168

Анонимен

преди 11 години

А Пламен Горанов от Варна почина от раните си, отвратен от досегашното "управление".

167

Анонимен

преди 11 години

От тази болница ще му дадат ли извинителна бележка за отсъствията? Нещо не се показва пред хората. А те искат да го поздравяват, поздравяват и благославят докато му стане мило.

166

Irina

преди 11 години

Здравейте! Искам да пиша за едно от поредните грабителства, извършвани от "българските политици" - БДЖ официално е обявено за приватизация ( priv.government.bg/ ), но естествено нашите информирани и отразяващи всяка гледна точка медии не отронват и сричка, защото ще се засегнат нечии интереси ! моля всички да дадем гласност, докато все още не е прекалено късно !!!!

165

КОЙ?????

преди 11 години

КОЙ ГИ ОРГАНИЗИРА ТЕЗИ СРЕЩИ = ВЕЧЕ НИ СТАНАХА МНОГО ТЕЗИ ЦИРКОВЕ ТО ПАТРИАРХ ТО НЕЗНАМ СИ КОЙ Я ДА СИ ТРЪГВА И ДА СЕ ХВАЩА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И АЗ ИМАМ КРЪВНО И ТО МНОГО ПО ВИСОКО = ВЕЧЕ СТАНА НЕ ТЪЖНО А СМЕШНО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е КАЗАЛ "ГОРКИЯ"

164

;)

преди 11 години

Що сте резнали втория фотос на най-интересното масто?!?

163

123

преди 11 години

До Анонимен 195 ... ПРИЯТЕЛ , РУСНАЦИТЕ ГИ НАТИСКАТ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ , КОИТО СА ВЗЕЛИ НАПРЕД ИЛИ ДА СТРОЯТ БЕЛЕНЕ , ЗА ДА ГИ ДРЪПНАТ ОТ ТАМ ... ТОВА Е ЯСНО И НА ДЕЦАТА И НА БЕБЕТАТА ...

162

Анонимен

преди 11 години

Само АТАКА.*** продажни ко@@@та.

161

Анонимен

преди 11 години

12 пъти е установено, че държавата грубо е нарушила правото на свобода и сигурност на гражданите, а 4 пъти е погазила дори правото на живот. За един от тези случаи - убийството с гранатомет през 2003 г. на Тодор Димов Тодоров-Чакъра - България бе осъдена заради операция, командвана лично от тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. По делото ответник бе неговото правителство, но той не призна вината си.

160

Анонимен

преди 11 години

Да се готви равина.

159

Анонимен

преди 11 години

Най-честите доказани нарушения срещу българи - 20 пъти - са свързани с липсата на ефективни правни средства за защита. Така беше и предната година, което означава, че в много случаи гражданите дори по закон са оставени безпомощни срещу потъпкването на техните права. На второ място със 17 нарушения е хроничната мудност на делата. На трето място с 14 случая е нарушаването от властите на правото на личен и семеен живот

158

Анонимен

преди 11 години

И патриарха и мюфтията знаят, че ББ пак ще е премиер!Само крадливите комунисти не искат да го разберат, щото нямат с квО!

157

Анонимен

преди 11 години

През миналата година на българската сметка в Страсбург са се добавили още 1276 жалби на граждани, които не са успели да защитят правата си пред родните съдилища. В момента там "висят" 3850 български дела и съставляват 3% от всичките 128 000 дела, които чакат съдът да реши съдбата им. По този показател държавата също е челник, защото населението й съставлява само 0.9% от европейското, което означава тройно преизпълнение на средната квота по брой жалби на 1 млн. жители.

156

свиждане

преди 11 години

наред за Папата и Далай Лама

155

мюслиме

преди 11 години

КИМ СИКИМЕ!

154

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ ПИЧОВЕ ТАЗИ 2-ТА СНИМКА Е КУЛТОВА ,НИЕ СЕ СЪМНЯВАХМЕ ЗА РОСКО ПЛЕВНЯТА ,ЧЕ Е ЛЯВА РЕЗБА ,А ТО К.ВО ИЗЛЕЗЕ ТИКВУНО СИ ПАДАЛ ПО *** МЪЖКИТЕ АТРИБУТИ ,МАЙ ОТКАК ВЗЕ ДА ПОСЕЩАВА ПО ЧЕСТО ГОСПОДАРИТЕ СИ В ИЗРАЕЛ ПРЕД КОИТО РЕДОВНО СЕ ДУПЕШЕ ,БУДА ОТ ТАМ ЯВНО СА МУ СТАНАЛИ И СЛАБОСТ *** ПАЛАМАРКИ

153

Анонимен

преди 11 години

Българската власт е била осъдена 58 пъти за доказани нарушения по един или повече параграфи на Европейската конвенция за правата на човека, или с 6 присъди повече, отколкото през 2011 г.

152

Леонсио

преди 11 години

И лекарите вдигнали ръце от него- дали му хапчета и го изритали по живо, по здрово.

151

Анонимен

преди 11 години

България се утвърди още по-категорично на първо място в срамната класация на Европейския съд за правата на човека по брой присъди на глава от населението през 2012 г., след като и предната година бе "първенец". В годишната статистика на съда в Страсбург тя се класира с близо 8 присъди за нарушения срещу всеки 1 милион свои граждани, докато предната година лидираше със 7 присъди на 1 млн. граждани.

150

Анонимен

преди 11 години

България е лидер в Европа по нарушения на човешките праваДържавата пак се отличи в срамната класация на Европейския съд в Страсбург

149

до 179

преди 11 години

На Тиквуна не знам дали му е поолекнало, ама на мюфтията със сигурност.