70

76

преди 11 години

Тази лоена топка- Фънки се спукваше от смях, как Къци си мери кръвното, което човекът вдигаше заради постоянните подигравки на комплексарите в къщата, начело с това недоразумение Юлиян. Сега вдигал кръвно и ние трябвало да го съжаляваме. Ами той не спря да пие, пуши и плюска. Егати елита.

69

Анонимен

преди 11 години

Гледам от време на време, но това ли е т.н. български ВИП? Откровената простащина която извира от Юлиан и групичката около него, на това ли в България се вика ВИП. Какво пък може да се каже за коментиращите снощи простаци Петьо Блъсков и Крум Савов, които бяха още по грозна картинка от групичката "Юлиан". Сега на всички е ясно защо държавата ни е деградирала, защото тя няма елит, защото това което ни се представя за елит в по-голямата си част е сбор от простаци надуващи се като пуяци.

68

огорчен от елита

преди 11 години

Според мен, в този сезон на ВиП Брадър са вкарали някакви бивши Вип-ове, които са се настанили на старите си лаври и разчитат все още да има живи хора, които ги помнят.Това не са никакви ВиП персони, а обеднели, ошушкани и творчески изчерпани жалки индивиди, които се нуждаят спешно от финансови инжекции и в името на които се лишават от последните остатъци от достойнство. Най-жалки от всички са Кристина Патрашкова, Никол, Златка, Мариана Попова и Фънки - щото хем с претенции, хем алчни.

67

Анонимен

преди 11 години

До Изненадан- E *** KATO NE GLEDASH ,OTKADE ZNAESH,4E SA TAPI ???????????????

66

Анонимен

преди 11 години

това предаване е пълна тъпотия,а на тези вътре им подаряват хиляди лева,но за какво?Щото сме богата страна ли?

65

Изненадан

преди 11 години

Баси!!! Има ли още хора, които гледат тази пошлост? Ако има, то те са дебилни същества! Аз си мислех, че хората вече са помъдрели и не биха гледали тази помия, ама явно не съм познал...

64

кукууу

преди 11 години

добро утро на всички изтряскали! ъчии ко станалу у къщътъ...? :)

63

до нова тв

преди 11 години

Ако ще се борят за оставането чисто голи ,намазани с шарлан,ще си пусна телевизора да гледам

62

Анонимен

преди 11 години

Тази е толкова *** и проста,че не трябва да излиза от вкъщи !

61

Алов

преди 11 години

Добре де, както и да е ,но не разбрах Фънки отпори ли го на Къци или още не е и му се точи?

60

Анонимен

преди 11 години

Добре де,а кои собствено бяха тия "Златка, Никол и Юлиан"?

59

пъци

преди 11 години

къци та къци. бе какво може да се очаква от човек, на когото викат с кучешко име. да ме извиняват кучетата

58

Nemeca

преди 11 години

До saki 61Добре, че не са всички мъже като твоя идеал, че нито ток щяхме да имеме, нито коли, нито джиесеми, нито компютри, нито интернет. Добре, че е имало такива които са измислили интернета, че да могат подобни недорасли идоти като теб да могат да се изказват.

57

Анонимен

преди 11 години

Патрашкова е разочарованието на сезона за мен. Ники излезе с нея от къщата. Ники не ми бе фаворит, имам резерви към него, но ми беше забавен за гледане, имаше интересни разсъждения, а и ми харесваше отношението му с кучето ***. Съжалявам, че Ники излезе, макар да има поне 2-***, които харесвам повече от него за финала.

56

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 73 Хей, приятелю, цици не си ли виждал ???

55

Анонимен

преди 11 години

Орлин е най-нормален. Марияна ми харесва заради прямостта си, която истинност е дефицит в това шоу, пълно с лицемери. Къци не е суперум, но е възпитан човек и ми е забавен за гледане, дано стигне до финала. Фънки според мен не е искрен, прави се на мъченик, а всъщност никой не го държи насила в къщата. Баламите да вярват. Иначе е шоумен, ама обижда, а не вижда себе си, мачка Къци, както всеки комплексар в къщата прави. Марияна го усети какъв е, Орлин също го е разбрал, но Фънки бе с имунитет.

54

гейтак до 73

преди 11 години

И патките не си показаха

53

Анонимен

преди 11 години

Напушва ме смях Патрашкова като обяви Юлиан за интелигентен. Ами то тогава и пенсионерите от "Минута е много" на Вучков са интелигентни - откога енциклопедичните знания за интелигентност. Неслучайно в тестовете за интелигентност не пише кой е еди кой си, а има квадратчета и кръгчета за логичеко мислене и т.н. Златка е твърде постна откъм ум, емоционално лабилна при това и е крайно време да си ходи. Никой най-става от троимата, ама е податлива на внушение от *** и не ми е фаворит за финала.

52

Анонимен

преди 11 години

Те тея един път не си показаха циците...бати *** шоу.

51

Анонимен

преди 11 години

до 68 Луд ли се бе човече тази не струва и 5 лева.