152

Анонимен

преди 11 години

КРУМЕ,АЗ ПЪК ТИ КАЗВАМ ЧЕ ТИ СИ *** 200%.***,НЕГРАМОТЕН ***.

151

Анонимен

преди 11 години

ЦАЦА грухтяща ***!

150

Анонимен

преди 11 години

Хайде, хайде. Имало сенки около Цацаров, имало дренки. Че около кой съдия или прокурор на такова ниво у нас няма? И с тоя ще е така.Ама въпросът с главно "Ъ", колеги, е - защо не задавахте въпроси при "изборите" на Татарчев, Филчев, Велчев? Че в сравнения с въпросните мафиози Цацата си е редова мутричка.А колегата отдолу е прав - промяната е факт, за пръв път в "прехода" съдии не биват назначени поради съмнения за почтеността им, за пръв път управляваща партия съди собствени депутати.

149

Анонимен

преди 11 години

Този поне е учил в Соф. университет, а не школата в симеоново или друго измислено даскало. И това ще изиграе лошо шега на ББ и ЦЦ.

148

Анонимен

преди 11 години

До Читател; ***!

147

КРУМ

преди 11 години

159; Искам да ти кажа, че си 100%тов ***. Затова няма нужда да ти казвам, че си лъжец и подлец.

146

Читател

преди 11 години

Във връзка с искането на ССБ до КС за проверка на законността на указа на президента за назначаване на Ст.Цацаров за гл.прокурор прегледах медиите Днес.бг, Дневник,24 часа и Медиапул. В Днес.бг се събрали селяни: овчари, орачи, козари плюс съдии от ССБ. Селяните, нали са си животновъди, блеят Беее, а тези от ССБ им отговарят дружно : Само СеСеБеее!. В Дневник Айше (Юлияна) Плевнелиева строила 30-ината щатни писачи и те плюят по Росен П., т.е. съпруга й, та пушек се вдига. В Медиапул е по-културно и често се срещат интелигентно написани коментари. 24 часа е тотално превзет от БеСеПарите от *** нагоре. Очевидно са спестили длъжността *** и още малко селяните и привържениците на ДСБ ще се хванат за косите.

145

22

преди 11 години

КУКЛА Н А КОНЦИ

144

Анонимен

преди 11 години

Иване за никакъв *** не ставаш.

143

Иван

преди 11 години

Някой спомня ли си как беше избран Борис Велчев - грешка - искам да кажа как беше назначен .И тогава се пишеше във форуми но никой не попита на кого е човек как точно него назначават.Много голям интерес към Цацаров.И някой да не би да е очаквал че който и да е той главния прокурор ще бъде човек на Станишев на царя или Доган.Или си мислите че Велчев беше човек на Борисов.Тук май се правят упражнения по писане на клавиатура или просто да си губим времето.Тези които реват явно не е техния човек май

142

Анонимен

преди 11 години

Някой питат имаме ли президент?Отговора е:имаме кукла на конци.

141

Г-жа Спанакова

преди 11 години

Европейския съвет няма да допусне "избора" за гладен прокурор на България.Боко и цялата му кохорта пътуват към пропастта.Бог да ги закриля в АДА.

140

до к.158

преди 11 години

Ама защо си губиш времето да се разправяш със селяни: овчари, козари, дървари и с дебелокорите адвокати и членове на ССБ?! Пускай ги да пасат и да си *** раните по посраните им ***. Весели празници!

139

До к.93

преди 11 години

Не бих желал да споря с лце, което си няма хал хабер понятие от комютърен хардуер, интерфейс и софтуер. Хвани някой студент специалност "Компютърни системи и технологии" - II-и курс и той ще ти обясни кое как се прави и с каква цел. Ако не си достатъчно тъб, може от 3-4-то обяснение да разбереш ,че начини за фалшификации няма. Не си наясно и ЕК на какво се базира ,за да изрази съмнения в избора. Гаранция, че сега няма да се обади.

138

о

преди 11 години

цаце кажи си , че си Масонче ;)

137

Анонимен

преди 11 години

До до Д-р ХаусовСега сме 21-ви век драги! С Костов и Царя ли ще се сравняваме, или с бъдещето?! И каква е разликата между неясен избор и манипулиран избор?! А как и по чие предложение беше избран същият този *** Велчев за конституционен съдия?! И кой го обсипа със суперлативи, за които никой не може да се сети с какво са заслужени?

136

До к.151

преди 11 години

Не съм се интересувал как са избирни членовете на КС ,но поради естествто на работата ми гледах избора на гл.прокурор от 10:00 часа сутринта до 19:00 часа вечерта - в т.ч. слушах експозетата на тримата кандидати, въпросите към тях и отговорите на тримата. Мога категорично да кажа, че ако не беше проявеното неадекватно поведение на Калпакчи Камен, гласуването можеше да тръгне по съвсем друг начин. Ама сега неговите съмишленици от ССБ го правят герой. За мен беше неподходящият човек на ССБ ,на когото беше поверена много отговорна задача в отговорен момент. Изпълни я като кучето на нивата. Мисля, че друг път Съюзът на съдиите не бива да му поверява такава работа, имайки впредвид неговия умствен потенциал и обноските му. Не зная какви са служебните му качества на съдия.

135

до Д-р Хаусов

преди 11 години

Това ако е гаф, какво ли бе избирането на психото Филчев или даскала мениджър Велчев?

134

Иван

преди 11 години

Някой досега да е чувал как са избирани главен прокурор, конституционни съдии.Аз не - само четяхме имената когато президента подпише указа.Какво е това недоволство сега - всъщност ясно е.Платените журналисти пишат негативни статии.Съдиите недоволстват защото не е избран техния човек.Или страх че нещо ще се разрови ?

133

Любопитко

преди 11 години

Цацата чела делото на съдия Мирослава Тодорова срещу Тъпака Ал Бънди. И каква работа има този мазен мазол да чете дело, което не е подсъдно на неговия съд / в случая Окръжен съд Пловдив/?!И това мазола си го призна в отговор на "черната овца" от ВСС съдия Калпакчиев!!!А ако на Калпакчиев бе дадена възможност от "моралните" му колеги от ВСС да продължи с въпросите си?!А защо не предложиха на Цацата за плати стотиците хиляди евро обезщетения присъдени от Страсбург на неправилно осъдените от него?!