70

Анонимен

преди 12 години

ББ вече не знае какво прави. По- некадърни министър- председател и правителство не е имало.

69

asd

преди 12 години

Десислава Атанасова е последния пирон в ковчега. Здравен министър завършил право, политология и европейска интеграция ?!? Следващия може вече и музикална педагогика да е завършил, явно образованието няма значение за родното здравеопазване. Очевидно е, че е нечия държанка, защо Бойко се закопава с такива? За негово добро е да предизвика предсрочни избори, защото ако чака редовните, народа може да не издържи и да скочи. А това ще засегне егото му и ще почне да прави напук.

68

asdf

преди 12 години

абе Миро, на 33 години си още пичлегар , като седнеш за преговори с германския министър на икономиката, на 55-60 год. напр. , работил и управлявал цял живот в Сименс или Еърбъс , как той ще гледа на момченцето Делянчо срещу него, или пък тая Деси как ще седне да говори с хора като проф.д-р Димитър Раденовски, кой я гледа насериозно,нали и знаем биографията.

67

:)

преди 12 години

Абе кви са тия в управлението? Или жени или мъже с женски гласове? Тая повече няма да я чуем, щото ще се закопае като плъх от бездействие. Жени да взимат решения и да ръководят държавата... Нищо против жените, ама това вече на нищо не прилича, силата не им е във взимането на решения.

66

кольо

преди 12 години

който и да наследи здравния министър, няма значение, ако не се справи с фармац. мафия и скъпите лекарства.

65

РУСЕ

преди 12 години

Новата министърка била любовница на областния шеф Пламен Нунев

64

миро

преди 12 години

и какво като е на 33. Милен Велчев наколко беше. Важното е да се оздрави здарявеопазването ни.

63

АРНАУТ

преди 12 години

Завършила право.Не се споменава къде.Сигурно във Варна,където всеки може да си купи дипломата. Юрист без име и стаж и като такъв ще стане министър.Каква държава сме?

62

Анонимен

преди 12 години

моди фоки - и това ли доживяхме ? юрист без всякакъв опит за здравен министър ?опази боже !

61

Скоро Б-я

преди 12 години

няма да има и лекари с този негативизъм, всеки лекар може да си намери работа в чужбина и ще предпочете това, вместо всеки ден да го изкарват "касапин в бяла престилка" и т.н. Тогава ще ходим в Гърция и в Турция да се лекуваме, защото там не са касапи.Разбирам да плащат да мътят водата ,но разните платени журналисти просто се уляха и за никого не е добро това.

60

Анонимен

преди 12 години

Всички говорят колко млад бил Дилян Дончев. А тази на колко е? По снимка на поне 50, по лична карта на 34 и то не навършени!

59

Ел Пичерино

преди 12 години

А стига па вие бе, изглеждала дърта... Ами така изглежда, защото я е облъскал живота. Не е некоя разглезена златка. Аз лично да си призная, бих я резнал тази лелка, но не защото ми харесва, а защото просто имам фетиш към жени с власт!!!

58

Стършел

преди 12 години

....не знам и тази г-жа, дали е в състояние да направи, каквото и да е в здравеопазването до края на мандата на това правителство,....но това, че не е от лекарското съсловие си мисля, че е прецедент....нашите лекари се бяха вживяли, че стават за всичко, особенно за министри и директори на болници, а за там си требват ръководители!

57

Анонимен

преди 12 години

Нека си го кажем директно - кариерата й дотук не е зашеметяваща и аз не я схващам като ценен специалист с голям опит. Да видим какво ще стане, но аз съм умерен песимист относно бъдещето на това министерство.

56

59

преди 12 години

7-8 години трудов стаж? Майтапиш ли се? Вероятно имат по 3 години стаж - откакто са в парламента :D

55

Новите Калинки

преди 12 години

Сега разбрах пожарникарят е клонирал Калинка. Новите Калинки се казват Десислава и Делян.

54

Анонимен

преди 12 години

da be, kak na 33

53

фд44

преди 12 години

абе може ли на министерства като енергетиката-едно от най-важбите и сложните, и на здравното да се слагат министри на по 33 години, че те имат по 7-8 год. трудов стаж, що за идиотизъм?

52

ПЕПО

преди 12 години

ПРИЛИЧА НА 50 И КУСУР ГОДИШНА, А Е САМО НА 33

51

ахах

преди 12 години

Тази е следващата дето ще си ходи!