78

Анонимен

преди 11 години

вземи си хапчетата , ще се успокоиш

77

Анонимен

преди 11 години

вземи си хапчетата , ще се успокоиш

76

bg

преди 11 години

4e stane v Kraja na Vremenata.

75

Анонимен

преди 11 години

92 това се говори от 60 години ама не става ,а ако не бяха Щатите в последната война ВСВ на СССР щеше доста да им се стъжни.

74

bg

преди 11 години

Shtetite 4e budat unishtojeni ot Rusia.

73

bg

преди 11 години

Shtetite(Shtatite).

72

Анонимен

преди 11 години

85 а бе вие верно сте големи дечковци или сте пубери или страдате от алцхаймер , не помните ли не знаете ли какво чудо се стовари върху Садам и в Пустинна буря и във втората война в залива , за една нощ цялотъо ПВО беше извадено от строя , а в Югославия живота на сръбски летец е траел няколко минути или поне на самолета , какви ги приказвате , Щетите имат такава военна машина , единственото което ги спира е общественото мнение и въобще необходимостта да започват вопенни действия , война никой не

71

bg

преди 11 години

Scenarii #6: silna Rusia iska USA i Zapadna Evropa da izplatat 400 milijarda dolara obezshtetenie na Surbia i 100 milijarda dolara obezshtetenie na Bulgaria.

70

bg

преди 11 години

Scenarii #5: da se bombardira Sauditska Arabia.

69

anonimen

преди 11 години

do 72 tipyak izopb6to si spal na te4enie za kakvi voenni sili i napadenie na usa misli6 4eti po dobre to ne stava samo s qdene nikoi nqma da kopira pove4e politikata na USA napadai razdelqi vladei kradi bogatsvata na narodite tova iska sveta stop s banditizma kato van6na politika mir i xlqb za vsi4ki

68

Анонимен

преди 11 години

Великият Буров го е казал: " Винаги с Германия и никога против Русия"!

67

До Patria от Мунчо

преди 11 години

Аз пък не мога да разбера как може да има такива хора като теб, които да подкрепят агресията на САЩ и Израел срещу целия свят. При направата на малка историческа справка с историята може да видиш как се държи Хитлер преди ВСВ и ще откриеш много прилики. Относно забрадките и прочие доводи, които даваш са просто глупави,в крайна сметка начина на живот на хората е различен по целия свят и се основава на традиции, религия и много други неща, които на теб и много други не са приемливи.

66

Patria Onoguria

преди 11 години

НЕМОГА ДА РАЗМБЕРА, как има хора, които подкрепят ИРАН. Ще бъдете ли съгласни майките ви, жените ви, сестрите ви, дъщерите ви, да ходят забулени и безправни. Кожите им да са гнусно бело-жълти, да се необразовани, *** безволеви изродки............ и прочие. Е това е гностия.

65

Анонимен

преди 11 години

До пост 80 - изключително глупав коментар... Томахоук са крилати ракети, каквито (от същия клас, но с други наименования) Русия има в преизобилие. Самолетоносачът е оръжие за перчене не пред Русия и Китай, а само пред слабаци от арабския свят. Ако на американците им стискаше с въпросните нападателни оръжия да нападнат Русия или Китай, досега да са го направили. Само с медийни истерии и военни ПР-игрички обаче не става. За военните експерти, които сериозно, а не пропагандно-дилетантски се занима

64

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 80 само забравяш 1 основен факт до 10 15 години Китай ще мине икономически и военно щатите и ще видим кой ще свие перките

63

Анонимен

преди 11 години

Индия и Китай не могат да се понасят, постоянно се дебнат, вие ми ги слагате в еднин военен съюз... Много прос народ има тука. Ще ви кажа едно нещо - ракетите са отбранително оръжие. Русия може само да се свива в ъгъла и да се пази с тях, а нападателните оръжия са томахавките, самолетоносачите и прочие, с които можеш да накараш някого да те слуша. Така че Русия и Китай могат само тихичко да псуват под мустак.

62

гост

преди 11 години

А някой дава ли си сметка ако тия *** си направят атомна бомба, какво ще стане,че той тяхния Ахмак...... го каза в прав текст: "Израел е ,като тумор,който трябва да се отстрани" от това по ясно аз не виждам,какво още мислят,че не ги порязват

61

mnogo qsno

преди 11 години

Rusiq vinagi ni e precakvala. Rusiq e de fakto nai-golemiq ni vrag v regiona !Rusiq, daleche lapite ot Balgariq, MARSH !!!!!!!

60

До 64

преди 11 години

Да ти напомням ли че Русия победи и нас в последната война и понесохме по тежки загуби от страните активно участвали в бойни действия!

59

66

преди 11 години

Глупости, ние сме много по-развита страна и уважавани на световната сцена отколкото Русия! Най-малкото сме европейци, а не казашки алкохолизирани неудачници, чиито единствени успехи са да тормозят и грабят околните народи! Та те нямат един ден стаж в демокрацията и цивилизоваността, тия диваци...!