191

@246

преди 12 години

Нихилизмът никъде, никога не е водил до добро.Напротив водил е винаги до разруха.Отричането не води до нищо.Ако отричаш нещо, трябва да даваш алтернатива.Т.е. да казваш "Така не се прави, а се прави ето така.".Всеки народ има и добрите , и лошите страни на характера си.Да се гледа едностранно само лошото (нихилизъм) е грешно и пагубно.

190

Наблюдател

преди 12 години

Ох Боже. Появи се някой си и написа истината за така нареченият български "патриотизъм" и ето че скочиха над него. Дребните душици се почувстваха притиснати до стената, стреснаха се от самата истина. Сега ще плюят и ругаят с известните евтини клишета цяла вечер, разбира се в типичен български "патриотичен" стил.

189

.

преди 12 години

Kak nqma da sa rasisti kato vsi4ki negri da dosysht kato nashite ***.Fucking apes!

188

yeremis

преди 12 години

до 240повечето неща са верни само че са представени на читателя в доста негативен и посредствен стил!всичко което е написано от 227 бих могъл да го кажа и за70 % от страните от Европа,май проблема започва да става глобален а?:-))

187

Анонимен

преди 12 години

Банален сбор от изтъркани приказки (визирам 224, 226 и 227). Намери си някакво хоби, занимавай си изтормозеното от клишета мозъче с нещо интересно или... разкопай градинката пред блока и посади цвете. Промяната не идва с публичното заклеймяване на този проблем, а чрез игнорирането му, докато интереса към него се изгуби с времето. Писнало ми е от ниско оценяващи нацията и себе си самосъжаляващи се и вечно хленчещи субекти като тебе, които водят въображаема война с вятърни мелници из форумите.

186

@242

преди 12 години

Кое е вярно?

185

Анонимен

преди 12 години

Бедните често са гении.А богатите освен да пускат лой - за друго не стават.Той и Ван Гог е бил беден.

184

за 240

преди 12 години

Хайде бе, кажи кое не е вярно от написаното.

183

Историк

преди 12 години

Колкото една държава е по-бедна толкова повече ниско интелигентни хора ще намерите. Това води до расизъм, апатия и масово затъпяване.

182

Анонимен

преди 12 години

Тези там 227 и пр. са написани от човек без никакво самочувствие.Без никаква мисъл.Без никаква теза.

181

истината

преди 12 години

"Не ходете на мач в Англия, може да се върнете в ковчег.

180

До 231

преди 12 години

Грешиш момче. И Полша и Украйна са били под комунистическо робство. Украйна още страда от натиска на Путин. Затова е оставило отпечатък за първобитно мислене, както в България.

179

разлюлян

преди 12 години

227.Какъв епос.Какъв стил.Колко много смисъл.Без малко да падна.Вече си мислех, че глупостта не е бездънна.Вече не мисля така.

178

До 224,226, 227

преди 12 години

Ти в ред ли си? Тези истини които си написал са само за интелигентни хора. А те са навсякъде но не и в България. Тези останали умни българи в България се броят на пръсти, задушени от простотия и чалгария.Защо не прегледаш новините и да разбереш до къде е докаран днешният българин?Един простоват *** отива да сади блатни кокичета. Заобиколен от гъзолизници които се чудят как да му благодарят за тази услуга. В България цените на основни хранителни стоки са по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски от тези в Африка.Няма значение-чалгата думка от всеки балкон, дъщерите са си сложили силикон и са готови за поредния абитуренски бал.

177

рaзвълнувана

преди 12 години

227, благодаря ти за написаното! А аз си мислех напоследък, че няма надежда вече...Има! Благодаря ти! Сложих един +, чe не дават да сложа 100!

176

до Хайде бе и Браво

преди 12 години

Всичко написано и казано не отговаря на истината,пълна лъжа, плод на човек с ниско самочувствие и никаква родова принадлежност! Вървете по дяволите!

175

yeremis

преди 12 години

до 226защото имат само лалета,футбол и няколко вида сирена,лесно мога да кажа че и други го правят!??а народните ни танци,там нещо не си компетентен??аз съм играл 13 години и можеш да бъдеш сигурен че ни се възхищават много дори и отвъд океаназа страна с 6 м. население и 300 хиляди "роми",мисля че е достатъчно похвално за всичко което ВСЕ още имаме!!айде малко по-оптимистично а?p.s не чух и не видях нищо написано за волейболът ни??или ти не гледаш такъв вид спорт...:-)

174

yeremis

преди 12 години

do 226по същата логика,географска привилегия е че Ирландия има подобна природа или Гърция с техните острови,ми то може да се каже и за всички останали,нали?дали се развива най-добре или не,факт е че тая бактерия си остава тук и това е-дай ми пример за други страни,готов съм с факти а ти??дай ми пример и за други страни с подобна на България размери с какво тре биха се гордели и отностно тяхната национална гордост?нека аз да ти кажа-Холандия е без всякаква природа,трябва ли да се забият...

173

Анонимен

преди 12 години

Кембъл разсъждава като ***.В Полша и Украйна никога не е имало робство като в Англия.Такива черни в Англия и днес са гледани с презрение.А в Полша и Украйна не.Тезата му е абсурдна.Ама нормално.Какво ти разбира ритнитопковец от история.

172

Знаем ги

преди 12 години

Ех че хубаво написано за тези "патриоти", но кой ли да чете? Тези които практикуват този "патриотизъм" обикнобено не могат или не искат да четат. На тях им е набито в *** канчета че всичко е наред. Сегашното правителсдто имат най-голямата вина за това. Развяват простотията и неграмотност като модел на подръжание и почитателите им се друсат в опиянение. Дано България да просъществува през тези тежки времена.