130

Анонимен

преди 11 години

Само патриотизъм и родолюбие, могат да спасят България ! Никакви бкп-та и техните деривати ...

129

Гелето

преди 11 години

Геербеераастии...

128

Оптимист

преди 11 години

доктор борисов - три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента. Защо ли?!?защото си беден, и работлив, и умен. Не си нахален, лъжец, и дребен мошеник. Мислиш по цяло денонощие за нацията, пенсионерите и младите майки. Готов си да жертваш света и европейския съюз за благото на Родината.П.П. Е, това мисля е достатъчно за министерско място. Бягам на кръстовището при почтенните жени, белким мине та да ме види.

127

BBB

преди 11 години

При ГЕРБ Всички Грабежи са Законни ! До един !Ако има съмнения,Личният Гл. Прокурор на Борисов-Цажаров ,и ВСС ,ще се Погрижат ,кражбите да Станат Законни !!Това ни е "Гарантирано от ГЕРБ " !

126

w

преди 11 години

Айде сега и дюни, които са натрупани от вятъра! Обожествени пясъци,които пречат на новобогаташите и нововластниците да *** като богове и да дишат с пълни гърди морски изпарения, след като са пропуснали да вдъхнат от божествените си аромати! Тия прости борсуци са селски тарикати, които вървят само на фона на родната простотия и никъде другаде. Навсякъде по света им се смеят и ги подиграват, защото не могат да държат вилица и лъжица, да не говорим че са напълно неграмотни!

125

Въпрос

преди 11 години

Боко, нали беше казал, че си бил само на компири и филии с мас? Сега пък каза, че си бил само на хляб и лук. Кога точно излъга? Или и двата пъти? Абсурдно е да се повярва, че семейство на офицер от МВР и директорка на училище (и двамата видни кадри на комунистическата номенклатура), е 'маало' само филии с мас и е било много бедно. Що за *** би повярвал на това? Просто тоя т.нар. премиер е скаран с истината, ненавижда я, затова лъже постоянно.

124

Анонимен

преди 11 години

номер 173 е много прав!

123

Анонимен

преди 11 години

BRAVO BOIKO. MACHKAI KOMUNOIDITE. NORMALNITE HORA SA ZAD TEB.

122

BAY PANDEL

преди 11 години

До Ot Лондонn- nau4i se da piheh,tapako

121

излезе тайно

преди 11 години

Хамстера излезе тайно на свобода!!!!!!!!!!!!!!София. Софийският градски съд е освободил тайно Антон Петров - Хамстера от следствения арест. Решението на съдия Иво Хинов е от преди десетина дни, но не е оповестено публично. Според съдията не може да се установи конкретно деяние, с което да се доказва, че Петров има участие в ръководството на престъпната група. Според обвинението Хамстера е ръководил Мистър България 2003 Мирослав Йончев и бодигарда си Александър Делииванов да пласират манекенки като *** и да делят процент от печалбата. Истината за свободата на Хамстера лъсна, след ка

120

Анонимен

преди 11 години

А плаща ли си абонамента ? Аз мисля, че не. Самия Борисов е грешка, заложена преди десетилетия.

119

Бръчков

преди 11 години

И отново пак са виновни други ....преди десетилетия ! Да си припомним , че ВМЗ - Сопот произвеждаше и изнасяше продукция за цял свят , за оръжия говорим и други компоненти в тази сфера ! Поредно доказателство , че Борисов е най-големият резил за страната и народа , който го избра , уви ....но тази грешка е поправима !!!

118

Хора,бдете!

преди 11 години

Силно се надявам на това недоразумение и срам за всяка уважаваща се нация да му остават 4-5 месеца на този пост,защото ако го допуснем отново да плещи простотии под път и над път и да вреди на българския интерес в полза на турци и американци,това ще ни затрие ОКОНЧАТЕЛНО.

117

kan4o

преди 11 години

ББ пак не казва истината.ИСТИНАТА-ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ БУЛСАТКОМ.А КОЙ Е ДЪРЖАВАТА?

116

krasos

преди 11 години

Абе тази комисия защо не провери и магистрала Тракия в отсечката на Пазарджик, плащаме винетки и данъци за третокласна магистрала !!!

115

V

преди 11 години

Трябва да се спре англосаксонскят културен империализъм и културното обезличаване.

114

V

преди 11 години

Вън на англосаксонските империалисти от България , заедно със техните медии като БТВ,ТВ7 ... и западният васал и кукла на конци -Бойко Борисов !

113

Анонимен

преди 11 години

Ако аз бях премиер на България първата ми работа като такъв щеше да вдигна рязко и осезаемо доходите на хората. Не е невъзможно ! Останали сме 6 млн. - една шепа народ.Приказките за световна криза и тем подобни са бля-бля.У нас има пари ! Те обаче не се разпределят правилно. Вместо да се повиши жизнения стандарт на хората, парите се инвестират в средста за ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над тях.Пари за пенсии и заплати няма, но за камери и таблети за катаджиите има. За майчински няма, а за хеликоптери има.

112

Анонимен

преди 11 години

Да, днес Бойко Борисов строи магистрали. За кого ги строи обаче ? Народът ни изчезва. Топи се ! Днес всяко второ дете у нас е от НЕбългарски произход. След 30-40 г. няма да има българи.Да, но инфраструктурата ОСТАВА !!! Шосетата остават, както и залите, градините, метрото ...Сещате ли се ? Той не строи за нас ! Строи за тези, които са му поръчали и ще дойдат след нас.Овладял е тотално телевзииите, които му създадоха имидж, на който и Бай Тодор може да завиди. Сутрин, обед и вечер е на екран.

111

Анонимен

преди 11 години

Мнозина се заблуждават, че Бойко Борисов е антикомунист и че ГЕРБ е демократична партия. Нищо подобно !БКП се разцепи на две крила. Политческо крило (БСП), в което останаха сравнително умни хора и милиционерско крило (ГЕРБ), което беше подсилено с верни слуги на СБ и МВФ като Симеон Дянков и Кристалина Георгиева.Днес Станишев е председател на ПЕС, а ГЕРБ обслужват интересите на Световните господари, затривайки окончателно България.Днес БСП са по-малкото зло ! И по-демократично мислещите !!!