203

Karakolev

преди 11 години

HASAN SAKSI DA SI SEDI V MAROKO (TAM JIVEAT) CYALATA IM FAMILIA NYAMAT MYASTO V BALGARIA!!!!

202

ФАШИСТ

преди 11 години

до 253 - на теб ти ЗАПОВЯДВАМ ДА СЕ ЗАТРИЕШ НЯКЪДЕ В СИБИР ! Да са ЖИВИ и ЗДРАВЕ ТЯХНО ВЕЛИЧЕСТВО ! ДА ДАДЕ БОГ И БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СДОБИЕ ОТНОВО С ЦАР ! ДАЙ БОЖЕ ! АМИН !

201

Анонимен

преди 11 години

На всички от фамилия Кобурготски и на тяхните лакеи,слуги,бодигардове и т.н. трябва да се забрани достъпа на 1000 км. от България, камо ли на Хасан-Осман Сакски...

200

kireza

преди 11 години

Гражданство за Калинка? Ааааа не,зачерни Славчо като се омъжи за оня ***,та сега ще си имаме и князче с *** кръв......Нееее,това може да стане само ако се разведе с *** и се омъжи за нашият Славчо,иначе баста - никакво гражданство!КАЗАХ!

199

бай Иван

преди 11 години

До Анонимен От комунисти рецензия не искам,винаги е подвеждаща и прииначена по комунистически-болни мозъци....До кога ще затривате БГ.Днес поне не се надигайте от черупките си,защото се почита паметта на стотици хилядите жертви на комунизма.

198

Анонимен

преди 11 години

Бай Иване на грешен път си.Симо Кобурга има много лош авторитет в Европа и света,Той е известен с неговото агентурно минало,сега вече е стар и никой не го търси.Той сам се навира и се кани като си плаща.На запад монарсите правят вечери ,но вземат за покана по 6000-до 10000 хиляди еро.Той и принца на Монако прави вечери, но взема скъпо,пре- скъпо,но го сайдисват, защото си крият парите при него.Банки много но данаци няма в Монако.Ето това е трика,няма балъци в Европа.

197

бай Иван

преди 11 години

Искаме си царя.Не искам да ме управляват индивиди,които ядат доматите с колците.Комунистите докараха царя,употребиха му връзките и авторитета пред Европа и го ритнаха.Аз предварително знаех какъв мръсен милиционерски номер ще му скроят,така и стана.С нашите балъци Европа никога няма да ни приеме като Европейци,а като треторазрядни Ориенталци,какъвто всъщност ни е манталитета.Борисов малко ще ни изчисти имиджа,но не напълно,защото комунистите ще пречат за развитието на БГ.

196

Анонимен

преди 11 години

Трябва и да е живяла в България 5 години.Сега на запад гражданство се дава трудно,даже и да си гений.Дава се работна виза,При наследство продаваш всичко.При симеон имотите са български,на българския народ,трябва да има нотариални актове за всичко.Всичко е резиденции поддържани от Интенданството,,това не е собственност на Борис -трети.Собственнос е двореца им в село Баня Пловдивско.Нека да наследят имотите му в Италия,Испания,Франция и Австро-Унгария.

195

Анонимен

преди 11 години

Симеон Хасан ??? бе тая испанска кратнта да се връща в испанията че ми се повдига от тази мароканска мюсюлманска ***

194

kristian756

преди 11 години

flexinf.log.bg/article.php?article_id=145794

193

Анонимен

преди 11 години

Да, но за целта първо трябва да се откаже от другото гражданство...

192

Анонимен

преди 11 години

Това лято най некадърния ни сегашен премиер Бойко тиквата ще бъдат пометен от Меглена Кунева.И лижаците на сегашното управление ще бъдат много изненадани и шокирани от резултатите на изборите през юли

191

ДА АМА НЕ

преди 11 години

Да нужно е гражданство при толкова имоти и пари от тате.Интереса е голям,а не от любов към нас.

190

Анонимен

преди 11 години

Българите са живяли винаги на Балканите,има история за нашите деди, която се пази във Ватикана.Българите са правили походи и са завладявали земи ,но не произлизат от Татариста.Това с царе и князе е било в нашата древност.Нека Симеон да не си прикачва титли на него и децата му.Като им дава титли от името на коя държава?Ние сме приключили с манархията и и с чужшдите окопатори.

189

Анонимен

преди 11 години

'Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов' - Za6to ot Borisov ? Az si vzeh pasporta ot pasportna slujba...

188

Ема

преди 11 години

Хасан не е Туpско а Аpабско име .Пpестанете вече с тази омpаза към туpците за всичко те са ви виновни .

187

да ама не

преди 11 години

Тая му дъщеря на Симо не е родена в България и няма право на българска националност.По какви закони?Нека да сме наясно кой може и кой неможе да е гражданин на България,оня Муниьос -еврейчето надуши ,че има златни мини и дияманти и тичат,че да си стои в Мароко.Ха,стига са обира ли България

186

Вазов

преди 11 години

Но за царските хора крило бе Боико.

185

КОСТАНИДИС

преди 11 години

Най-велика лабаратория на Еуропа доказа 99% туюрски татарски гени на вулгари.

184

КОСТАНИДИС

преди 11 години

Симеон Хасан хубаво име говори за древен туюрски-татарски произход на пра пра вулгари.