185

ТЯ

преди 12 години

Професионалната му кариера много дълга...за толкова кратко време с толкова завиден стаж и 3-4 работодателя

184

Анонимен

преди 12 години

Стакива управленци не ми се мисли , какво ни чака за напред ! Само луд може да вярва , че нещо ще се оправи !

183

ГРАЖДАНИН

преди 12 години

VIVA Бойко, VIVA ГЕРБ, мачкайте *** наред !!!

182

Житан

преди 12 години

Следващия министър го потърсете в детскта градина г-н премиер!

181

??2

преди 12 години

Какво прави министъра на икономиката като се знае , че в България няма такава,а енергетиката управлява Боко?Просто е излишен.

180

джонатайка

преди 12 години

Винаги трябва да се дава път на младите,но в случая момченце на 33 години въобще не му е мястото като министър на икономиката.Просто големите международни енергийни лъвове ще го смачкат като муха.

179

ФФ

преди 12 години

ДО 164ЕСТОНЦИТЕ СА ХОРА ДРУГО КАЧЕСТВО НЕ ГИ СРАВНЯВАЙ С НАШИТЕ ПРОСТИ ЧОБАНИА И ИМАТ ДУПЕ ЗАЩОТО МНОГО ОТ ТЯХ СА ВОЮВАЛИ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ И ТО В ЕЛИТНАТА ДИВИЗИЯ СС "ВИКИНГ"

178

Анонимен

преди 12 години

Всеки следващ път на избор е по-лош от предходните и така до никъде. И при гербаджиите изглежда надеждите ни отидоха напразно на вятъра. Разочарована и възмутена искам да се махна от България, която така много обичам.

177

Анонимен

преди 12 години

Поне да бяхте му избърсали жълтото около устата!Какъв министър е тоя??????????????????/

176

Анонимен

преди 12 години

Тоя ботокс ли си е сложил в устните или Боко му е шибнал една :)

175

Анонимен

преди 12 години

Wesleyan University - private liberal arts college in Middletown___________________________________________________ГолЕм икономист :) завършил университет по искуствата

174

06TE EDIN SELQNDUR

преди 12 години

I TOZ DE4KO LI 6TE NI OPRAVI ENERGETIKATA??SMQH V ZALATA!! QSNO E EDNO, O6TE EDIN POSLU6KO I POSLE 6UT V ZADNIKA....DOKATO SE NALAPAT SEGA6NITE KRADCI..nQMA 6ANS BULGARIQ S TEZI SELQCI V UPRAVATA, PROSTI NO AKTIVNI ZA VLAST!!

173

работещ

преди 12 години

Това ли пичлеменце ще бъде министър на икономиката и енергетиката? И ще отстоява българския интерес пред путинците за АЕЦ Белене, за Южен поток, за цената на газа? Това ли ще предприема пазарни мерки за стимулиране и регулация на икономиката? Поучило (завършило ли?) в някакъв канадски университет, уж било в KPMG Торонто (като стажантче за месеци ли?), после - хоп, скочило в Хасково. И кога направило специализация във Великобритания като на 24 г. вече било директорче в община Хасково?Посллушниче.

172

Анонимен

преди 12 години

На тоя проверихте ли му дипломата, да не се окаже Калин и той? Или Боко умишлено поставя ново бушонче да се направи пак на мъж след няколко месеца. Защото на главните виновници за трагичното състояние на държавата -Дянков, Цветанов и Младениов не моне да посегне - те са му спуснати отгоре и не са му в юрисдикцията

171

Nemeca

преди 12 години

До 179Смея се, защото и аз съм завършил в Германия преди 6 години, знам 3 чужди езика. Работата ми е такава, че компютрите са ми ежедневие. Но ела в Германия да видиш дали има по високите етажи на властта такива младоци. Та в Германия министъра на финансите е 70 годишен. Сигурно германците са най-простия народ на света и затова оставят бански старчета да управляват. Нищо лошо няма в младостта, но за да се натрупа опит си "требе" стаж. Недей ми обяснява, че университета те прави специалист.

170

Хуан Минглу

преди 12 години

Поредната *** - бушонче... Чудно ми е какво ли са му обещали в замяна...

169

Анонимен

преди 12 години

а дали са се сетили да му проверят дипломата от Wesleyan University, Мидълтаун ?

168

Швейк

преди 12 години

до 179, стига бе направо ме разстрои. Ти говориш за идеални условия на рабора. Сега си поеми въздух и си повтаряй на глас къде се намираш.

167

Анонимен

преди 12 години

Смей се като ти е смешно! Докато следват в чужбина, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат стаж и не са паднали от облаците. Там се учи практика. Тази теория, която изповядвате, е изгодна за нагласилите се предварително. Конфликтът опитни-и млади го преживях, когато постъпих на работа и най-младият ми водеше с 15 години. Аз знаех езици, компютър, много други неща, които се дължат на разлика в обучението на поколенията.Ако знае какви са му целите, ще намери хората и ще ги организира.Нека се справи!

166

Швейк

преди 12 години

наистина богат опит, хайде всички... "вчера в детската градина ток удари двама трима"