94

гражданин

преди 11 години

Този докато беше министър-председател не го запомних с нищо хубаво ,беше маша в ръцете на червените мафиоти а сега всеки ден гледа само някой да стъпи накриво или да каже нещо дето не му харесва и започва да лае като един мъник! Не го трая.....Мисли се за нещо а е едно нищо!

93

az

преди 11 години

платените драскачи веднага скочиха против станишев и със зъби нокти защитават некъдърните ни управници, истината е държавата ни не може да реагира адекватно

92

DO 113

преди 11 години

TA NALI TVOQ "PREDI6EN ***"E GLAVEN GEROI IS OSNOVNA ZASLUGA NA NASTOQ6TIQ DOKLAD...TAQ INFORMACIQ WI E UBEGNALA W MODERNO LEVO...

91

Анонимен

преди 11 години

Плевналиев да не се скатава ами да каже как се интегрират *** - справка в гугъл

90

az

преди 11 години

ей, ***, забравихте доклада от вчера май ? Цяла европа ВИ КАЗА ЧЕ НИЩО не ПРАВИТЕ !!! Седнали тук пак предишния *** да обвиняват ! НЕ СТАВАТЕ !!!

89

Анонимен

преди 11 години

Като има статия със Станишев и се прибивате да го плюете и пишете платени драскачи! Ама на вашия вожд дните му са преброени!!!!!!!!!!

88

Анонимен

преди 11 години

Този нагляр на снимката... ше повърна...

87

Анонимен

преди 11 години

Както е известно п...а не женски полов орган, а вид мъжки характер. Като го гледам ББ как се върти май е безхарактерен при все мъжкарската поза. Ама мъжкарски вид и мъжество са различни думи. Българският език много точно ги разграничава

86

Кайо

преди 11 години

До Реалист:От януари месец българските служби са предупреждавани да очакват подобен атентат, още повече, че такъв подобен атентат с израелски туристи е преодтвратен на границата с Турция преди време, ама нашите нали имате по-важни задачи да се показват как режат лентички по телевизията и дали им скача рейтинга, затова сме това дередже! Никой не работи, само лъска имидж и трупа пари за внуците!

85

Анонимен

преди 11 години

Станишев, сега точно в цялата суматоха само ти липсваш. Скрий се за малко и викни Доган да ти запуши устата с оная му работа. Само говориш. Като трябваше да правиш, нищо не направи.

84

до В. Василев

преди 11 години

Абе ***, научи се поне да си пишеш правилно името

83

ДО 96

преди 11 години

*** СМОТАН Е ББ.ПРИ ТОВА Е МИШОК НЕДОДЯЛАН. ПРИЯТНО ЛИ ТИ Е ДА ГОВОРЯ НА ТВОЯ ГЕРБЕРСКИ ЕЗИК?

82

Реалист

преди 11 години

Саполковци, трябва да сте много ***, че да повярвате че подобни неща могат да бъдат 100% предвидени и предотвратени. А "станишката" няма никаква срам да се показва след като унищожаваше България с години.... Или нямате капка мозък да разстдите нормално или пък сте без работа и за това ви е крив космоса... Я отивайте да работите и стига ревахте като вдовици... Виновен ви е някой, че ви мързи да хванете за 5 пари работа.

81

Анонимен

преди 11 години

Аз скам Дядо Николай да свика Светия синод, другаря Кутев да свика пионерските организации,другаря Сергей да си извика дружките от Джемини и т. н и т.н всеки да свиква всеки и всичко. В говорене и манифестации няма равни на Другарите. Виж за работа не ги търси.Само за митинги и лапане.

80

Кайо

преди 11 години

Ей, какво го тормозите Станишев дали е гей или не, Бойко като е голям мъжкар затова съсипа Б-я, ядрената ни енергетика затри, горите искаше да застрои и пред Брюксел ни окъка!

79

bold

преди 11 години

Повръща ми се от този и партията му вече.Точно сега ли намери да се мъчиш пълзешката да трупаш политически дивиденти.Червей червен-отдавна народа те стъпка,но ти не си затвори плювалника.

78

В,Василев

преди 11 години

Аноннимко червен аз за сметка на теб не си крия името ! От това си направи извода , единствен ти отреагира червена *** !

77

Анонимен

преди 11 години

Всички *** да внимават какво пишат за Станишев, защото той ще е на власт догодина. Внимавайте да не ви секнат хонорарите

76

Анонимен

преди 11 години

Гласът на доказания български тероризъм в лицето на Станишеф няма право да коментира подобни актове, тъй като България помни и винаги ще помни стотиците загинали в църквата Света Неделя

75

БОЗО

преди 11 години

НЕДОДЯЛАНИ ГЕРБЕРИ ОТНОВО ВИ ПОВТАРЯМ - СТАНИШЕВ НЕ Е ВИНОВЕН, НИТО Е ГЕЙ. ВИНОВЕН Е ББ И ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА. ВИЕ СЪЩО СТЕ ВИНОВНИ, ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯТЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА ВЛАСТТА. ПРОСТИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТНАНЕТЕ