302

97

преди 12 години

Кадрите на ГЕРБ най-крадливи от последните 20 г.

301

doc. N. K.

преди 12 години

Егати наглата, гнусна ***!

300

за всеки

преди 12 години

чиновник с бонуси - по един патрон от Калашников . За Бойко и Цецо - по 2 !

299

Пострадал

преди 12 години

Икономист 331 опитах чрез МП да си върна двете такси, но уви. Агетция по вписването е към МП и кой съд ще ги осъди. Просто съм имал случай с отказ от една прокуратура да образува предварително производство по чл. от НК. А основание имаше, тъй като съм работил в полицията и съм юрист и се бях аргументирал стабилно. Но понеже лицата които трябваше да бъдат разследвани имаха връзки на много високо ниво. Въпреки всичко минах и през апелативна прокуратура и ВКС, но никакъв резултат. Е как да вярваш.

298

Анонимен

преди 12 години

Разбойници!!!! заплатите им били ниски и бонусите ги предпазвали от корупция. Това е корупция, сами си определяте парите, сами си ги гласувате, защото властта ви позволява! мародери.

297

Спонги

преди 12 години

Много е интересно как социологическите агенции непрекъснато показват висок рейтинг на управляващите. Тези съвсем я подкараха през просото. Не вярвам хората да са толкова *** та да вярват на това правителство. Кога ще покажат поне малко професионална чест.

296

Чиновник

преди 12 години

Ще взимаме бонуси, докато народа позволява.

295

Икономист

преди 12 години

до Пострадал 326Ако отказа наистина е немотивиран, тогава правото е на твоя страна и ще ти върнат парите. Ако откажат, тогава ще ги осъдиш и ще ти върнат повече, отколкото ти си им дал. Не само, че не съм гербер, ами съм антигербер. Просто трябва да отстояваш правата си с конкретни действия, а не само да се оплакваш.

294

BIX

преди 12 години

73 000 свещи да си купи това първично същество :$

293

!

преди 12 години

*** ГНУСНА ГРОЗНА ! САМО ТЯ РАБОТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА СКАПАНА ....

292

Пострадал

преди 12 години

Икономист 316, ти си някой отявлен гербер. Как да ти обясня, че за немотивирания отказ е правена проверка от МП / за теб специално Министерство на правосъдието /, което установи нередности в дейността на длъжностни лица от АП / пак за теб Агенция по вписването /. Правят се немотивирани откази за да се събират нови и нови такси, за да има за бонуси. Простотията ти за затвора въобще не подлежи на коментар. Да не си някой от МВР пикчърс.

291

TAXMAN

преди 12 години

ДО КОГА ЩЕ СЕ ПРАВИМ НА УДАРЕНИ: ИМА БОНУСИ ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА ОБИДНО НИСКИ ЗА ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ ТЯХ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ОБЩЕСТВОТО ДА СПРЕ ДА СЕ "ВЪЗМУЩАВА" КОГАТО НЯКЪДЕ СЕ ВДИГАТ ДОХОДИТЕ. НЕ СЪЗНАВАТЕ ЛИ ЧЕ ТАКА У НАС НИКОГА НЯМА ДА ИМА РЪСТ НА ЗАПЛАТИТЕ.В конкретния случай "дамата" няма заслуга за тези приходи защото те са задължителни по закон и си принуден да внесеш сумата в А-ята, което си е законен рекет. А иначе приказката за зелника я знаете.

290

Анонимен

преди 12 години

Бре, каква богата държава сме били, пък аз не вярвах! Щом издържаме на кражбите на толкова много ръководни кадри, пък и на кой знае още колко скрити таланти...

289

никой

преди 12 години

да работят 70000 доктори над нея

288

Анонимен

преди 12 години

НЕ БЪРКАЙТЕ ,ЧЕ ТАЗИ СЕ НАЗНАЧАВА ОТ НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА А НЕ ОТ ГЕРБ

287

Анонимен

преди 12 години

Взела е парите сигурно да си направи липосукция и пластична операция за да заприлича на нещо което може да представлява държавата ни поне на външен вид - ха ха ха ха

286

Анонимен

преди 12 години

грипав *** да я е... тая *** е тва е заслужила

285

анонимен

преди 12 години

Ей, мизерни крадливци са всички политици!!!!! Една пенся е 150 лв. една заплата е 500 Дано да не им стигнат за лекарства до живот!!!

284

Анонимен

преди 12 години

КРАЙНО ВРЕМЕ ТАКИВА ДА ГЛЕДАТ НАПЕРЕНО ПРЕЗ РЕШЕТКИ......

283

Икономист

преди 12 години

до пострадалКой знае какви си ги надробил, щом 3 пъти са ти отказали вписване на фирма. Нищо чудно да се окаже, че си за затвора.