318

??

преди 11 години

До 345.Аз само се чудя , защо по Американските новини не споменават България . Всеки ден гледам световните новини и споменаха - за малка стачка в Гърция и смятах , сега ще кажат ,че и българите протестират ,тока е много скъп ...но не.Тази вечер споменаха Косово , за намерени глинени човечета от незная кой век ? - и , пак нищо за България ????

317

Анонимен

преди 11 години

БУДА е можеби една от малкото мутри,стигнали такава преклонна възраст за живота на ВИСаджиите и СИКаджиите

316

Анонимен

преди 11 години

Не ни занимавайте вече с Бойко. Той е минало. Гледайте днес да продължим с кампанията за пълна ревизия на НЕК, ЕРПтата, Мариците, Топлофокация и Соф.вода. На дневен ред - всичко което бърка в джоба ни. А, да не говорим за големите хранителни вериги как задушават малките производители в полза на вносните ***.

315

Лале

преди 11 години

Простата истина е, че няколко политически лагера се изпокараха кой да ни краде на полето на енергетиката, т.е. дали да е руското лоби, турското лоби или американското лоби, или пък американско - турското лоби, или руско - турското лоби! И сега едните - ГЕРБ използват това, за да ни убедят, че идело реч за комунисти и антикомунисти. Не господа, иде реч за това, че парите и крадците са без политическа ориентация и са с този, който им осигурява съответното крадене, независимо дали е БСП, ГЕРБ, ДПС

314

Анонимен

преди 11 години

НАЙ ГОЛЕМИЯТ РАДЕТЕЛ И *** НА ТУРЦИЯ ГЕОРГИ ПЪРВАНООГЛУУУ, КОЙТО ЗА 1 ЗАПЛАТКА ПРЕЗИДЕНСКА СИ ДАДЕ ГАЗА ДА ГО ДУПЧАТ *** КАРАБИНИ, ЕРДОНГАНЧО И НЕГРО ОБАМЧО. той трябва да бъде в затвора до живот със загорели *** *** в 1 килия, а не да се явява по медиите.тъй като той се доказа *** жалък продажник масон.както цялата наша управляваща класа СА *** ВАСАЛНА НА САЩ до сега от 1990 г., които са управлявали, а това са всички без АТАКА И РЗС ТРЯБВА ИМ ПО 1 САТЪР ВЪВ ВРАТА !! КАЗАХХХ

313

Анонимен

преди 11 години

366. Какъв комунизъм ? и не се произвеждат вече черно- бели телевизори !Отдавна на Руснаците се плаща в долари , за да търгуваш с тях .Между другото западните държави са по- социални , ако си по -образован , ще знаеш за Франция. , че медицината им е безплатна !

312

Анонимен

преди 11 години

Но понеже комунизмът си остана непогребан, взе че вампиряса и цялата пошлост, която сега наблюдаваме е следствие не от демокрацията, а от липсата на лустрация. За!!!!

311

от 367

преди 11 години

За такива хора на ръководни постове няма закони, няма правила- за тях това е основно. А ЛУСТРАЦИЯ ОЗНАЧАВАШЕ ПОКАЯНИЕ!

310

Анонимен

преди 11 години

359.Нали Станишев е бил при Президента,Във временното правителство да не участват изгонените .Ти искаш ли Дянков сега ?

309

Анонимен

преди 11 години

тЕ СА свикнали да върват в кариерата си с доноси срещу колеги, с интриги, с лични услуги. Какво искате от такива хора, ако те ви ръководят!

308

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ И ТО ЩЕ Е ГЕРБ2ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ В КУМУНИЗМА

307

Анонимен

преди 11 години

Но понеже комунизмът си остана непогребан, взе че вампиряса и цялата пошлост, която сега наблюдаваме е следствие не от демокрацията, а от липсата на лустрация. Днес у нас вилнеят лакеите на червения канибал тези, които услужливо му подаваха тази или онази мръвка и угоднически се смееха на оригванията му. Затова и днес мнозина у нас се чувстват емигранти в собствената си страна, защото това не е техният свят."Написано от МЛАД ЧОВЕК

306

Анонимен

преди 11 години

ДО 358 НЕДЕЙ ДА ИЗДАВАШ ДИСКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ

305

Джедай мастър

преди 11 години

Красимир Велчев е лъжец. Борисов афишира всичко, което би го вкарало в новините, особено обича драматизира подобни заплахи, защото е с акъл като на малко дете и е особено смешен, тъй като едновременно гради образ на безстрашен мачо и каратист. Само в предишните няколко седмици имаше поне 3 новини за хора задържани след заплахи към особата му на 112, да не говорим преди години, когато някакъв студент се беше обадил подпийнал на телефона му, Боце едва ли не настояваше за разстрел на престъпника.

304

Анонимен

преди 11 години

ДО 358 ЩОМ НЕ Е ИГРАЛ ФУТБОЛ ПАК ЕДОБРЕ

303

ДО 358

преди 11 години

А ти къде си бил преди да влезеш в Сайта, по.м.и.я.р!

302

Анонимен

преди 11 години

Къде е Станишев,къде е Р.Овч.,защо се крият и защо мълчат?Искаха оставката на Боко и като я получиха се изпокриха като мишки.Много странно поведение на опозицията,не мисли те ли?

301

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 11 години

ВЕЧЕPТА ПPЕДИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКАТА СИ БОЙКО Е БИЛ ПОЛОВИН ЧАС В АМЕPИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.

300

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ сега имат други задачи - основната е купуването на изборите За това е подготвмена от Дянков черна каса с над 1 милиард лева. Привлечен е и фармацевтичния мафиот Марешки. С Яне ще купуват гласове чрез лекарства, които ще се продават на онези, които гласуват за ГЕРБ на 30% от стойността. Герберските кметове ще раздават пари на възрастни и болни хора, ще осигурят по 1 - 2 кубика дърва за зимата.Такова пазаруване иде, че след него просто ще ни изхвърлят от ЕС! Няма такава държава! Сигнализирахте за неуместен коментар

299

!

преди 11 години

С мутрата - по мутренски, от обратната страна на тревата.