110

ОБЯВА :

преди 11 години

Продавам изгодно хотел на българското Черноморие.Може успешно да се ползва за гълъбарник през следващите 5-10 години ... :)

109

Внук на Аспарух

преди 11 години

Кат ви фанем сите, па кат ви почнем яко по гърбините, само сране че ви остане..

108

Паживьом - увидим

преди 11 години

Има един сигурен начин да проверим дали това, което стана вчера в Бургас е терористичен акт или е поредния инсцениран от МОСАД и ЦРУ случай на такъв.Ако до три месеца правителството на Бойко Борисов падне от власт, значи е било истински терористичен акт. Ако обаче правителството остане и дори засили позиции, значи е втория вариант ...Не забравяйте, че илюминати отдавна търсят поводи за агресия срещу Иран. Сега веднага хърлиха вината върху "Хизбула"."Поживьом - увидим", както казват братушки

107

Анонимен

преди 11 години

В този конкретен случай защо се вини Б.Борисов?Според израелска преса той е заявил,че България НЕ Е получила предупреждение от Мосад и че предишно предупреждение за подобен атентат е вдигнато преди два месеца.Всички граждани и туристи имат право на едно и също внимание.

106

И С Т И Н А Т А :

преди 11 години

На кое казва "световен мир" Борисов ?На това, което господарите му от Америка направиха в Илак и Афганистан ли ? На подклаждането на граждански войни в Либия и Сирия ?На постоянния натиск срещу една суверенна държава като Иран ?Има едно просто правило: "Когато сееш ветрове, ще жънеш бури !" ...Разбира се, никога не трябва да изключваме и варианта служби като ЦРУ и МОСАД да стоят зад този атентат и той да бъде използван за военна агресия срещу Иран.От илюминати може да се очаква всичко ...

105

Nick

преди 11 години

Бпйко е пич. Няма как да оправи всичко за 3 години, резултати има .. очевадни , ще гласувам за ГЕРБ завинаги.

104

Счетоводител

преди 11 години

Сега ще има обезщетения до девето колено.

103

Бойко Борисов:

преди 11 години

Виновен е Хан Аспарух,че е поставил началото на българската държавност на Балканите.....;Има море -има проблем,няма море- няма летовници няма проблем

102

Nabuco

преди 11 години

За съжаление такива неща могат да се случат на всякъде и не родната милиция, а ЦРУ да беше едва ли резултатът щеше да е по-добър. Лошото е, че Цвинокио и *** сега ще се опитат да изкарат дивиденти на гърба на загиналите хора, ще се самоизтъкнат и наградят и ще се хвалят как са предотвратили повече инциденти.

101

гладен за дюнер

преди 11 години

за световния мир може да говори една кандидатка на конкурса Мис Свят ........ако ги заловите закона ще ги накаже с цялата и си строгост - нормално е не са трафиканти на амфети и не работят за Б.Б.

100

WhatTheЦвък

преди 11 години

Кой ми .ра в гащите?! Пак стана ясно какви нещастници са службите ни (и тези над тях). "Нашата полиция ни пази..." пълни некадърници, опасни само за нас българите. До сега ни се разминаваше точно поради тази причина (дребни и нещастни ...!!!) Ха сега да видим родните политически ***.ви как ще задоволят нагона на евреите ...????!!!!!! НЕЩАСТНИЦИ!!! Жалко за хоррата. Тези бомби трябва да гърмят по резиденциите!!!

99

до 127

преди 11 години

Бесен си защото си ционистки ***.Още не знаем кой извършил това и реши,че всички мюсулмани трябва да се изселят от ЕС.А ционистките евреи да останат ли?Да беше казал поне и двете групи щях да ти повярвам.

98

72620

преди 11 години

Бог да ги прости загиналите и вечна им памят ! Виждам много коментари за трагичния инцидент , но истината е една : сетовната общност трябва да престане с криваразбраната си толерантност към пан ислямизма и фундаментализма . Крайно време е потоците и свободното движение на ислямисти и мюсолмани из еврозоната да секне . Джамиите в германия , франция и у нас да останат в историята . Да се забранят всички религии освен християнството . Крайно време е Ранпой и нашият Рънпой да разберат че ислямизма поражда агресия и тероризъм спрямо християнството и юдеизма . Крайно време е САЩ да осъзнаят грешката си за създаването на Косово . Оставането дори и на няколко семеиства мюсолмани в ЕС е като тлеещ въглен в купа сено . Не трябва да лицемерничим и да се правиме на демократи , от чиято демокрация полза има само терора на ислямизма . ЕС трябва да затвори границите си за бежанците и туристите от близкия изток . и накрая нека помолиме милата на всички нас Данчето Фандъкова да спре аудиото от джамия баши , а премиера , от цялата страна , защото нека знаят че воят им е призив за това което се случи в Сарафово . Г-н . Премиер , не се страхувай от Турция , Косово и Хашим Тачи . ЕС , Израел и Русия ще ни подкрепят , а Данчето нека и утре разреши на дюнеркебапите да протестират пред Руското посолство !Бесен съм !

97

Б Борисов

преди 11 години

станишев ти си виновен че аз съм премиер

96

ЖАЛКО....

преди 11 години

За първи път гледам тъпата и досадна физиономия и не ми се пише нищо за този индивид ...даже го съжалявам.........Жалко за хората.....Нека службите си свършат работа....и пожарникари и учители по физкултура да не им пречат....просто да ги оставят на спокойствие....

95

Анонимен

преди 11 години

А, гледахте ли Мигленчето Кунева при Славчо каква предизборна реклама си направи.Два от акцентите от предизборната и реч:За тройната коалиция не мога да кажа нищо лошо !"," Да оставим да се избирaт съдиите в ВСС директно!"-" Ама как директно,от народа ли ?"-"Не да правят избора сами, между тях !(съдиите) !?Изводите си правете сами,на кой е *** !

94

wytko

преди 11 години

ЦЦ като достоен гражданин ще си подаде оставката още утре, вярвам в него, не може да не упрекне себе си за случилото се!

93

Лелее

преди 11 години

А къде е онова култово изречение, че сме в отлични отношения с арабите, само че оня ден ги бил на футбол????? Некадърен, неадекватен *** си ти Боко!!! От 6 месеца сте знаели какво идва и нищо... Ама Младенов освети и последните ни разузнавачи, доразбихте службите и сега седим на гюме. Оставка на Младенов, оставка на вифаджията-задочник тоже!

92

Майничка

преди 11 години

Бас държа, че това изречение не го е измислил сам.

91

Да бе...

преди 11 години

Актът е ужасен,ама демократичната общественост колко и пукаше,че бомбите разкъсваха цивилни в Либия и нарича активисти и борци за свобода и демокрация терористи,които режат детски гърла в Сирия .За чий интерес?Остава сега дружка с Израел да въвлекат и България като пушечно месо за да турят ръка на целия тамошен район,а после защо не и света