311

Анонимен

преди 11 години

Виетнамците също нямаха шанс срещу САЩ, които и до днес не могат да се отърсят от кошмара на тази война.Турция не е водила война от Балканската война, а участието й в Корей си е жив ***, така че не е ясно колко силна е

310

Анонимен

преди 11 години

Е, хайде пък да видим кой ще си тръгне в ковчези? Те руснаците и в Босна се правиха на велики, и в Грузия, ама си подвиха опашките. Само това остава, да се намесят в чужда гражданска война.

309

Анонимен

преди 11 години

Русия е една жалка и мизерна страна, народа й страда неимоверно, докато Путин я граби, но рано или късно ще бъде освободена от комунистическата ***!

308

бе

преди 11 години

няма значение дупката само война да няма че хич няма да е добре за никого. смърта носи смърт. умразата ражда умраза.

307

pa6ata

преди 11 години

Много ви знаят устите ама си оставате 9-та дупка на кавала.

306

до 379

преди 11 години

само че отвъд турция сме ние и също сме в нато. като гори съседа пожара лесно може да се прехвърли.

305

Историк

преди 11 години

Ден след ден пророчествата на Нострадамус се случват и по време и по място. Интересно кого точно великият предсказател е нарекъл "силата на злото". Невероятна е приликата с "Откровенията на Йоан". Прочетете - приликата е просто невероятна в предназнаменованията независимо че Йоан пише през 86 н.е., а Нострадамус 15 века по-късно.

304

Elementarno

преди 11 години

Турция прави серизна грешка, че се въвличат във война. Това е началото на нейния край. Мечтая за деня да видя това. Турския издник смачкан за винаги!!!!!!!!!!

303

Анонимен

преди 11 години

до хан ХумРусия се е отзовала, както Америка отиде и освободи Ирак, така ли се е отзовала на България???Русия е една империя на злото и такава ще е винаги, ама вие *** не може да го разберете, щото нямате с какво!

302

bez ime

преди 11 години

kazvate 4e turtsiqa e lo6a darjava ? Az İs kam da vi popitam ne6to? za6to ot kosova, gruziqa, balgariqa, albaniqa, makadoniqa, ot bosnai tn. horata iskat parvo ot TUR. Pomo6 .A ne ot bg.

301

харун ал рашид

преди 11 години

Eдинствената светска власт в мюсюлманския свят. Американците май предпочитат ислям,уахабити и Ал Кайда , отколкото да допуснат руснаците да са там. А Турция показа ислямския си образ. Как я мислят американците и как ще се оправят с добрите си приятели Турция? Ама и Израел са им добри приятели! Врътките са сложни.

300

sas

преди 11 години

Първи завет на Ататюрк към турската нация : "Никога и при никакви поводи и обстоятелства не влизайте в договори и съглашения срещу Съветския съюз /респ . Русия/."

299

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

РУСНАЦИТЕ С ЧЕЧЕНЦИТЕ ТРУДНО СЕ СПРАВЯТ ,А С ТУРЦИТЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ БАИР НАГОРЕ !!!ЧЕЧЕНЦИТЕ ПОНЕ НЕ СА КАТО КЮРДСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ДА СЕ КРИЯТ СРЕД ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДА ВРЪЗВАТ РЪЦЕТЕ НА АРМИЯТА ,ЧЕЧЕНЦИТЕ СИ ИМАТ АРМИЯ И ВОЮВАТ МЪЖКИ И ДОСТОЙНО !!!

298

Маймун

преди 11 години

Както вървят нещата може и да се случи един нов руско-турски кютек па да се види кой кого.Бедата е ,че нито щатите нито западната европа нито са в състояние,нито имат достатъчна обществена подкрепа да воюват в тотална война.Руснаците и китайците знаят това и са смели и нагли.Пример за това е Грузинската война.

297

Анонимен

преди 11 години

A nai-golemiiat *** vyv fruma e Anusa 368.

296

муспи

преди 11 години

Какво случайно съвпадение! Турция, САЩ и ЕС са на една позиция, точно каквато му трябва на изсраел,но той "не се бърка". Ние, бедните, имаме една надежда - че никога събитията не са се развивали според човешките планове.

295

Анонимен

преди 11 години

Най-големият враг на България е Русия, а най-добрият приятел Турция!

294

гурбетчия до 351

преди 11 години

Когато се коментираше за образованието в Турция и Бг. ,аз бях там ,но ме изтрихте понеже ви писах някои истини !!! Ами турците вече строят балистични ракети ,кораби ,подводници и куп др.неща само със свои специалисти !!! Българските учени в Бг. какво правят ?!

293

Анонимен

преди 11 години

какви автономии, кърджали гръцко ли ще стане? те там боб хвърлят за тях. стига глупости..по-добре да си гледаме ***, че не се търпи вече. и да не става война, че ес ще ни задължат да приемаме бегълци и тясно ще ни се види тук..

292

гурбетчия

преди 11 години

До какво заклюбение стигнахте сега , кой е по-силен Турция или Сирия , идвали края на *** Турция ?! Затова реших да ви попитам ,нали сте "експерти" !!!