140

Анонимен

преди 11 години

не ме плаши с тормоз и кризи, защото ние ще продължим да се борим с тях----------------------------Вече се борим 25 години,не е рунд не са два, докога

139

titooooooooooo

преди 11 години

vyn amerikancite ot BALKANITE tova eeeeeeee mrysno pleme

138

Акъл море

преди 11 години

Много добър съвет,но неизпълним.От много години българските служби работят самостоятелно без надзор от "съюзниците",само когато трябва да прикриват работещи за тях мафиоти.За всичко останало "съгласуват" със партньотите от ЕС и НАТО,т.е. правят каквото им се нареди.

137

баба ви от Кестрич

преди 11 години

до 155Написаното от вас само потвърждава факта ,че старобългарския е един от най-древните езици.

136

Анонимен

преди 11 години

Това е игра на службите, ..." Значи службите са виновни.

135

до 146

преди 11 години

гръцкия трябва да е световен език --и англииски и руски...всички турци и вулгари трябва да знаят гръцки--писмено и говоримо.--Вулгарите нали говорите на гръцки. Когато гърците на живели на територията на Римската империя, римляните са ви наричали на латински вулгус, т.е. простонародни, хора, които се необразовани и не владеят латински.Не си знаеш историята, вулгус.

134

до 148

преди 11 години

Да не забравяме ,че българския/старобългарски/ е един от най-старите езици.--Кой език имаш предвид точно? Прабългарите са говорили ирански език, който не е запазен в БГ. Откак има България официалният език е славянски език, наречен български, на името на държавата България. Преди 5000 г. всички едропейци са говорили един език - протоиндоевропейски, от който се създават всички останали езици, вкл. славянските, иранските....

133

Анонимен

преди 11 години

че герб не ги "бръснат за слива" е ясно, ама от това страда цяла България

132

До 23

преди 11 години

Новината за смъртта на нашия сънародник, без значение християнин или мюсюлманин, е преминала тихомълком само за някои. Лично аз усилено агитирах да преведеме малко пари на семейството, както и лично направих, а и още не е късно за това, разбира се за тези които могат и искат. Банковата сметка,открита от автобусната фирма още е налична и я има в нета. Тия 10 000 лева, дето ги даде бате Бойко са нищо. Дайте да събереме поне няколко по толкова,че един честен човек си отиде заради *** конспирация.

131

do 146

преди 11 години

Ей малака, свършва ви хубавото време през което цоцахте 30 години милиарди от ЕС и да въртите броениците и да лежите по гръб , докато ви слугуват бедни женици от източния блок.Ще се наложи Малака да побачкате вече, че ножчето опря до кокала.

130

До mlad6ito

преди 11 години

Верно си останал с познанията за младши сержант!Орбитални средства за нападение се разработват още от 50-60-те години на миналия век! И СССР и САЩ имат успешни успешни функциониращи системи за "бомбардиране от орбита".Всъщност, всяка държава способна да изведе и приземи орбитален апарат, на практика разполага с космически средства за атака!

129

баба ви от Кестрич

преди 11 години

до 146Да не забравяме ,че българския/старобългарски/ е един от най-старите езици. Освен нравите ,езика е нози който отделя един етнос от друг. Държа си на българския, чужд не искам !

128

Психиатрос

преди 11 години

До ДЕМОКРАТОСЯ да си пиеш хапчетата..

127

ДЕМОКРАТОС

преди 11 години

гръцкия трябва да е световен език --и англииски и руски...всички турци и вулгари трябва да знаят гръцки--писмено и говоримо.

126

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

преди 11 години

ВЕЧЕ НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО, ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, ЧОВЕКА СИ ГО КАЗВА: Не можеш да отидеш в САЩ или в Израел и да питаш за Иран, защото няма да получиш обективен отговор. Просто защото и двете страни са решени да воюват с Иран.АКО НЕ ВЯРВАТЕ ВСЕ ОЩЕ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НА МОРГАН , РОКФЕЛЕР РОДШИЛД ФАМИЛИИТЕ , ЩЕ ПОВЯРВАТЕ КОГАТО СТАНЕ РЕД ДА ВЗЕМАТ ТЯЛОТО И ДУШАТА ВИ , НЕВЕРНИЦИ , *** РОБСКИ, АЛКОХОЛИЦИ...ДОСТА ТОРМОЗ И КРИЗИ ЩЕ ВИДИТЕ,АКО НЕ СЕ ОБЕДИНИТЕ С ИСТИНАТА, ЗАПОМНЕТЕ ТОВА

125

само в Бг

преди 11 години

От политици и *** ----толкова в Бг !

124

азе

преди 11 години

Във всички държавни институции в Бг има само ---"КАЛИНКИ",ТОВА СА ---КАДРИТЕ НА ПРЕХОДА !Това е резултатът !?

123

Анонимен

преди 11 години

Терористически операции на ЦРУ и Мосад вече и в България. Гарантирано от ГЕРБ ! А еврейна Младенов да продължава да поддържа разни "бунтовници" в Сирия който убиват цивилни граждани в бомбени атентати и после да гледаме мутрата Цветанов как най-нагло лъже българският народ че едното нямало нищо общо с другото.

122

до140

преди 11 години

Чи от де гънки кат са празни кратуни

121

Анонимен

преди 11 години

Великана Цв каза, че разследването ще продължи много години, тъй като НА ВСИЧКИ НЕ САМО ЧЕ ГЛАВИТЕ СА ПРАЗНИ, НО НЯМАТ ГЪНКИ ...