43

прекалявате

преди 11 години

този човек спаси моята племинница миналата година,направи и две много тежки операции,той е най-добрия неврохирург в БГ,дано се оправи човека,че толкова много живота е спасил,и трябва да продьлжава да спасява

42

Анонимен

преди 11 години

Може да е всякакъв, но факт неоспорим е,че е кадърен! Колко лекари останаха, на които можем да поверим живота си?Много злоба и завист се излива тук!Това означава,че човекът е голям професионалист.Щом държавата не оценява подобаващо такива хора,те сами си слагат цена по своя преценка!!!

41

Стига злоба

преди 11 години

Хора спрете се ..... С много лека хора нападате човека и един от най-добрите ни неврохирурзи. Неврохирурга не е касапин - и не всеки неврохирург достига до нивото на пострадалия Брусарски (който е кадърен от 20 години и продължава да оперира в България). Оперира в България - българите, а не е в чужбина, където щеше да е "икона" и да му се засвидетелства нужното уважение. Защо нападате без никакви граници? Не си ли давате сметка колко човешки живота е спасил и колко живота ще бъдат изгубени,

40

Стига злоба

преди 11 години

Хора спрете се ..... С много лека хора нападате човека и един от най-добрите ни неврохирурзи. Неврохирурга не е касапин - и не всеки неврохирург достига до нивото на пострадалия Брусарски (който е кадърен от 20 години и продължава да оперира в България). Оперира в България - българите, а не е в чужбина, където щеше да е "икона" и да му се засвидетелства нужното уважение. Защо нападате без никакви граници? Не си ли давате сметка колко човешки живота е спасил и колко живота ще бъдат изгубени .

39

ГОСПОД

преди 11 години

УЖ СИ ПРОФЕСОР ПЪК ПРАВИШ ДЕТСКИ ГРЕШКИ.МОЖЕ ЛИ ДА ДЪРЖИШ ТУБА С ГОРИВО ДО ТЕБ.НЕ ПОМИСЛИ ЛИ ЧЕ ПРИ ЕДНА КАТАСТРОФА И АЗ НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА.КАТО СЕ ОПРАВИШ ПОНАМАЛИ МАЛКО РУШВЕТИТЕ ПОД МАСАТА И ПОМАГАИ НА ХОРАТА ТАКА КАКТО АЗ ИМ ПОМАГАМ БЕЗВЪЗМЕЗДНО.ИНАЧЕ............АЙДЕ И УМНАТА

38

Анонимен

преди 11 години

И колегите му:-Сложили сме ти най-модерното изкуствено покритие, требе да дадеш 10 000 на кв.см, на екипа, че е специално подбран 1000 леа, ако искаш сестрата да те поглежда още 500 леа, абе така и така си тук, за да излезеш жив брой 15 бимбирика.....Ооо Бусарски, ти ли си колега. Сори аз по навик пиша сметката.

37

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно духовните пигмеи,които пишат тук и злорадстват за съдбата на този велик български неврохирург,къде ще ходят да се оперират занапред? Ходете във Виена,Хамбург,Париж,но си пригответе по 100-150 000 евро! Събирайте с ЕсЕмЕси,пускайте съобщения в медиите,правете благотворителни концерти.

36

Тото

преди 11 години

Две алчни ръце и един голям нож спряха да режът...

35

Джендов

преди 11 години

Нека някой ми докаже, че алчността и високомерието, не са смъртни грехове. Бусарски ги имаше в изобилие. Застигнали са го клетвите.

34

eмигрант

преди 11 години

Дано да му стигнат парите прибрани под масата за лечение, трансплантации на кожа,тъкани.Има нещо като господ и им връща от време на време.Макар,че на такава възраст с 55 процента изгаряния втора и трета степен освен страдания нищо не го чака.Дано да оцелее и да преживее част от страданията на пациентите си на ,които не помогнал щото нямали пари.

33

???

преди 11 години

И защо му е била тази туба с гориво - бензиностанции под път и над път !!!

32

Анонимен

преди 11 години

Въпреки, че е много добър този е изключително алчен и арогантен доктор.Ходил съм при него и 5 мин преглед е 50лв. Ако искаш.

31

az

преди 11 години

Има хора, за които колата не е най-важното нещо в живота, а е просто вещ-средство за придвижване.Може би човекът си дава парите са скъпа научна литература вместо за луксозни возила.

30

Анонимен

преди 11 години

Що си мислите, че ако караше Бугати щеше безпроблемно да вземе завоя и да избегне удара?В случаи като този и с трошка да е, и с кола за милиони, все тая. Да не се случва!

29

до 20

преди 11 години

Винаги съм носела горивото в метални туби. Имам една малка от 5 л и 2 големи. Не са мои, на баща ми са, ако съм точна. Не мисля, че една неподвижно закрепена туба в багажника може да направи по-големи поразии от газова бутилка.

28

Анонимен

преди 11 години

много хейтъри пишат глупости един два процента са добре платените лекари ....другите са с по ниски заплати от милиционерите ...изводите си ги превете сами слагайте минуси и вкупом ревете да живее боко и цецогоспод да помогне на човка преди всичко и дано след това все още да може да помага на хората имащи нужда от неговите умения запалете му по една свещ за здраве и дано прскочи трапа

27

диди

преди 11 години

Стана ми много тежко като разбрах сутринта.Професор Бусарски ми е оперирал тумур в главата преди 4 години - 8часа е продължила операцията.Сега съм много по добре от преди.Чувствам се като нов човек благодарение на неговите ЗЛАТНИ РЪЦЕ и на неговия екип.Пожелавам му да се оправи бързо колкото е възможно.

26

Чиновник

преди 11 години

Не е ясно дали тубата с гориво в колата е била истинска туба за гориво или платмасов бидон от минерална вода. Ако се съди по състоянието, до което се е докарал, явно горивото хубаво се е разплискало, т.е. самозапалил се е от глупост.

25

Анонимен

преди 11 години

бусарски, бусарски..... пари ли събираш, че караш тая дърта трошка? Та доктор от Спешна помощ в Павликени кара по-скъпа кола.Да не събираш за Кибер-нож пари? бая милиони е, ама ако друг в България купи ще лекува раково болните и твоя бизнес умира :))) .Айде оправяй се, не съм злобен човек, и осмисли живота си - колко подкупи си взел, даже може да ми върнеш 6-те бона. Може и на детектор на лъжата да отидем, да видим давали ли са ти и вземал ли си ПОД МАСАТА.

24

Анонимен

преди 11 години

гориво в пластмасова туба - не.без колан - не,превишена скорост - не.Ама те и мутри и професори се мислят за безнаказани с пари и връзки.българска работа, селянииииии