118

Анонимен

преди 11 години

СЕГА ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ВСИЧКО - ПЪРВО- П.СТОЯНОВ Е ЧЛЕН НА ТРИЛАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ НА РОКФЕЛЕР, КЪДЕТО НА ВТОРА СТРАНИЦА В СПИСЪКА НА ЧЛЕНОВЕТЕ ФИГУРИРА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА, А НА 4- МЕГЛЕНА КУНЕВА. ТРИЛАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ Е НАЙ-ВИСШАТА МАСОНСКА ЛОЖА В СВЕТА, КОЯТО ДИКТУВА СВЕТОВНИЯ РЕД- ВРЪЗКАТА БОЙКО- ЦВЕТЕЛИНКА- СТОЯНОВ- КУНЕВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНА. КОЙТО НЕ ВЯРВА, ДА ПРОВЕРИ.

117

зрител

преди 11 години

Отново " злодеят " Костов е виновен . Да видим новият пудел ( Кабаиванов ) на Борисов , как ще излази от ситуацията . Театърът продължава .

116

Анонимен

преди 11 години

ама как си приличат с брат му - като две герберчета...

115

акуд

преди 11 години

с две думи миллета костов ПАК върти *** пазарлЪци

114

от площадите

преди 11 години

бат Питьо няма как да се нарече седесар, отдавна и завинаги. Мршшш. гербераст нйеден...

113

АЗ

преди 11 години

Отказал??? А може би гроздето е кисело за бат'Петьо!

112

Анонимен

преди 11 години

Браво Пешо, да не си луд да напускаш Швейцария бе! Стой си тук, в Алпите и не се занимавай с ***, дето нямат оправия!

111

мунчо

преди 11 години

"Вожда" просто искаше да се убеди ,че преди изборите ОКОНЧАТЕЛНО Е СМАЗАЛ сдс!!Ще последват "хватки" с всички пдобия на партиики и движения!Само гледайте!!!!

110

селянин

преди 11 години

Добре отказа, иначе следваше голяма излагация! От расов кон - на краставо магаре!Браво Петьо, браво 100-янов!

109

Анонимен

преди 11 години

СМЕ6НИ и жАЛКИ са седесар4етата ... Сме6ен е дори Костов, а пък Петър Стоянов направо е патети4ен ...4удят се как да се върнат на бял кон, пък коня им все куцо магаре се оказва и наи-ве4е не могат да проумеят как така едно просто мом4е от Банкя ги сложи в малкия си джоб.

108

Анонимен

преди 11 години

СТРАХЛИВЦИ...!СДС ,винаги са били ---страхливи ,дали не е, от ---НЕГРАМОТНОСТ ?

107

дo 142

преди 11 години

ужас, бил презиран от сегашните седесари ...те тия петдесетина седесари надали има някого, когото да не презират, това не е нищо ново.въпросът е не дали СДС презира някого, а дали той не презира СДС.

106

Анонимен

преди 11 години

През 2000 г. на Рожен П.Стоянов се отрече от СДС и заяви, че ще е независим кандидат за президент, а на следващата година нарече седесарите - разбити авари! Умилкваше се да получи подкрепа от силното тогава НДСВ, а царят по характерния за него начин удари рамо на комуниста-доносник Гоце! Чудя се какво още трябва да се случи за да разбере П.Стоянов, че за нищо не става, че няма авторитет, че е презиран дори и от малкото сегашни седесари!Сега бил обиден на седесаpите?! Наглец!

105

Анонимен

преди 11 години

ПЕТЪР СТОЯНОВ Е ОГРОМЕН ***- ПОГРЕБА И ПОСЛЕДНАТА СВЕТЛА МИСЪЛ, КОЯТО ИМАХ ЗА НЕГО ЗАРАДИ ДУМИТЕ МУ- ИВАНЕ, ПРИЗНАЙ СИ ! КАК МОЖЕ ДА ХОДИ ПО ЯВКИ И ДА КРОИ КОНСПИРАЦИИ- ПФУ! ЗНАЧИ КВО СТАНА- ЧЕРВЕНИТЕ НЕ СТАВАТ, СИНИТЕ- ХЕПТЕН, ГЕРБ ИЗОБЩО НЕ ГО КОМЕНТИРАМ, МЕГЛЕНЧЕТО- СЪЩО. ОСТАНАХА ЯНЕТО И ВОЛЕН- И ДВАМАТА СА ЛУДИ ЗА ВРЪЗВАНЕ. МОЖЕ БИ НОВАТА ПАРТИЯ НА ГУМНЕРОВ "НЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ", ПОНЕ КАТО ПЛАТФОРМА, Е НАЙ-ЧИТАВА.

104

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ваньо и партийката му,Малтинчо и петшестимата синкаво...червени дупедавчета си подписаха...политическата смърт.Петър Стоянов бе един от малкото...останали авторитети в това синьо...гето,а щом и на него...посегнаха,явно са стигнали отдавна...дъното,от където ще изплуват само,като...политически трупове.

103

Анонимен

преди 11 години

"Мисия КС". Материал за нов филм!

102

Алекс2

преди 11 години

Някои все пак усещат , че каручката СДС отдавна се е разсъхнала и е спомен...не го жалете бат ви Пепи няма да тръгне бос както и Гоце...апропа още никой не е отговорил защо ни е това Президентство освен да си харчи народна пара...

101

до Василев

преди 11 години

Пропуснал си нещо много важно. Върху КС упражни силен натиск да няма лустрация не кой да е а именно Петър Стоянов. Част от съдиите бяха негови назначения, а и си личеше, че е лично заинтересован да няма лустрация и да не излезе наяве истината!Затова и Петър Стоянов трудно може да разсее твърденията, че е агент Виктор!

100

този от снимката

преди 11 години

Махнете го този от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!

99

4 000 кинта

преди 11 години

Хубаво е да си конституционен съдия! Избират те за 9 години, имаш имунитет, получаваш 4 000 кинта месечно, возят те на кола на НСО, имаш секретарка, след това можеш да се пенсионираш, и гледаш най-много едно дело в годината.