114

до137

преди 12 години

... в бяс са изпаднали твойти хора - Станишковци ,които дерат, правят, все към властта тунел копаят!

113

възмутен

преди 12 години

До 138 - На мен ми е ясно. Те на черното бяло казват, без да прочетат никаква достоверна информация. Ама те са си такива неуки! Като видят инакомислещи и се хвърлят на клавиатурите и сипят обидите, които вече не хващат дикиш! Пък и да ти кажа по-добре да ме обиждат на комунист, отколкото да ме оприличават със сегашните!

112

Bo143

преди 12 години

След изборите за президент гледах статистиките на гласувалитеОказа се че най-ниско образованите са гласували за БСП и сега като чета коментарите се убеждавам че наистина е така.

111

Анонимен

преди 12 години

ПАРИТЕ СА ГИ ВЗЕЛИ СТАНИШЕВ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ А НЕ НЯКОЙ ДРУГ.ЗАТВОР ЗА ТИЯ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ.

110

възмутен

преди 12 години

До 136 - По кой да го сверяват по Цецо апартаментите ли?

109

дзвер

преди 12 години

135-ти, ти с гербер не мож спори...Аз пак ще пусна то ва, белким му влезе нещо в празната кратуна от "новия морал":БОРКОР все още не функционира, но за сметка на това служителите в звеното за борба с корупцията и организираната престъпност са получавали двойни заплати през 2011 година, сочи отчетът на изпълнението на бюджета на Министерския съвет. За почти една година работа в структурата са назначени едва 11 от планираните 144 души, но средно през 2011-та щатът на БОРКОР е бил от 7 души. Тези служители са получили основни заплати за общо 101 000 лева, но към тях са взели бонуси, хонорари и пари по граждански договори за още 103 000 лева. От сметката става ясно, че за всеки борец с корупцията в Министерския съвет данъкоплатците дават средно по 29 000 лева годишно или 2400 лева месечна заплат

108

Като КАЗВАХ:

преди 12 години

Като казвах, че на мошениците мафиоти ще им лъснат задниците, имаше НЯКОИ които бяха против. Изпаднали в бяс / лигите им текат /, гробарите се нахвърлят на всичко, което според тях, ще ги покаже като КРИСТАЛНО чисти.Само че им лъснаха осраните ***.

107

Анонимен

преди 12 години

Пак лъжете от ДНЕС.БГ Излезе официална информация че въпросната госпожа не е учредител на ПП ГЕРБ и не е член на ПП ГЕРБ. Сверявайте си часовника от време на време.

106

възмутен

преди 12 години

До 130- Я питай сега твоите любими комунисти от ГЕРБ колко дават в момента за пиар на страната. Питай ги какво направиха с милиардите, оставени от омразните ти комунисти на Станишев! Питай ги удобно ли се чувстват като харчат стотиците милиони лева бонуси за една година наши пари на гърба на мизерията и безработицата! След тези ваши празнодумия БСП чак симпатична взе да ми става. И не ми говори за спрени еврофондове, защото такива има милиони спрени и сега в сектор Рибарство, сектори към МВОС...

105

Анонимен

преди 12 години

130 грее ти манерката бе

104

ВЛАСТ!

преди 12 години

Тихо вече!

103

Анонимен

преди 12 години

едно разбрах,че СърГейчо е бръкнал в хазната ни и с 90 000 евро е платил вечерята!

102

X6

преди 12 години

България когато е била под управлението на Османската империя българите са живеели по-добре от сега!Всеки българин е имал къща,животни и земя.

101

До Dan

преди 12 години

Нищо не е минавало през никаква фирма данчо-правителството е сключило договор с австрийската фирма ,която си наема подизпълнител от България ,така както строежа на метрото го спечели турска фирма ,пък тя си нае за подизпълнител фирмата на кандидат зетя на Бойко Борисов с договор за някякви мижави 50 МИЛИОНА.Виж при Станишев сумата е огромна -някъде около 300 Хиляди евро.

100

дзвер

преди 12 години

Абе казвах вчера, че герберите излизат от един скандал, само за да влязат в друг.Кой и кога си върши работата в това правителство?Ясно е, че никой.Държавата е на автопилот и упорито следва курс на падане.Хер Флик и да смяте вече не може, то не бяха лекарства, яйца, а и оня в Катар ги направи на две стотинки(хем по чехли ги посрещна, хем "бизнеса" вися като прани ***).Три години управление на ГЕРБ- три години цирк...

99

Анонимен

преди 12 години

"Мен лично ГЕРБ ме впечатлява с новия си морал, искренност, честност, почтенност, откритост, работоспособност, борбеност и стремление към светли бъднини!!! Тва е първата партия след 1989г., която излезе от кризата преди народа и бизнеса си! Нима не е уникално! Нима не е неповторимо....?! А самият лидер- извор на мъдрост и любов?! Те са уникални в световен мащаб- няма такива кадърни хора!" ...ЗАТОВА СТИГА СТЕ ИМ ЗАВИЖДАЛИ НА УСПЕХИТЕ, СТИГА СТЕ ГИ НАПАДАЛИ! ПРОСТО ВЕРВАЙТЕ!!! ГЕРБ не е просто партия, а РЕЛИГИЯ.....

98

Монархист

преди 12 години

Поредното доказателство, че ПП ГЕРБ е съставена предимно от крадливи и нагли некадърници, които за абсолютно всичко обвиняват предишните управления.

97

Луцифер

преди 12 години

Всички са до гуша в лай^та. Какво ли още не знаем ?

96

възмутен

преди 12 години

Интересното в случая е, че същата тази госпожа иска да и се проверят сметките на фирмата за такива обороти. Ами той накрая ще излезе, че г-жа Станишева си е платила данъците върху тези милиони, а въпросната ГЕРБаджийка или не - изобщо даже ги няма заприходени във фирмата при положение, че се твърди от австрийска страна, че са получени такива! Тя работата много дебела може да излезе - като парите за апартаментите!

95

Bo143

преди 12 години

Бат Серж не е виновен и жена му не е виновна, нищо че единия дал парите а другия ги е прибрал виновна е жената дето е работила и трябва тя да поеме цялата вина.