръв - България ! Нали знаете какво се случва когато Русия набере сила ? - славяните забогатяват , а гърци , турци и всякаква друга *** , се връщат в палеолита. Така беше до 1989 год. , когато СССР беше надвиснал, като ръката ми над муха и само чакаше да гъкнат гърци , *** или албанци ... и да ги смажем!Така , че палете свещи накъдрени гръцки хипита , защото Русия отново е суперсила и спря имперският марш на запада, за колонизация на света ... те никога няма да влязат в Сирия и Иран !

174

Анонимен

преди 11 години

Странджата е истински патриот за разлика от мафиотите на трактора дето го хулят.

173

Ха ха хаааа

преди 11 години

Странджата затвори устите на всички членове на младежкото бсп в скромното хотелче край град Радомир.

172

Анонимен

преди 11 години

Нека не забравяме, че първият самозапалил се, беше във Велико Търново. За умрелия или хубаво, или нищо!Дразни ме отношението към трите различни случая, поднесени от "журналистите". Имаше и други случаи на самоубийства, но явно това за тези в кавичките не е достатъчно кариерно-атрактивно.Отчаянието е лош съветник, но малко хора се поддават на това, позата - също.Сравнението с Палах и Пламен е безкрайно неуместна!Светла памет на хората, на които всеобщото отчаяние ги доведе до фаталния край.

171

Анонимен

преди 11 години

Предлагам Странджата да се самозапали в знак на солидарност с Бб и Цц. За Странджата на никой няма да му е мъчно със сигурност.

170

Учиндплския скопец

преди 11 години

На мен не ми пука, аз искам парка до НДК

169

до 204

преди 11 години

По голяма глупост скоро не бях чел!!!! Ами да си събуем и гащите и да се хванем за палците? Това, че ме третират като овца и непрекъснато се мъчат да ме направят такъв, не означава, че съм съгласен и ще стане!