40

до 44

преди 12 години

Национализмът е последната сламка за която се хваща червения фашизъм(социализъм) .Примерът е Доган(агент на червената фашистка шайка от ДС)

39

Zekko

преди 12 години

Pishi na LATINICA,ne bydi aziatec.

38

8 годишен

преди 12 години

Тъй де ние сме уникално умни и учим 2 азбуки във времената на Google .Здраво се борим с последната желязна завеса между нас и света.Все пак на всички хубав ден.

37

Анонимен

преди 12 години

А ромите, братя, ромите интегрирахте ли ги към празника, а? След 20 години само засмени ромчета ще манифестират на този ден - с подкрепата на ЕС, разбира се!А на учителите, по долу, прегледайте си тъпите учебници, по които уж образовате децата! И направете нещо - пълни са с правописни грешки и несъществуващи думи. А за темичките и текстчетата да не говорим! Ай, честит празник!

36

Анонимен

преди 12 години

Турците научиха добре български и цапат с драсканиците си българските сайтове.Алоо аланколу, това да не ви е измислената турска азбука, която си е 100 % френска.Аре гледайте си там сериала "Анадолски страсти" и ни оставете на мира.Тук е България.

35

Анонимен

преди 12 години

Тука пишат платени гадове от Македония и Турция..........

34

Свети Бойко

преди 12 години

до 39А светия Вожд слънце се намуси и рече:Кво образование ви гони?"Има безработни, да, но ето, търсят се толкова много овчари. Агнешко месо и зеленчуци се купуват и навън", обърна се премиерът към студентите и допълни: "Толерирането е грешно, ние създаваме условия за равен старт.

33

Анонимен

преди 12 години

Обективният, четейки романите на Уолтър Скот и гледайки американските бози човечеството си е създало идеализиран образ за англо и американската история. Но колкото и да си задава някой въпроси, никой не се старае да развенчава митовете им. Бъди обективен и към световната история по същият начин.Освен ако не пишеш откъм Македония или Турция.

32

faian

преди 12 години

*** вие не разбирате.Всеки който уважава себе си като БЪЛГАРИН е съпричастен на този ден . *** исказвания от македонци и турци,не нога да си ги обясня, щиото са в противоречие с историческото ни развитие.БГ-ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ,ТУРЦИЯ(знаете ли кога?),Добро утро и на другата БГ-Македония

31

Учителка

преди 12 години

Днес е най-великия ден за всички просветни дейци.Ние всички учители и ученици се гордеем с този празник.

30

а

преди 12 години

Хей Фандъкова, като си била толкова години учителка и приказваш високопарни приказки по тържествата, защо над 40% от завършващите са практически неграмотни?

29

cocacola

преди 12 години

Номер 14 май не ти е ясно чиче, че хората които наричаш образовани са били образовани само в твоите очички мили. От разкас на чужденец преди няколко години разбрах, колко смешни сте били в очите им. Ял хубав салам ама тоя салам в белия свят не са го виждали - те са ***. Карал чисто нова кола ама тя - Лада. И нея не са я виждали в белия свят. После бил образован ама в условия на пазарна икономика никой не го *** и сега демокрацията му виновна. ЖАЛКИ СТЕ.

28

до 19

преди 12 години

Защо се прекланяме ли? Ти чувал ли си за метафора?Освен това те са св.св. Кирил и Методий , така че може и да се преклониш, пред светците се прекланя. Де гиди големите "демократи" , пълно куку сте.

27

Анонимен

преди 12 години

Най-хубавият Български Празник !Бъдете здрави,ученолюбиви и обичайте България!

26

Анонимен

преди 12 години

Чичко гугъл не мой да мисли.Требе да са напъне некой да размърда гънките си.Иначе само с копи пасте не става.

25

Анонимен

преди 12 години

Българинът е толкова отегчен и обезверен от това, което се случва в държавата, че едва ли му се празнува...

24

обективен

преди 12 години

През соца днешния празник бил незнам си къв, ами бил е защото никой не смееше да се замисли дори за купищата глупости изписани в учебниците по история, сега обаче хората взеха да си задават въпроси, а отговорите им пък не коренспондират по никой начин с "официалните" тези за "славянската азбука" на братята.

23

ДО 14

преди 12 години

така е я виж тоя *** 20 номер който мисли че всичко в гугъл е миродавно празника бил бутафорен не се вижда колко е жалък не земе да си намери гадже да му мине мерака седнал тука щуротий да ръси

22

до 25

преди 12 години

Честит празник на всички! :)А аз се чудим що нашио работодател назначен червен капиталист-фашист пиещ си кафето с др.Станишев не ни даде заплатите за празника?

21

Анонимен

преди 12 години

4estit praznik