98

Bob

преди 11 години

Ей, още ли ги гледате тия ***, съвсем ще ви се спихнат мозъците! Трийте нователевизия, ермалъктиви, тивиседемдни, аналл*йно, тутакси ще се почувствате духовно извисени ;)

97

боби

преди 11 години

Тая освен да се зъби и да се хили ехидно друго може ли...такава лигла не бих търпял и един ден!

96

Анонимен

преди 11 години

Махнаха момичето от предаването защото не правеше интриги и бе положително настроена. А целта на предаването е да се създават конфликти и интриги - с дръги думи сеир за простия зрител. Който си мисли че гласовете на зрителите са от някакво значение е просто наивен. Всичко в това шоу е нагласено. А *** Данаилов им се върза и с появяването си във Всяка Неделя направи голяма услуга на шоуто. Ама като му е толкова акъла - добре поне че го показа та да го видят хората.

95

Анонимен

преди 11 години

Най- изкуственият човек, който може да съществува е тая.

94

Анонимен

преди 11 години

"Зрителите гласуваха..." Айде стига глупости. Вярвате ли че действително това се определя с гласуване? Естествено, че ще оставят откачените майка и син. Една от основните теми в шоуто е гаврата със Стефан Данаилов. Окачени негови портрети, приказки, оплюване. Няма да ги изгонят до край тези, защото това ще донесе м ного загуби на продуцентите. Тяхната цел е да има скандали, оттам има повече балъци които да гледат, а съответно и реклами. Тъжно но скандалите продават най-добре

93

зрителка

преди 11 години

За мене снощиния "вот" е абсолютен фарс - кой бяха тези откачалки че да гласуват за откачените майка и син-нямам думи жалко за Стефан Данаилов че се чуди къде де се дене от срам.Но като видях и бабата -ясно е откъде иде лудостта в това семейство-халал да са си да се гледат- да си гледат "ДЕТЕТО" на 26 години -смях в залата ....А тази Ирен както четох някъде преди години нарочно е махнала дете от друг за да хване от Данаилов, а той не е знаел за пъклените й планове.Да се махат от къщата губите зрители Нова тв не искаме де гледаме как един *** ни прави нравоучение с изпушилия си мозък...МАХНЕТЕ МАЙКА И СИН по скоро

92

+-++-

преди 11 години

До ГАГАТА: това с премиера е чудесна хрумка, и можеха да му дадат мисия да реже лентички. Щеше да е чудна, мила картинка.

91

колега

преди 11 години

Тоя дърт пергиш Данаилов,добре го отнася от сина му!!....а номенклатурната *** искаше президент да ни става?!....,а беше и министър на културата!!?!?....боже,боже,колко *** и *** народ сме!?

90

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно , кой толкова й хваща ръката на тая скапана и мършава неизвестна *** :)

89

Анонимен

преди 11 години

Как няма начин тоя ШИБ брадър да го изгонят от телевизията.

88

Vittorio

преди 11 години

Тая ако те ухапе не се знае какво ще вземе със себе си! Много грозна девойката :( и почти нищи чко ВИП няма в нея!

87

ники кънчев

преди 11 години

тая се оказа *** кифлата....

86

акс

преди 11 години

поздрав за всички в форума,който плуят градът,който брутално мряза свищов откъдето е изгоненото.още миналия понеделник писах тук,че това ще бъде изгонено,щом се оплача на приятели от други градове те знаят,защо мразя толкова много гражданите на свищов.

85

Алекс2

преди 11 години

Голем праз...Гледайте бръдара и затъпявайте успешно все пак затова е направен и са харчени пари

84

Анонимен

преди 11 години

Стефан Данаилов, Иван Ласкин, и Владимир Данаилов са от един дол дренки. Чувствителни са, но нараняват хората с прямост - за което жестоко съжаляват - и така влизат в скрита депресия. Но това е характер за супер актьори - като Брад Пит, Робърт Де Ниро, Леонардо ди Каприо, Ален Делон.. Най-големи *** са такива като Кеворк Кеворкян - такива като него не съжаляват за нищо човешко. Съжаляват само за това че са могли да вземат повече живота - пари, удоволствия и отличия - слава. За такива като него няма лечение.Но за "гузната" природа на човек, Стефан Данаилов и Иван Ласкин, тях ще ги излекува млад човек с характер - усмихнат - каквито са били те самите, и това е Владимир Данаилов. Дънов ни го е пратил.

83

Анонимен

преди 11 години

Добре че Фънки се държи и не е тръгнал да пърди.---най-великия коментар!

82

Анонимен

преди 11 години

някой си е изтървал коня

81

102,

преди 11 години

Гледай да не ти изпадне от крачола и да го настъпиш.

80

Анонимен

преди 11 години

Тази голямa уста два на веднъж ги поема та чак и три може малиии удървяме:D

79

Rila planina

преди 11 години

Tazi Aksinia taka shte ia razklatia che zarnata shte I nastrahnat oshte poveche-mnogo dobra za ebane...