235

Анонимен

преди 11 години

Фандъкова защо не даде отчет къде отиват милионите от Синята зона, скобите и паяците?

234

Анонимен

преди 11 години

В същността си Синята зона е форма на дискриминация, но къде го омбудсмана да се намеси? -Пълна лъжа са манипулациите на Фандъкова, че Синята зона се въвеждала, за да се облекчи движението в центъра на София. Ако Синята зона влияе по някакъв начин на движението в центъра, то това е в посока на увеличаване на движението.

233

Факт

преди 11 години

Няколко факта:1/ Паркирането в цяла София е горе-долу еднакво трудно - в центъра и в комплексите /Младост, Дружба, Люлин, .../, вкл. и около цитирания блок в ж.к.Люлин.2/ В нормалните държави не въвеждат Синя зона, както го прави ГЕРБ в София - без подземни паркинги и без работещ градски транспорт в Центъра на София.3/ Никъде в нормалните държави цената за два часа престой в Синя зона не е половин процент от средната работна заплата и почти процент и половина от минималната работна заплата.

232

visa

преди 11 години

По-голямата част от средствата идват от еврофондове за кръстовищата.Аз не обясних ли и за теб - Паркинги и Гаражи ги изкарват едва последните две години на печалба над милион, а реално печалбата на ден е около 100 хил.лв. Всеки сам средно образован може да си го сметне. Реално излиза, че общината прибира печалбата за месец, а останалите 11 месеца парите изчезват ясно в кой джоб.Затова протести до отстояване на правата ни и прокуратурата да се сезира за Паяци и скоби!

231

софиянец

преди 11 години

Калцуненият хайлайф в центъра го превърна в автоморга и сега писка. Без трошките нищо няма да ви стане. А да ходите от тука до таме с кола си е пълен провинциализъм. Така че хич не се надувайте и престанете да тормозите всички с вашите глезотии.

230

visa

преди 11 години

Но те нямат интерес от това защото печалбата им ще падне, а те не го правят с мисъл за хората, а с единствено с мисъл за финикийски знаци!

229

visa

преди 11 години

Ето така ще серуглира.Малък ринг Алабин - Патриарха и Ботев - Раковска, затворено за външни лица, само живущи с винетка за първа кола безплатно или малко, а за втора скъпо. Строг контрол 24 часа и солени глоби. Около този ринг 10-а подземни или надземни паркинга за около 4-5 хил. коли при примерно 2 лв. час. Зелена зона скъпо надземно, примерно 5 лв. отново същата процедура с живущите. Всички приходящи се насочват към подземните паркинги, за нарушители солени глоби.

228

visa

преди 11 години

Аз протестирам не за безплатно да ми е, а да ми осигурят парко място - гарантирано. Синята зона да се извадят на яве откраднатите пари, и с тях да се построят подземни паркинги за всички Софиянци. Нещо сложно има ли не мога да разбера?!Не ме съветвай как да живея и какво да продавам, при всички случай го правя по-добре от теб!Протести до отстояване на гражданските ни права и сезиране на прокуратурата!

227

Анонимен

преди 11 години

Хората са уникално прости! Къде бе тази *** като качваха цените на тока? Къде бяха като имаше протести за горивата? Къде са тия *** когато всеки месец им надписват сметките за ток и парно! А сега реват. Малко ви е синя зона! За нас*аните си мръсни коли тия мислят повече отколкото за себе си!

226

Софиянец

преди 11 години

Живея в новата синя зона. Подкрепям мерките, само така ще се регулира този хаос. Контрол трябва обаче. По-сериозен контрол.

225

до Виза

преди 11 години

Как е по света си е за там! Тук не може да има хора които хем са *** (по 300 лева заплата ,цитирам статията) ,хем да искат да са повече от другите! Като не ти изнася продавай и живей другаде! Оплаквания при арменския поп!

224

Хаха

преди 11 години

Един милион е абсурд да живеят в района където е синя зона! И една десета от тази цифра не простестира!Защо манипулирате хората?

223

visa

преди 11 години

Обяснявам как е по света и как е редно да бъде! Малък ринг Алабин - Патриарха и Ботев - Раковска, затворено за външни лица, само живущи с винетка за първа кола безплатно или малко, а за втора скъпо. Строг контрол 24 часа и солени глоби. Около този ринг 10-а подземни или надземни паркинга за около 4-5 хил. коли при примерно 2 лв. час. Зелена зона скъпо надземно, примерно 5 лв. отново същата процедура с живущите. Всички приходящи се насочват към подземните паркинги, за нарушители солени глоби.

222

visa

преди 11 години

Да с мисъл за цяла София, а не само за шепа крадци и мошенници!Протести до премахване на наредбата и отстояване на гражданските ни права!Някой да каже и къде са парите от синята зона за последните 10 години!

221

до 232

преди 11 години

Така е не е едно и също и затова имотите в центъра са в пъти по -скъпи. Като не можеш да удържаш финансово продаваш и се местиш без да пискаш! Като ти е по- евтино в Люлин купуваш там жилище и паркираш на воля!

220

visa

преди 11 години

За вас общинарите се регулира с финикийски знаци. В Европа се регулира с подземни паркинги и солени глоби и мисъл за хората които живеят в центъра.Протести до отстояване на гражданските ни права и сезиране на прокуратурата за Паркинги и Гаражи!

219

Колеги!

преди 11 години

Не задавайте ПРОСТИ въпроси!Простите хора им слагат минуси!

218

Анонимен

преди 11 години

Защо трябва едни софиянци да плащат, а други да не плащат за едно и също нещо?Не едно и също да паркираш на Позитано или зад блок 629 в жк-то. Не е дно и също да паркираш по работа, да паркираш за да ходиш на заведение и да паркираш, защото живееш там.Не е едно и също да платиш, след като си паркирал, и да плащаш, за да имаш правото да паркираш.

217

Прост въпрос

преди 11 години

Още един *** въпрос:След като по закона за движение по пътищата общината трябва да осигури ред в паркирането в цяла София, защо общината го прави само в района на Синята зона?-Сега общината манипулира хората да искат Синя зона, за да има ред в паркирането.-Закон за движение по пътищатаЧл. 167. (2) Служби за контрол, определени от кметовете на общините:1. контролират в населените места ...... както и спазването на правилата за паркиране от водачите на пътни превозни средства ......

216

visa

преди 11 години

Обяснявам как е по света и как е редно да бъде!Малък ринг Алабин - Патриарха и Ботев - Раковска, затворено за външни лица, само живущи с винетка за първа кола безплатно или малко, а за втора скъпо. Строг контрол 24 часа и солени глоби. Около този ринг 10-а подземни или надземни паркинга за около 4-5 хил. коли при примерно 2 лв. час. Зелена зона скъпо надземно, примерно 5 лв. отново същата процедура с живущите. Всички приходящи се насочват към подземните паркинги, за нарушители солени глоби.Сам