131

Анонимен

преди 11 години

Пазарът не може да го администрирате бе смешници. Създайте икономика и работа за хората, а цените сами ще се наместят, щом има пазар. Ама нали сте все пребоядисани комунисти само петилетки и планове са ви в главата.

130

селянин

преди 11 години

Вазелин да носим ли? Или ще ни плющиш на сухо с тази меката пишора.

129

Рима

преди 11 години

Мамата си е е.ало!Тиква руча кашкавало...

128

ББ

преди 11 години

А пуснахте наказателен вот и всички ви пращам в ГУЛАГ. Утре в 16.00ч. вие двамцата под мене идвате в офиса ми и си предавате червените партийните книжки. Казах.

127

сценарист

преди 11 години

Борисов пуска данъчните на проверка за цените на млякото и месото .И си представям как данъчните са вързани на едни големи вериги,озъбени и гладни и бб ги отвързва и те с бабх хукват към млякото и месото.

126

Анонимен

преди 11 години

и аз ще пусна............наказателен вот на изборите

125

Анонимен

преди 11 години

Боже мой, как се е нагласил мъжът на снимката! Какво ли не прави лакомията за известност и власт...

124

Заблуден

преди 11 години

Дълбоко се разкайвам че гласувах за ГЕРБ, а не за БСП. Ама ей на, подведоха ме с разни приказки че БСП крадяли в комбина с ДПС и вижте сега какво стана.

123

Комунист

преди 11 години

Аз ще ви оправя ... гласувайте за мене.

122

АГЕНТ

преди 11 години

Всеки който работи в сферата но т. н. безопасност на храните знае, че акциите на миро найденов със стандартите са пиар акции и пушилка, която цели да се отклони вниманието от многото му далавери. в България няма нито една акредитирана лаборатория която да хване добовките, сухо мляко и др. които се влагат в храните. НЕ СЛУЧАЙНО ПРОБИТЕ СЪС САЛАМИТЕ СЪС СОЯ СЕ ПРАТИХА В гЕРМАНИЯ. МИРО С АВЕРА СИ сВ. ВАСИЛЕВ СЪЗДАДОХА ВЕРИГА ОТ ТЕХНИ ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ И СПЕДИТОРСКИ ФИРМИ, С КОИТО ОВЛАДЯХА ВНОСА И ПРЕРАБОТКАТАНА ХРАНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ И мИРО ВЕЧЕ Е МИЛИОНЕР, А ДО КРАЯ НА МАНДАТА ЩЕ СТАНЕ МУЛТИМИЛИОНЕР

121

Гиго

преди 11 години

Не си ти този,който ще ми каже какво да правя!

120

Гиго

преди 11 години

Кой си ти,какъв си,че се обявяваш за гласа на народа?

119

АНОНИМЕН

преди 11 години

Познавам животновъд с десет крави ,но никой не ги брой,а колко супсидии взима и за колко пак никой не проверява,разпасана и неконтролируема дейност навсякъде има.

118

До 136

преди 11 години

Станишев,разбира се.

117

Тодор Живков

преди 11 години

СерГейчо .... , Догане... , Симеоне ..... , еб...те мамата на целия български народ. Всичко започна от вашата крадлива коалиция.

116

Малоумната

преди 11 години

Той Бойко оправи захарта за укритите данъци на Гриша и Данаил Ганчеви като ги освободиха при представените доказателства,че тръгна сега и млякото да оправя.Боже,боже слез да си прибереш версиите.

115

Пишман

преди 11 години

Такива проверки се осъществяват без да се информират тези , които ще бъдат проверявани!Какви са тези глупости всичко да се удостоява предварително ... Това е като "Кумчо ела ме изяж" !!! Като ги информират , че тръгват какво ще стане - "демек оправете си нещата като минаваме да няма проблеми , после пак си правете тарикатлъка ... " Само се мъчат да замазват на хората очите !!!

114

Гиго

преди 11 години

Като видиш колко минуси са ти нацвъкали,ще разбереш колко много си прав.То цялото Позитано в този форум,бе!

113

gft

преди 11 години

къде има изкривяване ли?това е много лесно, +10-тина% ток и +10-тина ст. нафта.

112

Аууу

преди 11 години

Who left the dogs out?