13

Борисов

преди 12 години

Ами да! Това е автомагистрала! Също така се преборихме с организираната престъпност, с корупцията, изведохме България от кризата, повишихме доходите!

12

4oko

преди 12 години

АМ "Марица" ??? За първи път я чувам.Освен "Тракия" и онова жалко подобие на шосе "Хемус",където все едно караш на някакъв полегон,друга не знам.Само мога да си представя що за "магистрала" е.Сигурно е найстина това от снимката,въпреки ,че днес.бг нямат навика да слагат нови снимки.

11

друг Турчин до 10

преди 12 години

Ти като лъжеш къде гледаш?Нямало задръствания в Истанбул?То там няма време когато да няма задръстване.А причината турски тирове да се обръщат е много проста - до скоро книжки в Турция се взимаха без изпит. Казваш "мога да карам" качваш се с катаджия в колата правиш две обиколки на квартала и ли минаваш две преки и взимаш книжка. Даже ако бутнеш пари може и без тези процедури.Та така.Едва преди няколко години смениха закона и сега е като в България.Но старото поколение е със старите "изпити

10

Анонимен

преди 12 години

Нормално от чуждестранните тирове преминаващи през страната 90% са турски ,за разлика от Турция обаче тука пътищата са на ниво средновековие затова такива инциденти са постоянни.

9

x

преди 12 години

Точно на място, до белите апартаменти ако забелязвате. А с Ким какво става, вече обяд минава.

8

Турчин

преди 12 години

В България магистралите са правени за каруци ,не за тирове.Прогреса в инфростуктората не е приоритет.Истанбул 8 803 468 жители няма задръстване а една селска София ако няма задръсване ще има изкривени тенекии заради .......хубава работа ама българска

7

Анонимен

преди 12 години

Да, това на снимката е АМ Марица !!!

6

Жо

преди 12 години

ТОВА, НА СНИМКАТА не прилича на автомагистрала (АМ), а на обикновено шосе. Автомагистрала е едно такова, по-широко , с две обособени платна за движение с разделителна ивица между тях и аварийна лента за всяко. Указателните табели са в зелен цвят и т.н. :))

5

Анонимен

преди 12 години

tova na snimkata li e АМ"Марица'' ...?

4

Анонимен

преди 12 години

До вчера яздили коне и магарета - днес се качили на камиони. И най-лошото е че никой от тях не *** да спазва правилници , карат през Бг като на рали.*** им работа.

3

Анонимен

преди 12 години

Как пък веднъж нямаше заглавие "Френски тир" или "Румънски тир", или друг някакъв тир, а все е "Турски тир се обърна"?

2

Хейтър

преди 12 години

Брей, браво днес.бг, този път сте написали "на място" правилно. Учудващо, че не е "намясто".Пък дори има и снимка от събитието.

1

Анонимен

преди 12 години

Пак турски тир....Защо е само с един шофьор? Заспал е на волана, или от преумора вече не е могъл да гледа.