78

Грую

преди 11 години

Причините за инцидента ги бяха хванали на турската граница...

77

Анонимен

преди 11 години

в 16.05 имаше 3-ти мощен взрив. Имах възможност да мина на по-близо до мястото (около 2км) - постоянно се чуват взривове, ще кажеш че си на заря.видях няколко линейки с пуснати буркани - определени има пострадали, но нямам информация за загинали.

76

до 66

преди 11 години

Форумците не се бъзикат. Бъзикат се феодалите-собственици, които си устройват подобни веселби докато ни управляват от името на поредната партия.

75

Анонимен

преди 11 години

Кой ти каза, че ще ще дочакаме 21.12.2012г. Ние живеем в БГ. А на власт е герП

74

Житан до 86

преди 11 години

Не за 10 минути,а за 5мин. нямаше останал невинен и виждахме взривове само на заря!

73

циганин от Стралджа

преди 11 години

ох да се стъмни един път и с родата тръгваме-дано боко,чоко и другите да са се изпарили вече и да краднем малко желязо...

72

БОЙ за СВОБОДА

преди 11 години

Управителя на склада за боеприпаси е бил съшия който е бил в Челопочене при взривовете там !Изводите всеки сам да си ги прави,а и фирмата е шопска...

71

прост като дъб

преди 11 години

Когато държавата се управлява от Тиквите, Калинките и ДС мутрите, почват секви небивалици, глад, мизерия и както виждаме.... фоерверки !!!

70

Житан

преди 11 години

Държавата май е дала не само боеприпасите си,а вероятно и ракетните установки на частници,които след едно шише домашна си правят фоерверги на поразия! А нищо чудно и основния персонал да е от ***-сапьори!

69

sasho

преди 11 години

Пак прикриват кражби и злоупотреби...

68

Анонимен

преди 11 години

Защо частни фирми държат снаряди???Къде е МВР,военните - защо частни фирми държат фабрика за боеприпаси?????????Оставка на военния министър веднага!!!!!!!!!

67

до 74

преди 11 години

Имаш доста наивна представа за журналистите.

66

До 70-ти

преди 11 години

Ти си единствения източник за достоверна информация за сега....Моля те остани такъв...имам приятели в района

65

акция

преди 11 години

Ура, другари!Червените партизански отряди започнаха акциите си!В едно обаче трябва да сте сигурни - Станишев сам ще се откаже да оглави партизанското движение, защото е нежен и страхлив по природа.Доброволно ще преотстъпи лидерското място на Първанов, той е и стрелец, и ловец.

64

НАТОвец

преди 11 години

Опсииииииии.... уфффффффф.... ИЗВИНЕТЕ!!! Това беше "ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН".... Просто една "ПРИЯТЕЛСКИ НАСОЧЕНА РАКЕТКА".... Не се целехме във вас! Извинете още веднъж за малко необогатен уранец дето ви метнахме....!

63

тъп и прост

преди 11 години

ОТ ДНЕС НАТАМ -ЗА ГЕРБ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО !!!!

62

ник

преди 11 години

Ще доживеем ли до момента когато някой журналист ще се осмели да ни информира какво става, мине се не мине месец-два и хайде взривове във военни складове????

61

НИЕ ОТ БСП

преди 11 години

Опааа, грешка... - целихме се в църквата "Света Неделя"...

60

хахха

преди 11 години

сега няма да има проверки на откраднатите БОЕПРИСИ с който се взривяват разни хора и така--МАФИЯТА Е ВЪВ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ -- партиите се захранвата от наркопродажби и проституция!!факт МАФИЯТА си има държава и те я -***

59

Granatomet

преди 11 години

Сега пак пушачите ще са виновни