264

Б1

преди 11 години

Стара българска поговорка:"Бързата *** слепи ги ражда!"

263

DDD 67

преди 11 години

Явно Станишев се е превърнал във фикс идея за премиера Борисов. Самото споменаване на името му води премиера до бяс. Това състояние подлежи на освидетелстване! Ако това се случи на обикновен човек, то той ще бъде вкаран в лудницата. Борисов има достатъчно пари-ми да се лекува тогава! Защото никой не е длъжен да му слуша простотиите!

262

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО СТАНА АБСУРДНО СМЕШЕН- ИЗПОЛЗВА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ДА СЕ ФУКА САМ И ДА СЕ СРАВНЯВА СЪС СТАНИШЕВ. ЯВНИ СА ДВЕ НЕЩА- ЧЕ МНОГО ГО Е ЯД НА УСПЕХИТЕ НА СТАНИШЕВ И КАТО МАЛКО ДЕТЕ СЕ НАДИГА НА ПРЪСТИ,БЕЛКИМ ГО СТИГНЕ, И ВСЕ ПО-ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ ВЛАСТТА МУ СВЪРШВА.

261

колко си бърз....

преди 11 години

.."Пет месеца след зловещия трус в Перник 49 семейства са без покрив над главите си, информира на първа страница "Стандарт". За 42 от тях общината е намерила ведомствени жилища. Но ремонтът им тепърва предстои. За други 7 фамилии обаче решение няма. Те ще бъдат настанени в градския изтрезвител."..Коентари има ли?

260

Анонимен

преди 11 години

СМЕШКИ ОТ НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ- ВЧЕРА БОЙКО КАЗА ТРИ ЛЪЖИ:1. ВСЯКА СЕДМИЦА ОТКРИВАМ ПО ЕДНА БОЛНИЦА С МОДЕРНО ОБОРУДВАНЕ- СУТРИНТА ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА ВАЛЧУЪРИ ЗА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ НА ЛЕКАРИ.2. В ТОВА УЧИЛИЩЕ / В СРЕДНОГОРИЕ/ ЩЕ УЧАТ 4 ХИЛ УЧЕНИКА. В ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ В ГРАДЧЕ С 15 ХИЛ. НАСЕЛЕНИЕ ИМА МЕЖДУ 100 И 200 ДЕЦА.3. 29 ГОДИНИ СТАНИШЕВ НЕ МОЖА ДА ГО ПОСТРОИ, АЗ ЗА ЕДНА ГОДИНА ГО ОТКРИВАМ- ПРЕДИ 29,28,27,26 И ДОРИ ПРЕДИ 7 ГОДИНИ НЕ БЕШЕ СТАНИШЕВ НА ВЛАСТ- БЯХА КОСТОВ И ЦАРЯ.

259

DDD 67

преди 11 години

До Колю босия: колега, по принцип си прав, но погледни все пак пост 311, където съм описал подробно процедурата. Има цензура. Колкото и неприятно да изглежда.

258

тиквогард

преди 11 години

Дайте да се разберем - никой повече да не обижда тиквите. Те имат изключителни вкусови и хранителни качества."...Тиквите съдържат много плодова захар (в кечествените сортове до 10%) и други хранителни вещества, като с най-високи стойности е Витамин С ( 10%). Поради ниската си калоричност (около 17 калории в 100 г) тиквата притежава диетични свойства и се препоръчва при бъбречни и сърдечносъдови заболявания..."Айде сега отворковци, да откриете поне едно от тези качества в ПриматМинистъра ни!

257

не си прав

преди 11 години

До С Герб до ГробАйде сега няма да се обиждаме на балкански. Според мен Боко си е полска тиква.То нали полето раждаше тиквите ;)

256

сори

преди 11 години

До BORETOБез да искам цъкнах на удивителната..Това, ще рече, че ББ им разстройство

255

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не е *** този хитрец, направи и изпра маса пари... Прости сте вие че му вярвате...

254

ттт

преди 11 години

Българските статистици пресметнаха, че харчим по 2400 евро на човек на година за туризъм в чужбина. В ЕС обаче се изсмяха и изключиха България от общата статистика за съюза. Бат' Бойко тези 29 пъти наши статистици ли ти ги сметнаха?

253

С Герб до Гроб

преди 11 години

Бойко е връх заедно с целия си антураж от Калинки, Румянки, Цецки, Цецковци и Мончовци.В цялата история на Нова България не са ни управлявали по-прости, необразовани и некомпетентни управници.Станишев на европейско ниво, а Боко си е балканска тиква

252

човек

преди 11 години

явно б.б. има комплекс от Станишев , но няма спор че е 29 пъти по - безполезен от него .

251

Анонимен

преди 11 години

Тая куха лейка, направо се оля.

250

Анонимен

преди 11 години

Тиквата се търкаля по нанадолнището и ръси тъпотии с невиждана скорост...Най-некадърните комунисти станаха активисти в ГЕРБ!

249

Чичо Краси

преди 11 години

Тоя ББ тотално изперка ...

248

Анонимен

преди 11 години

tozi parlament i narodnite tirani da izcheznat nova konstitycia

247

Анонимен

преди 11 години

Борисов е диктатор.

246

Анонимен

преди 11 години

Боко струва ми се,че 29 пъти си по-*** от Станишев.Ако си толкова умен,защо те наричат тиквата и всякакви производни на нея.

245

Анонимен

преди 11 години

А в копката аз помислих, че го изпреварил в краденето! Макар, че и Боко тиквата е комунист не може още да се мери с БСП по крадене!