68

минаващ

преди 12 години

Хммм, освен да ни поздрави не става ясно по същество за какво е бил път чак до тука.Няма да е идвал до тука само поздрави да ни носи.......:)

67

нервна

преди 12 години

От България ли ще излитат американските самолети към Иран, пита ВМРО след внезапната и тайна визита на шефа на ЦРУ ген. Дейвид Петреъс.Преди месеци партията отправи същото питане и при посещението на държавния секретар на САЩ Хилъри Клинтън. Смята се, че самолетите на военновъздушните сили на САЩ са от седмици у нас, а базата в Безмер е предполагаемата площадка за очертаващото се нападение срещу ИранНЕКОЙ НЕРАЗБРАЛ?

66

Кво се пенявите?

преди 12 години

Не видяхте ли демографските данни, след 10 години българите ще са малцинство. А при условие, че се изяждат един друг, това ще стане след 5 години. А при условие че ГЕРБ останат на власт след 2 години. Кво се пенявите? От България отдавна е останало само едно имае, останалото е корумпирана мафия и премиер с доказано престъпно минало - гарантирано от ЦРУ. Какво ли искат ЦРУ от мафията сега?

65

До 76

преди 12 години

България е прекалено малка държава за самостоятелна външна политика.Предпочитам да сме съюзници на демократичния свят, отколкото на СССР.Аз също!

64

Страхил

преди 12 години

Пак таини договори и после изправени пред свършени деяния виновни няма!!!Питам колко пари ни коства войната в Авганистан и Ирак и кой плаща -НАРОДА български нали !!!Къде са обещаните от "Великата империя Америка" парите за нашето участие в тази война?Ако са дадени къде са -ББ да се изправи ако е истински мъж ,"мъжкар" и да каже ако не са ги окрали Герберите!!!!Пъшкаи народе -без пари за здраве без пари за детски и т.н.....

63

След Путин

преди 12 години

След като Путин се догори с Меркел и Барозу за тясно сътрудничество между Западна Европа и Русия, ЦРУ веднага търси дърво като Борисов, за да го забие в спиците на новия Евразийски съюз. Ако Евразийския съюз стане факт, къде остават САЩ ха ха. Въпросът е дали в новият Евразийски съюз, България ще принадлежи към САЩ. Орисия ни е винаги да сме с губещите. От орисия не се бяга. Честит ви *** - премиер, както винаги

62

Анонимен

преди 12 години

"Ти си лидерът на България и си сред най-добрите политици в Европа. Ти си лидер, който ни трябва! Искаме да те подкрепяме максимално" - казал шефът на ЦРУ на премиера Борисов

61

защо

преди 12 години

Защо тайното посещение е публично оповестено. Дали работното посещение на шефа на ЦРУ не е заради голям гаф на централата, който е трябвало да бъде поправен с "дружески" съвет, но тъй като това не помогнало, нито помогнало земетресение от 6-та степен, нито взривяването на поредния оръжеен склад със ситемата HAARP сега се пробва с политическо корумпиране. Онези, за които самото ЦРУ прави доклад че са мафиоти и трафиканти на дрога са най-големите борци. Нов мандат срещу предателство?

60

аз

преди 12 години

Пак нещо замислят от страната на неограничените възможност. Сега е ред на Египет и Сирия да гризнат дървото.

59

Не сте разбрали пак

преди 12 години

Шефа на ЦРУ е дошъл при Тиквата, за да поиска съвет за бъдещата политика на САЩ. Тиквата го е похвалил, а не той Тиквата. Тиквата му е дал съвети по международни важни въпроси, и му е казал накъде да гледат от САЩ в бъдеще. С две думи Бате Дейвид Петеърс е получил наставления от Бате Бойкич, какво да правят от САЩ в бъдеще. Тиквата управлява земята и дава наклон на меридианите. Особено когато е на метаамфетамини, доставка от ЦРУ.

58

Анонимен

преди 12 години

Явно е набивал канчето на Цветанов и Бойко , заради това крият посещението и мълчат като е......ни !

57

Анонимен

преди 12 години

България е прекалено малка държава за самостоятелна външна политика. Предпочитам да сме съюзници на демократичния свят, отколкото на СССР.

56

БАЧКАТОР

преди 12 години

Тая щатска невестулка със сигурност не идва за добро.

55

do 66

преди 12 години

тя Турция е умряла за Кърджали ... ***.

54

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега поне един журналист-радетел на истината да попита Премиер и Президент какво са си гукали с шефа на ЦРУ????!!!

53

Bai Pero

преди 12 години

Както спомена "Анонимен 12" "Всички знаем за кого е дошъл да даде указания"Сиреч на новият Американски Посланник у нас.

52

до 66

преди 12 години

Без нас всяка една държава е бита карта затуй всеки ни се подмазва дори шефа на ЦРУ се крие какво му търсиш повече :)

51

Война

преди 12 години

1.В момента ЦРУ предказва на РазБойко, че ако направи война може и да си запази властта догодина. Чудно ми е на кого ще обявим война, Гърция, Турция, Иран, Русия, Сърбия или Румъния? 2. Започва извозване на противници на ГЕРБ към Белене, но не към централата, а към специализиран остров на ЦРУ по средата на Дунав3. Предсказва му невероятни неща, които ще се случат в близката година, и които по никакъв начин не могат да са дело на ЦРУ или САЩ. Просто е невероятно, ЦРУ да стои зад невероятни неща

50

Анонимен

преди 12 години

Със сугурност не е дошъл тук тайно само за да ни благодари. Имал си е тайна мисия, но от dnes.bg никога няма да я научите.

49

Анонимен

преди 12 години

Някой гербераст може ли смислено да обясни каква точно работа имат президентът и премиерът на една суверенна европейска държава с директорът на някакво управление на друга държава. Ако става въпрос за някаква съвместна официална работа, то в международните отношения си има нива - да се среща с шефа на нашето разузнаване или с някой. зам. министър. Иначе излиза, че е дошъл да нагледа агентите си.