626

НАПРЕДЪК

преди 11 години

Долу ГРОБ /ГЕРБ/ !

625

Горчивата истина

преди 11 години

На вас и 100 г. да ви дадат пак няма да ви бъдат достатъчни, за да се накрадете.За това няма да има втори мандата.

624

избирател

преди 11 години

Предлагам всички да гласувамв за АТАКА, защото Волен ще изгони от България лакомите чуждестранни енергиини фирми, които постоянно вдигат и ще вдигат с още по-изразителни размери цените на тока, което пък води до още по-голямо обедняване на народа ни. Волен ще приватизира ел.енергията, ще се определи нормална реална цена на тока, контРОЛИРАНА ОТ дЪРЖАВАТА, а от там ще се стабилизират цените на всички останали стоки,ще се облекчи финансовото състояние на народа ни. ПРОСТА ФОРМУЛА.

623

авжиев

преди 11 години

КАКЪВ ВТОРИ МАНДАТ,ТА В КРАЯ МУ ЩЕ ОСТАНИТЕ САМО УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ПЕНСИОНЕРИТЕ И НЯКОЙ ДРУГ *** НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ С БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО

622

анонимен

преди 11 години

за какво не са ви достатъчни три години? не се ли наядохте *** мръсни? превърнахте ни в полицейска държава.

621

Анонимен

преди 11 години

А съд и затвор не ви ли трябва, наглеци такива?!

620

кочо

преди 11 години

народа казва: *** народ - слаба държава. Те това е България днес. Докога нагли лъжци и нахални кариеристи ще управляват тоз нещастен бг народ. СТИГА РОБСТВО И ТИРАНСТВО.Народе български, вразуми се най-после ! Престани да гласуваш за ГЕРБ и за своето самоунищожение. Дай гласа си за друга партия, пък макар тя да е БСП, РЗС, АТАКА ако щете, СДС, НФСБ, и други, от които ще изникнат хора ПАТРИОТИ - СПАСИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО МОГАТ ДА НИ ИЗБАВЯТ ОТ БЛАТОТО, в което е потънала любимата ни Родина

619

Станишев

преди 11 години

Готов съм веднагада вляза в БКП като най-амбициозния и надъхан комунист, правя децата си комсомолци и пионери, стига това да оттърве държавата от ГЕРБ!!!! Ще ходя само с еднакви дрехи, заспивам вечер с лозунги за партията, само да ме избави от ежедневното цирково представяне на Бойко Борисов!!!!

618

Анонимен

преди 11 години

Няма да е ГЕРБ, най-вероятно някакаква "мутация" чрез Кристалина ще е. Тия са много прости и това се вижда дори от кукловодите.

617

??

преди 11 години

Цв ЦВ диктатор с 6 апартамента, Калинки, 5 здравни министри за 3 години, некадърни министри, мутренско минало,най бедни в ЕС,показност и надменност,че даже и съпругата на президента не гласува за ГЕрб, глад за пенсионерите, бедност за работниците в провинцията, безработица и безпомощност за хората.Това е ГЕРБ, ако ви харесва написаното гласувайте отново.

616

Станишев

преди 11 години

Не че съм гласувал за някой различен от БСП досега, но след цялата глупост наречена ГЕРБ, съм още по-мотивиран Станишев да е премиер! И ако той е комунист, аз с удоволствие ще следвам комунистическата идея!!!!

615

втория

преди 11 години

мандат на ГЕРБ е абсолютно сигурен и не зависи от дежурните зомбирани комунистически форумци:))))))))))))

614

Анонимен

преди 11 години

Единият искаше 800 дни , тези искат 8 години.Само от нас зависи дали ще им позволим още да ни скубят и лъжат.

613

матрял

преди 11 години

какъв 2ри мандат сънуваш бе дянков.......от както вие с футболиста-каратиста-вожда и т.н. управлявате Българина обедня в пъти......Българина се чуди храна как да си купи вече защото парите тотално не стигат.....ти втори мандат чакаш.......алооооо Аз лично ще се радвам и този да не си го изкарате и с нетърпение чакам избори но НЕ за да ти дам 2ри мандат а за ди ви пратя в ИСТОРИЯТА където вече е м/у другото б.б.

612

Radiacionen tip

преди 11 години

Станишев отчете, че седмицата след поскъпването на тока с 13% са събрани 115 хиляди подписа за АЕЦ Белене. Браво, Тикво, сам ще си паднеш в капана! Матряла не е толкова ***, за колкото го мислиш! Кондрожулейшън- или както там го казваш!

611

ПУРКО

преди 11 години

Референдум ЗА Белене! Референдум ПРОТИВ ГРОБ!!!

610

хахах

преди 11 години

Керванът си върви, кучетата си лаят...Докато сме зад комповете ще е така. Колко излизаме на протести? Колко стачкуваме? Искат на тези и онези заплатите да увеличат, ние само плюем тук и по масите в домовете ни. Не се вдигаме, като народ и да кажем: Днес на тях увеличавате, утре искаме на нас. Няма масовост, няма единност. Ако бяхме единни, като овцете( една овца , като поеме един път цялото стадо я следва), нямаше да сме като козите- всяка на една страна. Тези ни правят на луди калинки и търпим.

609

ха

преди 11 години

Всичко се навързва, Цар Киро излиза от затвора и вие печелите изборите! Друго да има да ни кажете ... нещо ново?

608

Гюро Михайлов

преди 11 години

Референдумът за Белене ще ви такова таковата! Този път, ако ще и танковете да дойдат- и те няма да ви спасят!!!

607

anonimen

преди 11 години

Do 747 ne be Pic ne nie sme ludite,a tezi deto gi izbirame da ni upravliavat p...........e,talkuvai go kakto iskash