27

georgi.antonov.79

преди 11 години

Заради тази статия спирам да влизам в Днес.бг.Вече 2 години влизам всяка сутрин и вечер, но кой допусна тази гавра да бъде публикувана? Явно ще се информирам от някой от другите 56123123 сайта за новини.

26

patriot

преди 11 години

ako ste hodili v Batak shte razberete che vsichko koeto pishe v uchebnicite e vqrno! aman ot tupi statii i izkazvaniq!

25

фффффффффф

преди 11 години

Статията е написана от този човек, който преди 2-3 години взе за заложници служителите на банка в Сливен ли беше или София! Тогава беше Мирослав Блажев.Сега явно вече иска да е Мустафа, ама като го иска, да хваща пътя за Турция!

24

Тракия

преди 11 години

Напоследък стана много модерно да се изкривява истината от някакви си самозвани българофоби да казват на черното бяло и да се правят свободни съчинения, вероятно платени или водени от чувство за малоценност и чуждопоклоничество.Цяло чудо е как българският народ е оцелял след зверствата, извършвани по това време.И това е доказано по категоричен начин не от някакви журналисти и др. а от живите свидетели на случилото се,с които съм имал възможността да общувам - изнасилени и заклани майки, детеубий

23

Мит ?????

преди 11 години

Мит драги е, че истинските турци са руси и красиви !!!!!!!!!!!!!!!!Такива са някой от тях и то основно в Константинопол и около него ,защото сте се омесили с византийците . А истина е ,че като минеш през Анадола виждаш колко са "красиви и руси" .Да разсъждаваш над Баташкото клане е като аз да разсъждавам за т.нар. Възродителен процес има ли такъв ???? Всеки може да е нагъл !!!!!!!

22

АМАН

преди 11 години

Турското присъствие в България.... ХА!За всяка поробена нация поробителите са тирани , а за нацията която поробва това е всъщност присъствие и хуманитарна помощ.Що за глупост е това което сте написали Блажев.Баба ми е от Батак , идете и на нея да и обясните как е нямало клане! После се разходете до Сребреница да им обясните и на тях че са се объркали , а за финал Ви оставям Руанда

21

Некъф Човечец

преди 11 години

"няма свидетели на клането" - ми нали са изклани, бе, автора?Ей, ама това, турчулята хич не ви изнася да ви види някой колко сте зли и прости - тоя вестник, оня вестник...И арменски геноцид не е имало от вас, ако зависи!

20

Воеводата

преди 11 години

Днес, що ни го пускате тоя *** гнусен?!

19

Тимур и неговите...

преди 11 години

И най-интересното е - в блога е в раздел "ЗАБАВЛЕНИЕ"! Впрочем, това е евтина провокация - авторът се надява стотици хора да посетят блога му, за да му теглят по една - това ще му добави рейтинг. Характерен морал за блог.бг, откъдето навремето доста "автори" крадяха статиите ми. Тимур и неговите командоси

18

Тимур и неговите..

преди 11 години

Статията е невероятна помия - подобна бълвоч не бях чел от първите години на т.нар. "демокрация", когато Николай Колев - На Босия цървулите, се изживяваше като обществена личност.Съветвам автора да напише и втора част - "Митологизирането на геноцида над арменците", понеже нямаме живи очевидци и - кой знае - може да е само пропагандна акция на ДС... За сведение на автора - за подобна статия в Турция той почти сигурно би бил осъден за обида на държавата и паметта на жертвите.

17

Анонимен

преди 11 години

Непрекъснато ни пробват дали сме окончателно мъртви...Иначе загубата на идентичност е факт...Огромното мнозинство българи не е наясно с принадлежността си към Православно-християнската цивилизация, което включва и вяра и начин на живот и култура...Но...още не сме напълно мъртви.

16

Часовника

преди 11 години

Българи,мен ме досрамя докато четях тоя гнусен пасквил,а как не го е досрамяло Мустафата да го нахвърли-не знам?!Може би в следващо злословие тоя ще напише,че българите са тормозили турците ?!Братя,да дадем отпор на всякакви подобни изкривявания и преработвания на НАШАТА история,за да не доиде време да плащаме данък на такива като тоя за това,че сме прочели съчи нението му!!!Всякаква турска инициатива целяща оневиняванена турските зверства през 500 го дини робство ДА СЕ ПРЕСИЧА ВЕДЕНАГА!!!

15

88

преди 11 години

" Къде остава обаче истината? И необходима ли е въобще?".....истината, колкото и да е болезнена за Вас драги Мустафа винаги е необходима, но това е трудно да се разбере от един мюсюлманин - лицемерието е ваша отличителна верта...

14

Анонимен

преди 11 години

Термини като "непознаване на Балканската специфика", "малко или голямо" клане, "днес очевидци няма" днес просто не заслужават коментар другарю Мустафа !!! Съветвам Ви да оставите историята на специалистите!

13

Vesela

преди 11 години

Този потомък на турския башибозук да не предизвиква народното българско негодувание !Наглостта на турците в тази държава е предизвикана от социалистическите управници, които спечелваха властта благодарение гласовете на ДПС !Наглост и цинизъм е да се говори само за "турско присъствие" !Баташкото клане в Християнската църква е само отделен епизод от 500 годишните турски зверства в България и навсякъде където се е простирала тогавашната турска империя !

12

АЗ

преди 11 години

Гледай внимателно youtube/watch?v=bATwz2MvTjo&feature=player_detailpage#t=433s сега пак напиши, че тогавашната власт е имала нещо против турците. То за това явно е допусната тази сцена във филма - един български герой да защитава обикновен турчин.

11

Хари

преди 11 години

Исторически едва ли не преди секунди лидерът на ДСБ (България за "силни демократи "), тогава Министър-Председател каза за "мита" сестрите в Либия : - Ами ако са виновни ? Всичко е ПОЛИТИКА. Ние сме скромни като ощипани девици, спрямо това, което се вихри в Турция като истина за тяхната история. Дори те много внимателно заобикалят около 500 години от историята си, за които твърдят ,че са били само консултанти по нашите земи. Една дупка в асфалта носи повече нихилизъм, отколкото блога на Мустафа

10

Анонимен

преди 11 години

Пасквил, нагъл и пълен с грешки. А Старозагорското клане, колко пъти е опожаряван този град, не само той,а най-отвратителното-насилствената смяна на вероизповеданието. Разчита се на деградацията и невежеството днес. Турското робство е нахлуването в чужда държава и изравняването на една високо развита цивилизацие със земята, връщането ни 500 години назад.Нещо в това продажно управление възбужда наглостта на турците.Вие сте ангелите на света, дори и след геноцида над арменците.

9

ramus.bg

преди 11 години

както е видно от коментарите - тъжната картина на народните митове подпопогнати от столетна пропаганда са си свършили работата. А иначе се смеем на македонците, но положението в главите на народните маси си е вече подредено и класифицирано. И я някой да смее да го оборва - то се вижда именно в коментарите.Нация, която живее само от-, и заради митовете си е нация от комплексари. И не е виновна пропагандата, а тия които са я нагълтали, за да заместят лесно липсващата си идентичност.

8

Георгиева

преди 11 години

"Не е ли цинично например, че апостолите също са знаели, при това са ползвали целенасочено това страшно знание за полтическите си намерения. "Извинете ме... Не знаех, че стремежа за освобождение от игото, както и напълно ясното съзнание за последвствията ако бунтът не успее са цинизъм...А и не видях връзката на Баташкото клане и "възродителния процес"Но това се коментира в материала.