81

Анонимен

преди 11 години

Ако не арестувате сега тия всички дето ритаха момчето пуснете Опиц на свобода и да почваме де се ритаме и бием ,има охрана да го обезвреждаккакто подобава дори полицай няма право тъй да биe като животни.

80

Dido

преди 11 години

Аз не видях тази дрога да е заплашил живота на онази ***, но животните които го налагаха после определено се опитваха да го убият!! Обвинения срещу тях?!?!?!?!

79

аторис

преди 11 години

МНОГО МОЛЯ ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ НА КАДРИТЕ ЧОВЕКА С ШАРЕНАТА БЛУЗА КОЙТО ДЪРПА КОЛАНА НА ПАДНАЛИЯ И В ЕДИН МОМЕНТ ПОДАВА НОЖ КОЙТО ВАДИ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ПАНТАЛОН ОТПРЕД НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ И НА МВР АКО СЛУЧАЙНО ПРОПУСНЕ ТОЗИ КАДЪР

78

Анонимен

преди 11 години

Тая партия трябва да се забрани сега туй не беше поведение на хора и то политици, а на зверове оставки незабавно тия искаха да убият човека и не извкаха полиция.

77

Анонимен

преди 11 години

"...срещу него ще бъде образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител..."Потресаващо ниска правна култура притежава този, който е написал това творение... После да не се питат масата журналисти защо взимат жълти стотинки. За неграмотни хора, толкова.

76

Анонимен

преди 11 години

Изборите наближават-равнис..,мирно...това беше зле режисирано,може даже и да му платят след случилото се,без това го заведоха веднага в болницата..по-интересно щеше да е ако нападателя беше бг,ами сега нека се изпокарат помежду си.....пълен фарс...

75

Анонимен

преди 11 години

Браво на турчето доказ че все пак турците са по нация от нас . А иначе ако има българска журналистика би трябвало да изтипзнчат всички тези *** ,които го ритаха с нестихваща ярост , защото това не беше охраната а тунеяците от президиума , хранениците на ДОган.

74

Sonia Christova

преди 11 години

Сцената с безмилостния побой над нападателя на Доган ме възмути дълбоко, защото показва кои са истинските беззаконници, тези които действаха като банда озверели престъпници, които против законите и всякакви човешки права се саморазправят противно на всеки морал и справедливост - тези депутати не заслужават да бъдат начело на държавата и трябва да бъдат осъдени и уволнени, ако България наистина е правова държава, защото нарушават Конституцията и законите на страната, в която си има полиция и съд.

73

Германеца

преди 11 години

Абе защо пистолета засече точно когато щяха да му пръснат черепа и БГ щеше да е с 1 фес по-малко...........Сега очаквам СКАТ да си кажат мнението по-въпроса!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 11 години

Евтин PR на Доган. Ако някой иска да го трепе тоя нема да пратят такъв левак като този Октай Хасан.

71

Анонимен

преди 11 години

"...срещу него ще бъде образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител..."Доста интересно производство. :)

70

NSO ?

преди 11 години

"какъв опит за убииство-опти за телесна повреда да ама убииство с газов пистолет 6мм....имаше опит за убииство на атентатора не на Доган " точно така ! и сега ко ще съди НСО и половината депутати дето го ритаха !??! ако няма и един осъден ще е голям цирк ?!? и как така ще ритат човека на земята това е Опит за Убиство ! дано човечеца да си намери добър адвокат и да ви осъди и в Стразбурк за тея изпълнения на НСО а сички о там и Министъра които отговаря за тях ! ОСТАВКА ОСТАВКА !

69

Анонимен

преди 11 години

Заради непланирания побой ще трябва да му вдигнат хонорара на младежа.

68

Анонимен

преди 11 години

Опит за убийство с газов пистолет....

67

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен ДПС в Анадола при кюрдите

66

Анонимен

преди 11 години

Тия спокойно може да се преместят в кино бизнеса.

65

до Македония

преди 11 години

да скрита гражданска война държавата срещу народа и обратно , понеже сме са стратегическо място , та затова е целия цирк , как беше всички са маскари ха ха ха ха ха .

64

Анонимен

преди 11 години

позор

63

Мен

преди 11 години

Абе онзи в Пловдив, дето гръмна друг за паркомясто в главата с газов пистолет - хулаганство, а тоя даже и не е гръмнал - опит за убийство. Що така ?ДПС толкова ли изгладняха, че нямат пари за свестен режисьор и сценарист ?

62

Анонимен

преди 11 години

какъв опит за убииство-опти за телесна повреда да ама убииство с газов пистолет 6мм....имаше опит за убииство на атентатора не на Доган