362

khristova

преди 11 години

До ДО ХРИСТОВАДа се опитваш да ме агитираш за Станишев е все едно да искаш да промениш посоката на вятъра. Няма да стане. За твое сведение - аз няма да гласувам за никой!Спести си нападките и определенията , безсмислени са. Няма да гласувам за никой!Не виждам човек , партия или сила която ще промени тежкото положение на обикновеният човек в близките 30-40 години.Толкова сме я загазили , че и Господ не може да ни помогне и за това не е виновен Б.Б.Съсипниците на народа са в БСП и ДС.

361

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ШО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ БАЦЕ УПРАВЛЯВА ТАЯ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА...?...БАЦЕ Е САМО ЕДИН УНОША БУЕДЕН...!

360

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЦЕЛИО САИТ У СНИМКИ НА БАЦЕ...ГЕЯ ГО НЕМА...ПОЗОР...!

359

Въпрос

преди 11 години

Г-н Борисов , знаете ли аз все още Ви вярвам , но за съжаление " една лястовичка пролет не прави " - голямо бреме е тоя крадлив народ. Давате , ама всичко се краде с голямата лопата.Докато големите крадци не почнат да връщат нищо няма да стане , А имате ли воля и смелост за това?

358

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НО ЛИМИТ УИТ БАЦЕ СЕКСУАЛИТЕ ДРИЙЙМИНГ...!

357

Още по-мъж

преди 11 години

khristova, Khristovaaaaa и кат' малка си беше *** и тичаше по "мъжете" и сега кат' голема пак си си същото ку*рве!

356

ДО ХРИСТОВА

преди 11 години

ПРОЧЕТИ 423- ТОВА СЪМ АЗ И ТОВА Е МОЯТ ОТГОВОР КЪМ ТЕБ.

355

khristova

преди 11 години

До ДО ХРИСТОВАГоворя за поведение, не за сексуалност.То се вижда. Единият се държи като мъж , другият , като озлобена невротична жена.Аз лично нищо не си търся., нито мъж ,нито управник. Те - управниците се натрисат сами.Може Станишев да е председател на ПЕС , но това мен не ме топли и не ме интересува .Нещо да направи за България? Няма и да направи.Той урежда себе си и собственото си обкръжение , така че да го направят и управник на Венера , все тази.Толкова е фалшив и нагъл ,че не желая да го

354

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКА СТЪПКА НА ГЕРБ Е ГРЕШКА, КОЯТО ПЛАЩАМЕ И ЩЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ. НЕКАДЪРНИЦИ ! И ВСЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ХОРА ДА ГО ХАРЕСВАТ- ТОВА СА ОНЕЗИ, КОИТО И НА ТУРСКИЯ СУЛТАН СА ПРАВИЛИ МИЛИ ОЧИЧКИ- РОБСКИТЕ КУЧЕШКИ ДУШИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА СИ ИМАТ ГОСПОДАР.

353

kamyk

преди 11 години

Тази година и камъни ще валят от небето а после ще сплашват пак директори с уволнения!Ако някои знае колко много са искали да махнат градушките ама след като се провали една реколта се сещат а този нагъл ще налива от пусто в празно за да могат едни да си купуват коли по поръчка със субсидии а други да учат за загубена кауза.Ако не беше плачевно щеше да е смешно.Ама от мутра мислене -ужас в действителност!

352

О, Божествений

преди 11 години

Бойко наш, който си на екрана!Да се вдига Твоят рейтинг,да чуват Твоята воля,както президента тъй и в парламента;наставлявай ни и днеси събери данъците си,тъй както и ние събираме стотинките от портомонето си,и въведи нас в Европа,но избави ни от кризата;защото Твое е премиерството,и парламента, и правителството вовеки.Амин.

351

до 419

преди 11 години

А Вие г-н как прескочихте лимита от 500 символа?:))))

350

О, Божествений

преди 11 години

Аз се Бойку моля с тия думи:Бойко-Метротворче, що създадевеличави, дивни магистрали!ГЕРБ прати ми ти в сърцетода ме лъхне с пламенното слово -ето, в правий път да тръгнат всичкиживи в твойта заповед пречиста!Знам, законът твой е жив светилники ни води в светлина нетленнакъм Европа, този дар възжаждан.Литна днес и *** племемилостта на Цецо твой да търсиНо на мене, който моли помощ,О ти Бойко, тъй великодушен -прося, твойто мощно слово дай ми,ръце вдигам да получа мъдрост,сила, що обилно от екранати даряваш на вси твари живи.Управлявай гордо, устремено,фараон бъди, издигай пирамиди!Хиляди разчитат днес на тебецяр да им дадеш или парици!?Чудеса твориш, О вдъхновенни,шествайки безспир по света славен,щом по тебе и писма изпращат.Юнско слънце ти си за народаясно що огрява в бъднината!И на твойта партия прослава:всяка възраст ней хвала въздава!И народът твой, Цветан и Дянков,и Самият Теб възвеличава -днес, вовек веков и до амина.

349

Анонимен

преди 11 години

*** ! АКО ГО ГЛЕДАХ САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАТО ПРЕМИЕР НА НЯКОЯ БАНАНОВА ДЪРЖАВИЦА НА НЯКОЙ ОСТВОР В ТИХИЯ ОКЕАН- ЩЕШЕ ДА МИ Е МНОГО СМЕШЕН. НО ДАМИ РЕШАВА ЖИВОТА И СЪДБАТА ТОВА ***- ПЛЮНКА ОТ МЕН !

348

666! СУПЕР...

преди 11 години

...411....ПЛАШТА СЕ У ДОЛАРИ...ОТ ЦРУ...!...ИСКАТ ДА СТАА ШОУ С БАЦЕ УЖ ИМА ДЕМОКРАСИ...!

347

Анонимен

преди 11 години

Държавата би трябвало да се грижи, финансово обезпечава, отбраната, вътрешния ред и сигурност, и външните отношения. За всичките останали неща, да дава само насоки, за развитие. Но всеки, който дойде на власт, желае да се продължи тоталната зависимост, на държавата ни, от него самия - да прибира парите и разпределя порциите. Оплакването, на Борисов, го възприемам, по скоро, като задоволство. Иначе щеше да промени нещата, да намали ролята на държавната и общинска власт.

346

detelina

преди 11 години

Има поговорка-Който, се оправдава-значи е виновен!

345

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦЕ Е МУЖКИ ПУЯК...!

344

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ИМАМЕ НАСТРОЕНИЯ КОЛКО 100 БАЦЕТА...!

343

ДО ХРИСТОВА

преди 11 години

ТИ МЪЖ ЛИ СИ ТЪРСИШ ИЛИ УПРАВНИК ? КАКВО МИ СРАВНЯВАШ СТАНИШЕВ- ШЕФ НА ПЕС- ЕДНА ОТ ТРИТЕ ПАРТИИ, УПРАВЛЯВАЩИ ЕВРОПА И БОЙКО- ШЕФ НА ТИГРИТЕ ОТ ДОЛНА БИСТРИЦА ? А ДАЛИ БОЙКО Е МЪЖ И ДАЛИ СТАНИШЕВ НЕ Е СЪС СИГУРНОСТ НЕ ЗНАЕШ ТИ.