58

Гларус

преди 11 години

Роджър Зелазни,Робърт Шекли ,Тери Пратчет,Марко Семов и т.нИзкуплението Шоушенк,Смело сърце,Зеления път ,ЛеонЕйси/Диси ,Металика,Чикейн,Алиша Кийс...

57

звездите ми говорят

преди 11 години

- любимата ти книга, - любимата ти група,- любимият ти филм;Залагам на книга на Маркес, Толкин или Адамс.Групата е рок банда,Филма - Боен клуб, Изкуплението Шоушенк, Междузвездни войниКажи колко си годишен и ще прецизираме

56

ее

преди 11 години

ееееее айде пък сега чак толкова :D Той ако не прави разлика по-правилно е ти да духнеш :D

55

до 53

преди 11 години

Ако си направила като мене.... Вместо да го питаш какво работи, каква кола кара, го попиташ прави ли разлика м/у кръг и окръжност....:D :D Няма как да не духне...:D :D

54

до 55

преди 11 години

"но трябва съвместимост, за да прерасне в обич :) "Това имах в предвид, но явно не се изразих правилно. Моментното увлечение се дължи по-скоро на химията, но не винаги води до нещо сериозно. :)

53

Georgi

преди 11 години

А не ви ли хрумва че той е всичко което сте искали,но просто се е разочаровал от вас ...бил е себе си,но го имате само за една вечеря,защо да ви се обажда ако не сте това което търси?

52

Китайската стена

преди 11 години

Ех,жалко,че нямам време да поспорим.

51

до 53

преди 11 години

А от къде знаеш, че ти не си на неговото. Освен ако не се смяташ за нещо като еталон за перфектната жена, което ако е вярно наистина трябва да се плюе на петите :P :D

50

до 48

преди 11 години

За химията съм съгласна, за съвместимостта в характерите - не. Ужасно влюбена съм била в мъж, с когото бяхме несъвместими. Мисля, че любовта е ирационална, не разсъждава трезво, но трябва съвместимост, за да прерасне в обич :)

49

Еросеееее

преди 11 години

Не изпадай в такива детайли ве човек :) Мацката те покани на кафе там ще я попиташ :))

48

Китайската стена

преди 11 години

Щом си е тръгнал,значи не ми е на нивото и добре,че го е разбрал навреме,а да не му е мъчно по-късно.

47

Ерос Рамацоти

преди 11 години

Мила, искам да ми кажеш три неща. Кои са:- любимата ти книга, - любимата ти група,- любимият ти филм;Ако се окаже, че имаме повече от едно съвпадение, тоест - две или три, ще пия кафе с теб. Наистина. И в този случай и ти ще бъдеш приятно изненадана.Жокер: Не се подлъгвай по никнейма ми, ако искаш да ги нагласиш тематично. Той е иронично избран.

46

50

преди 11 години

Ми ако човека сам си е тръгнал кой ти каза че ще му трябва помощ от звезди или други разни астрономически единици... :D

45

Китайската стена

преди 11 години

Такъв го забравям завинаги.Нищо не може да му помогне - дори и звездите.Няма връщане назад.

44

Умен човек !

преди 11 години

И трябваше да направя така преди 20 години

43

до 46

преди 11 години

Не съм съгласен. Или поне от моя гледна точка. :) Няма ли химия и съвместимост в характерите няма любов. А този път, който си посочила си го има, но няма общо с любовта. Дори на думи да казваме, че има. ;)

42

Анонимен

преди 11 години

А може ли да има емоционална зависимост при мъжа без сексуална такава? При вас любовта започва от очите, минава през топките и стига до сърцето ;) Най - хубава е двупосочната зависимост :)

41

Анн

преди 11 години

Защото... Ао се съди по снимката .... С черна мамуна която удобно е забравила да спомене този факт преди да се видите... :)

40

до 41 от 35

преди 11 години

Мисля, че ставаше дума за сексуална зависимост, не за емоционална. :) Когато обичаш някого, му позволяваш да прави неща, които по принцип не би позволил. Но това е вече друга тема. Аз лично съм попадал веднъж на такава жена. Правеше го с такъв финес, че спираше всякаква съпротива у мен. :D Но това не е свързано нито с пари нито със секс. Само емоция, която мисля е двупосочна. Тоест в случая и зависимостта е двупосочна. :) Ако не е то се усеща. Има осезаема разлика просто. :)

39

asd

преди 11 години

Ако на първа среща мъжа е мил, учтив, забавен, знае кога какво да направи, какво да каже за да се разтопите от желание, много вероятно е да сте попаднали на играч. Тъй като при жените логиката е само предмет който се изучава в средното училище, ще поясня. Какви са шансовете сериозен мъж с малко опит в свалките да прави всичко това добре? Не мисля, че са големи. Разбира се има и някой изключения, но те са малко. Но докато го разберът това, женките вече са го поели лошо.