42

Анонимен

преди 12 години

Все по-малко образовани и млади българи в резултат на демографския срив и емиграцията. След 20120 година нека *** да ви пълнят пенсионния фонд, ***.

41

999

преди 12 години

"В борбата със застаряващото население..." - ето тази фраза казва всичко! Соц. министърът сам се издаде - правителството се бори с населението, а не му създава по-добри условия за живот. Целта е ясна - има население - има проблем, няма население - няма проблем. Разбирай - Българско население. В *** е келепирецът - висока раждаемост, но и висока смъртност поради ниска здравна и всякаква култура, а следователно и висока избирателна активност и 0 пенсии.

40

AZ

преди 12 години

ДА, да бачкаме до 85..и няма повече да плащат пенсия, нали това искат гнусни наши отгоре!

39

Томас

преди 12 години

44Жените искаха феминизъм и да са равни, че и повече от мъжете- кой ви е крив?

38

Томас

преди 12 години

дано до 2020 да е дошъл Христос и да се приключва с тая римска империя

37

жена

преди 12 години

България е единствена в ЕС със застаряващото население и ниска раждаемост,но пък затова с жени,които трябва да се равняват с мъжете по всички показатели на социалния живот...!За да има стаж от 37 години и да се пенсионира на 63 тя трябва да започне работа най-късно на 26-до тогава тя трябва да е учила/ако иска/,да е родила /ако иска/,да ги е отгледала до 3-4 годишна възраст/ако иска/.и АКО ИСКА може да участва в културния,обществения и социалния живот на БГКаква ПРЕКРАСНА ПЕРСПЕКТИВА!!!!!!!

36

ПРЕД ПЕНСИЯ

преди 12 години

АМИ ТО ТЕЗИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАТО ПРЪДНАТ, НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСЕРЕМЕ

35

Анонимен

преди 12 години

Ми с тоя живот, дет' ми го осигурява правителството, няма да дожиеев пенсионна възраст! А може би това е целта?!

34

до 40

преди 12 години

Право думаш! Но забравяш и нещо друго - докато се пенсионираме нещата ще се променят поне още 10 пъти. Дали ще се пенсионираме на 65 или тогава вече ще е на 80? : )

33

Анонимен

преди 12 години

просто не се виждам да работя до 65 затова и въобще не се осигурявам за пенсия ....няма смисъл ....то е ясно че системата ще стане ...работи и *** ....а пенсията мираж

32

Пламен

преди 12 години

Те ви ЕС те ви *** те ви герберастко правителство.А да са ви честити.После пак гласувайте за тия клесове.Лично мен не ме хваща - аз съм пенсионер и ме боли тоягата ама ме е яд като гледам нашите управници как са се нагъзили към Брюксел.Даже и вазелинче са си сложили.Пак ги докараите на власт тия некадърници техната мама да е....а

31

Анонимен

преди 12 години

Бащата е на 58 и е с две висши....БЕЗРАБОТЕН, "ЗАЩОТО Е МНОГО ВЪЗРАСТЕН", търсили млад екип ХА ХА ХА ХА ХА?!!!!! Какво правите Бе ***?! В кой свят живеете???!

30

Schutzstaffel

преди 12 години

Гадното във българския случай е това, че който е работил няма какво да яде. Да живее Вестернюнион. Ще си отидат проклетите старци. След тях хора няма във България.

29

Анонимен

преди 12 години

Да ви е честита новата тотилитаристка демокрация середаси.

28

Българска поговорка

преди 12 години

"Който работи няма да яде!"

27

Анонимен

преди 12 години

Кви пенсии искате бе, който не работи няма да яде, бай Тошо ви свикна на пенсии и едно друго щели да се пенсионират хахаха смешници. Кой не скача е червен а скаччайте сега пундяци.

26

Chikatilo

преди 12 години

Ше стане като в конц лагерите...пенсия само като фирясаш от тоя свят иначе върти с кирката и тва е

25

Атака

преди 12 години

Тая ЕК скоро ще препоръча и направо доживот да се работи и ако някой НЕ е способен - евтаназия!Как пък се ненаядоха и тез Евро-Олигарси!

24

Киркорчо

преди 12 години

Аз съм разбирам така, хора, които не работили цял живот и хора, които имат 40 години стаж в пенсия имат само малка разлика.

23

men

преди 12 години

пенсиите имах предвид другари, заплатите и без това не ги плащаме